Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Coś dla”wielbicieli” muzyki techno. |
W poniższym linku są osobiste przeżycia Lecha Dokowicza, związane z muzyką techno. Trochę o panu Dokowiczu. http://pl.wikipedia.org/wiki/Lech_Dokowicz Pierwsza z siedmiu części wypowiedzi pana Dokowicz. http://www.youtube.com/watch?v=4ju2KgXmJHs
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Coś dla”wielbicieli” muzyki techno. |
JAKIES WYPOCINY CHLOPA http://www.youtube.com/watch?v=WeVRYPjcVXg
|
|
„Jakies wypociny chlopa” to jest to, coś ty wysmarował.
|
|
Masakra ...
|
|
POPIERSZE WIESZ CO TO JEST RAVE POCZYTAJ SOBIE O DITROIT TECHNO A MUZYKE TECHNO TO AMRYKANSCY CZARNI GAYE WYMYSLILI MALO WIDAC ZNASZ SIE NA MUZYCE
|
|
Ty! ja na techno wcale się nie znam, po prostu w gównie nie pływam, dla tego przedstawiałem przeżycia kogoś kto się zna, czyli pana Dokowicza. Z”ryku(wielkie litery)” jaki urzadziłęś wnioskuję, że ty się lepiej znasz na tej muzyce od niego??
|
|
15 lat sie krece przy muzyce elektronicznej TECHNO PARTY TO BYLA GAZETKA http://www.topdj.pl/www/pliki/artykuly/65/12.jpg
|
|
pendulum to teraz muza a nie chlam z vivy http://www.youtube.com/watch?v=DQA1d0QQvf8
|
|
o ja pierdole to jakiś katolicki szaleniec :D nie muzyka jest zagrożeniem w tym przypadku ale religia która robi ludziom siekę z mózgu.
|
|
Pan Dokowicz przedstawił się z nazwiska i imienia, oraz są pokazane jego osiągnięcia. http://pl.wikipedia.org/wiki/Lech_Dokowicz Pokaż ty swoje osiągnięcia ????? czeka.
|
|
Moje osiągnięcia to moja sprawa, nie jestem osobą publiczną i nie staram się nia być wiec gówno tobie do tego. A ten typ wypowiada się publicznie i chce być znany, popularny i żeby go słuchano i jego bzdur o tym że muzyka to dzieło szatana, a on - prorok i wielki wizjoner zobaczył prawdę i koniecznie chce ratować innych, przy okazji wierzy też w duchy, zmartwychwstane zwłoki, wylewy na ścianach w kształcie matki boskiej oraz pewnie rozmawiał z bogiem, miał jakieś objawienia etc. ja mam diagnozę dla tego idioty - poprzez długotrwałe eksperymenty z amfetaminą, extasy, LSD, może coś twardszego wypaczyły mu mózg, może jakieś halucynacje oraz wizje, chłopak się przestraszył odstawił narkotyki i teraz ma misję głoszenia wspaniałej nowiny o techno, dziele szatana, jezusie i innych wytworach jego spaczonego już nieodwracalnie umysłu. Ćpun ot co który ma juz zrytą psychikę.
|
|
wladima naluz addidaski biale rekawiczki w usta gwizdek lec na techniawke bisz wszedl na moj profil mypase to bys sie zdiwil atakie umca umca to wystukac ci moge Rebirthem acid pro 4.0
|
|
Stop zgadzam sie nawrocony cpun sie wypowiada
|
|
Abstrahując od tematu - Kościół juz od dawna mówi nam jaka muzyka jest dziełem szatana i chce nas zniszczyć - był już Rock'n'Roll, Rock, Hard Rock, Disco, Metal, POP, teraz Muzyka Elektroniczna. Tylko Arka Noego nie jest dziełem szatana według nich. No i ksiądz od "Chrześcijanin Tańczy" http://www.youtube.com/watch?v=VEtzlzq7k7M :)
|
|
Lech Dokowicz twórca filmu „Syndrom” gościł w Wyższym Seminarium Duchownym w Łomży.Klerycy, duchowni oraz licznie przybyli mieszkańcy Łomży mogli zobaczyć najnowsze dzieło katolickiego dokumentalisty. „Syndrom” to owoc wieloletnich przemyśleń i kontaktów z osobami, które dokonały aborcji, bądź uczestniczyły w tym pośrednio. Zdaniem Lecha Dokowicza - aborcja to nie tylko odbieranie życia dzieciom, lecz tragedia, która dotyka wielu ludzi.Według danych Głównego Urzędu Statystycznego w latach 1956- 89, kiedy obowiązywała ustawa proaborcyjna, w Polsce dokonano ponad 30 mln zabiegów usunięcia ciąży. Jak podkreślał Lech Dokowicz - problem dotyczy wielu polskich rodzin.Film obejrzeli Łomżanie. Po jego lekturze są również osoby, które kupiły „Gościa Niedzielnego”. Gazeta, do której dodatkiem był film „Syndrom”, w nakładzie 220 tyś sztuk rozeszła się błyskawicznie. O pierwszych reakcjach po obejrzeniu filmu mówi Radiu Nadzieja ks. Wojciech Nowacki – rektor Wyższego Seminarium Duchownego w Łomży.Jak dodał rektor Nowacki środowiska lewicowe w kraju walczą o zalegalizowanie aborcji, tymczasem polaków z roku na rok ubywa.Aula Wyższego Seminarium Duchownego wypełniona była po brzegi. Po obejrzeniu filmu goście seminarium dyskutowali na jego temat. Na pytania odpowiadał reżyser Lech Dokowicz.
|
|
Kto jest szaleńcem?, pozwól niech to ocenią inni. Wy tylko się „kręcicie” koło techno, a on był w samym środku. Co do osiągnięć to nie bądzcie tacy skromni i pochwalcie się cości takiego zdziałali w tej branży:))).
|
|
wladima daj sample swojego glosu wykrecimy cos religinego
|
|
Ty to masz jakieś osiągi, w tej muzyce?, czy tylko się”kręcisz”, i takich jak ty to Dokowicz zjadał na śniadanie.
|
|
wladima a czemu ty nie zjadasz tylko gadasz ksiedzem jestes czy w seminarium a moze nawroconym bylem cpunem czy wspopracujesz z radiem nadzieja a a moze wujek twoj nazywa sie rydzyk
|
|
Ja zadałem proste pytanie, czy macie jakieś osiągnięcia w tej dziedzinie??, czy jest kolego, jakiś problem z zrozumieniem pytania??? Ja nie jestem żadnym z wymienionych, jestem chrześcijaninem i szukam prawdy.
|
|
dobra to jaki pseudonim miał Dokowicz jak produkował rzekomo tą muzykę? Jakie inne osiągnięcia miał oprócz bycia gościem od światła w teatrze i nakręceniu kilku propagandowych dokumentów na zlecenie?
|
|
wladima mam wkorw,,,ać sasiadow sluchaniem muzy masz szczescie bo szatansko muzyke bym ci codziennie puszczal the Panacea the Evil seed http://www.youtube.com/watch?v=hTOCbETBe-A http://www.youtube.com/watch?v=oBrl_gA26zg&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=_IwJijICnJc&feature=related
|
|
Dokowicz nie ma w goooglaczu ani slowa oprucz zdjec
|
|
Skoro pierdolisz że był na samym szczycie techno kultury to jaki miał pseudonim artystyczny? Pokaż mi jego osiągnięcia dzięki którym był rzekomo na szczycie! Bo chyba nie tym że powiedział że wielbi szatana? Bardzo to zmyślnie opowiedziane, historia kolesia który oświadcza że był na szczycie kultu szatana przez muzykę techno. Dlaczego? Bo był gościem od światła w teatrze i jakimś cudem produkował muzykę techno na najwyższym swiatowym poziomie, szkoda że nikt nie potrafi i on sam podać jak sie nazywał wtedy co nagrał na jakich imprezach masowych pracował, wszyscy wiedzą że każdy tam używa tzw. pseudonimu artystcznego. Koleś nagle odkrywa PRAWDĘ o tym co tam się dzieje o okultyźmie, opentaniach zjadaniu kotów i pentagramach. No i postanawia poakazać światu prawdę. To już Kod Leonarda Da Vinci 2 czy jeszcze trochę tej bajce brakuje?
|
|
Autor: wladima (---.lomza.vectranet.pl) Data: 06-01-11 12:08 Pan Dokowicz przedstawił się z nazwiska i imienia, oraz są pokazane jego osiągnięcia. http://pl.wikipedia.org/wiki/Lech_Dokowicz Pokaż ty swoje osiągnięcia ????? czeka.
|
|
Nigdy nie jest za późno na drum and bass ! Babcie znaja tez te klmaty http://www.youtube.com/watch?v=QyL60vCDBa0 I kościół sie poznal na DnB http://www.youtube.com/watch?v=AlZpSd2lRJQ
|
|
No dziewczynki! Widzę że odpowiedz na proste pytanie z mojej strony nie może się przebić::))), czy macie jakieś osiągnięcia w tej dziedzinie??, już chyba prościej, nie można zapytać.
|
|
Nie ma ani jednego nagrania tego fałszywego proroka w internecie, w hali Borussi gdzie rzekomo miała się odbywać mega impreza techno w latach 90tych gdzie ten pan poznał prawdę nie odbywała się żadna impreza techno przed pierwszym maja (rzekomo schodząca się z jakimś świętem germańskim). Obudź się nigdy takiego człowieka nie było w kulturze muzyki elektronicznej, nie wymyslił tego żaden profesor z Kalifornii i ludzie zafascynowani szamanizmem jak twerdzi ten kłamca. Ta muzyka ewoluowała z nagrań Jeffa Millsa młodego czarnego z Detroid który pracował w fabryce Forda. Jest to zmyślona bajeczka mająca grać na emocjach ludzi którzy nigdy z historia muzyki nie mieli nic wspólnego i którzy wierzą że każdy palant który coś mówi i dodaję "niech bedzie pochwalony Jezus Chrystus" od razu jest wiarygodny. Obudź się idioto i poczytaj trochę.
|
|
"Autor: wladima (---.lomza.vectranet.pl) Data: 06-01-11 13:14 No dziewczynki! Widzę że odpowiedz na proste pytanie z mojej strony nie może się przebić::))), czy macie jakieś osiągnięcia w tej dziedzinie??, już chyba prościej, nie można zapytać." Jakie on miał osiągnięcia? Bo ja nie znalazłem zadnych oprócz bajek wyssanych z palca. Powtarzasz kłamstwo. Odpowiedzieć na twoje pytanie można tak - nie trzeba mieć ***** żadnych osiągnięć w graniu z Beeatelsami żeby znać historie tego zespołu palancie.
|
|
Patrz mój post wyżej.
|
|
"Arka Noego" to tez sataniści "Arka Noego" to tez sataniści, bo śpiewają: "nie boję sie gdy ciemno jest". Jak wiadomo "jasność" jest symbolem Boga a ciemność Szatana, zatem jeśli ktoś nie boi sie "ciemności" to znaczy, że nie boi się Szatana - nie boi sie, bo jest jego przyjacielem. Nowak powinien zainteresować się też Arka Noego, bo głoszą ciemną naukę i maja ukryte podteksty. wladima chcesz to zarasz ci pokaze swoja pipke masz chyba ADHD co za THC brales dzisiaj
|
|
wladima z takimi osiagnieciami to do Atomu możesz iśc na światłach stać z wieśniakami się bawić. Narazie
|
|
wladima jakie masz kompleksy a moze duzo pryszczy albo ofiara molestowania byles w dziecinstwie
|
|
Odkryliście jego kłamstwa to możecie, zmienić w Wikipedii, tylko proszę się liczyć z tym, że jak będziesz pisał kłamstwa to możesz mieć kłopoty, internet nie jest tak anonimowy ja się może co niektórym wydawać.
|
|
wladima szybciej pisz bo zamulony na zjezdzie chyba jestes
|
|
wladima kosciolem straszysz milicjo wiadomo kim jestes no trzeba uważać o na konfidena mozna trafic KATOLIKO POLAKO BANDITO
|
|
a co kłamiesz?
|
|
Nie, wladima, jakbyś spotkał wariata który opowiada o tym że został porwany przez kosmitów i że rozmawia ze zmarłymi to nie tłumaczysz mu że to niemozliwe, że nie logiczne. Po prostu odpuszczasz, niech sobie wariat pokrzyczy. Tak samo nikomu się nie chce syskutować o tym gościu, znawcy muzyki elektronicznej pukają się w głowę i robią dalej swoje. To tylko mój kaprys że tu w ogóle z tobą dyskutuję o jakimś kolejnym katolickim pojebańcu.
|
|
A na Tytaniku, wciąż gra muzyka :)) to twoje tematy twoja klima nie moja wiec na pisz cos lsd sorry nie tak o sld czy po
|
|
wladima KATOLIKO POLAKO BANDITO
|
|
Pojebaniec to pewnie twój ojciec, albo matka, że cie nie nauczyli kultury.
|
|
wladima wpelnej rodzinie sie urodziles czy miales tylko same siostry bo zniewiescialy jestes
|
|
Kurczę a teraz z innej beczki. Może wykreować postać Michała Kowalskiego - człowieka który był na szczycie religii katolickiej w Watykanie, miał dostęp do najwiekszych tajemnic bo był gościem od oprawy kazania o 12 codziennie na placu św. Piotra. Po latach spędzonych w Watykanie, odkrył jak od tysiącleci kościół manipuluje ludźmi a przy tym sprzedawanie odpustów to mały pikuś. Teraz jednak nawrócił się i daje świadectwo tego że katoliccy księża i biskupi to sekta która powstała tysiące lat temu po to żeby manipulować i kontrolować świat. To tez by była ciekawa historia!
|
|
A coś na temat masz jeszcze do powiedzenia, czy tylko inwektywy?
|
|
Pewnie trudno się przyznać, ale tylko się kręcicie koło tej muzyki, a próbujecie urosnąć w własnych oczach. Kto ma kompleksy to widać, ja nie mam problemu z przyznaniem się do tego że się nie znam na tej muzyce. Osiągnięcia w dziedzinie techno proszę podać :)))))
|
|
Tak porozmawiajmy o prawdziwej historii muzyki elektronicznej opartej na faktach które mają potwierdzenie w opracowaniach czy choćby w artykułach w internecie a nie o wyssanych z palca historii stworzonych na zlecenie.
|
|
Od iluś tam lat działacie w tej branży, i nic żadnych osiągnięć? ,pewnie jest tak jak napisałem, jesteście tylko pożywką dla takich jak Dokowicz :)).
|
|
Laibach a ramszztain to badziewie http://www.youtube.com/watch?v=W7SFcB0vOhQ http://www.youtube.com/watch?v=GQSpJfpVHmg
|
|
wladima do kosciola na msze masz z 40 latek jeszcze nikt cie nie rozprawiczyl i w tym twoj problem
|
|
Za to ciebie rozprawiczali wszyscy, kto chciał :)))
|
|
jak trudno ci w realu kogos znalesc masz randki katolickie http://www.czysteserca.org.pl/
|
|
wladima a i tu cie boli jednak doszedlem do sedna sprawy mam kolezanke co 3 razy dziennie chodzi do kosciulka chcesz to cie zapoznam ale przed sluem nie masz szans ze cos dostaniesz
|
|
A na Tytaniku, wciąż gra muzyka
|
|
Autor: wladima (---.lomza.vectranet.pl) Data: 07-11-10 17:04. Profesor,a może to ty jesteś okłamywany,że Boga nie ma?
|
|
Jakież ty możesz mieć koleżanki:)))człowieku opanuj się!, zostaw je dla siebie.
|
|
wladima pasujesz do niej jak ulal jak kokatolik wstydzisz sie przyznac ze jestes gayem prawda cie wyzwoli ujawnij sie
|
|
wladima masz racje jakie ja mam miec kolezanki nie chodze na kółko różańcowe odnowa w duchu świętym
|
|
Widzę pewne luki w twoim myśleniu, z moimi poglądami gej, chłopie widzę, że zaczynasz głupieć.
|
|
jestes gayem prawda cie wyzwoli ujawnij sie poczujesz sie lepiej
|
|
wladima a co nie jestes ja ci potrafie udowodnic jakkie kolezanki mam tylko zebys potem kapucynka nie trzepal
|
|
Kolego!, a ile palców widzisz?
|
|
wladima wlasnie psychotropy mi sie skonczyly a je jednego czlowieka w roku moge uniszkodliwic
|
|
a dlaczego nie uszczęśliwić?
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=znI9bPKZh_U Panie w górze, właśnie zabiłem człowieka, Pozwoliłem komuś wziąć winę na siebie, Panie w górze, upadam na kolana, Modlę się, zabierz stąd ten cały ból. Modlę się, Panie modlę się do Ciebie, Zabierz tę winę tkwiącą w mojej głowie Błagam, Panie błagam Cię, Mamy pewne sprawy do załatwienia Zanim nadejdzie dzień mojej śmierci. Przyszedł po mnie tak jak przewidywałem, Ale tym razem byłem przygotowany. I zabiłem go. Ale nie był sam, został jeszcze jeden Odebrał mi broń, wziął na próbę. To wtedy ten anioł pojawił się z drzwi Z diabłem w spojrzeniu ale z Bogiem w sercu. Uśmiercił go, Ocalił mnie od nagłej śmierci Ale wciąż uczyniłem źle, więc Modlę się, Panie modlę się do Ciebie, Zabierz tę winę tkwiącą w mojej głowie Błagam, Panie błagam Cię, Mamy pewne sprawy do załatwienia Zanim nadejdzie dzień mojej śmierci. I oto jesteśmy, Anioł i człowiek, Oboje po prostu tam stoimy, Z krwią na naszych rękach. Co my teraz zrobimy, Pomyślałem, Lecz zanim byłem w stanie to powiedzieć anioł przemówił Powiedział: i tak odsiaduję tu dożywocie, Ty jesteś tu tylko na pięć lat, wezmę winę na siebie, Powiedział: teraz idź, uciekaj, nie wstydź się, Ale Panie jest mi wstyd, dlatego modlę się! Modlę się, Panie modlę się do Ciebie, Ocal mnie od grzechów przytłaczających moją duszę Błagam, Panie błagam Cię, Musisz mnie uleczyć, wewnątrz czuję się mały. Modlę się, Panie modlę się do Ciebie, Zabierz tę winę tkwiącą w mojej głowie Błagam, Panie błagam Cię, Mamy pewne sprawy do załatwienia Zanim nadejdzie dzień mojej śmierci. Modlę się, Panie modlę się do Ciebie, Ocal mnie od grzechów przytłaczających moją duszę Błagam, Panie błagam Cię, Musisz mnie uleczyć, wewnątrz czuję się mały.
|
|
a dlaczego nie uszczęśliwić? Po co na co dla czego oprucz wlasnego EGO nic sie nie liczy
|
|
ciekawe,ciekawe. chyba pierwszy post który napisałeś szczerze,chwała i za to.
|
|
http://www.filmweb.pl/film/Egzorcyzmy+Anneliese+Michel-2007-476475 Scenariusz do tego filmu napisał”oszust,ćpun,itd..” Leszek Dokowicz.
|
|
szczerze kazdy jest egoisto tylko nie kazdy sie przyzna do tego a nauczylem sie od bylej przyszlej nie doszlej narzeczonej
|
|
a GDZIE JEGO SINGLE LP LOOPY
|
|
Masakra...
|