sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Mbank ( m-kiosk) w Łomży

Czy ktoś z Was wie może gdzie jest mbank (m-kiosk) w Łomży ?
Kiedyś był na ul. Długiej 25 - pisze był bo go tam nie ma ( strona mbanku dalej pokazuje ze mkiosk jest na długiej).

Z góry dzięki za odpowiedz.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Mbank ( m-kiosk) w Łomży

Ostatnio też miałem podobny problem. Na drzwiach byłego m-Kiosku wisi kartka z numerem telefonu osoby która w Łomży jest przedstawicielem mBanku. Z tego co mi wiadomo mKiosk zmienia lokalizacje ale jeszcze chyba nie znaleźli odpowiedniego miejsca.

Łomża- OSTATNI BASTION PÓŁNOCNEGO MAZOWSZA

Tak. Lokal na długiej był dośc drogi. Z tego co sie orientuje to jeszce nie ma konkretnej lokalizacji na kiosk. Coś mi sie obiło, że otwarcie ma byc w maju. a do tego czasu:(((

nie jestem pewna, ale wydaje mi się, że mbank jest obok centrum 4+, jeśli ktoś będzie niedaleko to warto sprawdzić :)

Też szukałam właśnie Mbanku jakiś czas temu i jak narazie nie znalazłam zostaje tylko internet.

Chciałbym ponowić te pytanie. Słyszałem, że teraz mKiosk znajduje się na ulicy Pięknej 1. Czy to prawda? Czy jest może w Łomży więcej takich punktów?

mbank za dużo ostatnio wpadek łapie trzeba będzie przemyśleć czy nie zmienić banku :)

Masakra ...

Witam,
mKiosk Partnerski mBanku w Łomży zakończył swoją działalność z dniem 30-09-2010. Obecnie najbliższy mKiosk znajduje się w Białymstoku. Dla klientów pozostaje jeszcze mLinia.
Pozdrawiam
Piotr Mierzejewski

Dziękuję za wyjaśnienie piotr_m.

Pozostało nam tylko czekać na wpłatomaty w Łomży.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org