Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mbank ( m-kiosk) w Łomży |
Czy ktoś z Was wie może gdzie jest mbank (m-kiosk) w Łomży ? Kiedyś był na ul. Długiej 25 - pisze był bo go tam nie ma ( strona mbanku dalej pokazuje ze mkiosk jest na długiej). Z góry dzięki za odpowiedz.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mbank ( m-kiosk) w Łomży |
Ostatnio też miałem podobny problem. Na drzwiach byłego m-Kiosku wisi kartka z numerem telefonu osoby która w Łomży jest przedstawicielem mBanku. Z tego co mi wiadomo mKiosk zmienia lokalizacje ale jeszcze chyba nie znaleźli odpowiedniego miejsca. Łomża- OSTATNI BASTION PÓŁNOCNEGO MAZOWSZA
|
|
Tak. Lokal na długiej był dośc drogi. Z tego co sie orientuje to jeszce nie ma konkretnej lokalizacji na kiosk. Coś mi sie obiło, że otwarcie ma byc w maju. a do tego czasu:(((
|
|
nie jestem pewna, ale wydaje mi się, że mbank jest obok centrum 4+, jeśli ktoś będzie niedaleko to warto sprawdzić :)
|
|
Też szukałam właśnie Mbanku jakiś czas temu i jak narazie nie znalazłam zostaje tylko internet.
|
|
Chciałbym ponowić te pytanie. Słyszałem, że teraz mKiosk znajduje się na ulicy Pięknej 1. Czy to prawda? Czy jest może w Łomży więcej takich punktów?
|
|
mbank za dużo ostatnio wpadek łapie trzeba będzie przemyśleć czy nie zmienić banku :)
|
|
Masakra ...
|
|
Witam, mKiosk Partnerski mBanku w Łomży zakończył swoją działalność z dniem 30-09-2010. Obecnie najbliższy mKiosk znajduje się w Białymstoku. Dla klientów pozostaje jeszcze mLinia. Pozdrawiam Piotr Mierzejewski
|
|
Dziękuję za wyjaśnienie piotr_m. Pozostało nam tylko czekać na wpłatomaty w Łomży.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |