Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie można kupic namiot w Łomży ?? |
Witam Chciałbym kupic namiot tylko zabardzo nie wiem gdzie. Jezeli ktos wie gdzie mozna kupic prosze o odpowiedz.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie można kupic namiot w Łomży ?? |
W biedronce ostatnio były :) ladna dziewczyna roznosila ulotki, chcialbym ja spotkac jeszcze raz :) dlatego przejzalem oferte i widzialem ze mieli namioty ale to bylo juz jakis czas temu wiec zajrzyj sie dowiedz
|
|
W Campusie na Al.Piłsudskiego obok alkoholi świata maja na pewno :) bo ostatnio kupowałam :)
|
|
- Sklep Eskapada, Piłsudskiego 81 - Sportowy na ul. Bernatowicza - allegro.pl Poza tym przed zakupem namiotu musisz sobie odpowiedzieć na jedno ale to bardzo ważne pytanie ;) do czego ten namiot będzie Ci służył i gdzie będziesz z niego korzystał. Jako nie fachowca w branży turystyki polecam namiot lekki, szczelny i komfortowy. Poza tym zwróć uwagę na wielkość, wodoszczelność i łatwość rozkładania, że już nie wspomnę o wentylacji, szczelności, przedsionku i miejscach typu kieszonki :) Udanego zakupu i inspirujących przygód...
|
|
słabej jakości namiot można w pepco kupić :)
|
|
Zdecydowanie polecam na ul. Bernatowicza, nie wiem jak obecnie, ale zawsze znalazłem to co chciałem. Zgadzam się w 100% z "~" i myślę, że na Bernatowicza znajdziesz coś dla siebie w dobrej cenie. Odradzam zdecydowanie "Biedronki" i te inne... no chyba, że jadąc pod namiot chcesz pobawić się w "survival".... ![]()
|
|
w biedronce za 3 dychy
|
|
O highpeak opinie bardzo dobrze mówią. W zasadzie jakiś czas temu szukaliśmy właśnie ciekawego sprzętu turystycznego i braliśmy ich pod uwagę, w sumie to cały czas bierzemy bo sprzętu jeszcze nie kupiliśmy. O ile się nie mylę to niemiecka marka tak?
|
|
Zależy jaki chcesz kupić, warto przejrzeć najpierw online, ceny też są niższe niż w sklepach stacjonarnych ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |