Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ginekolog dla nastolatki |
Witam, wiem ze bylo juz wiele tematow na forum o ginekologach, lecz wolalam zalozyc nowy watek mianowicie szukam dobrego lekarza na pierwsza wizyte u ginekologa ktory przyjmnie bez problemu nastolatke, bedzie podejsciowy i wyrozumialy. z gory dziekuje za pomoc . pozdrawiam :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ginekolog dla nastolatki |
skoro bylo tyle tematow to po *** ci nowy? Lekarze sie nie zmieniaja co tydzien wiec poszukaj z laski swojej w wyszukiwarce i poczytaj nastolatko pfff
|
|
myśle że najlepiej na pierwszą wizytę udać się do kobiety ginekologa,może do dr Mazewskiej..? ma gabinet nie daleko szpitala
|
|
Ja na swojej pierwszej wizycie bylam u malinowskiej i mysle, ze na pierwszy raz wystarczy. i nie na wyszynskiego tylko na makowej.
|
|
dr. Załęska? Ks Janusza.
|
|
A czy mogłabym prosić o jakies namiary, bo niestety nie moge nic znalezc na google .
|
|
ja tam byłam pierwszy raz u dr. Skrętka na Makowej. I chwale sobie go. Ma dobre podejście do kobiet dojrzałych jak i nastolatek. Nr, żeby się zarejestrować to 862150438.
|
|
jak masz ładną to nie ma co się krępować http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa k**** jestem najleprzy masakra
|
|
moim zdaniem na makowej dr sokol malinowska lub skretek bron boze na wyszynskiego NINKA88
|
|
Tylko nie malinowska!!! Dr Załęska jak już w miare.Ks.Janusza.
|
|
Jak dla nastolatki to dobrze żeby to był też nastolatek, może student medycyny?
|
|
bardzo polecam panią Piskorską, miła, wszytsko dokladnie wytłumaczy, natomiast nie polecam pani Mazewskiej
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |