Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
AC Milan - Liverpool FC 3:3 |
AC Milan - Liverpool FC 3:3 >> Liverpool FC Zwycięzco Ligi Mistrzów 2005. >> Dudek trzecim Polakiem z Pucharem Europy >> Puchar Europy: Liverpool po raz piąty Brawo Brawo Dla Jurka i całej jego drużyny !! żeby tak nasz kraj grał to by było coś i wielkie widowisko takie samo jak dziś ogladałem...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: AC Milan - Liverpool FC 3:3 |
to co zrobił Jurek Dudek w 117 minucie meczu oraz podczas karnych - klasa światowa. To co zrobił Liverpool między 54 a 60 minutą świadczy o sile tego zespołu. A Milan ? Zbyt pewny siebie po pierwszej połowie, w drugiej został bezlitośnie skarcony przez Liverpool.
|
|
"Zwyciezco"? Może mi ktoś wyjaśnić, co oznacza to słowo z postu Reda? Z góry dziękuję. Pozdrawiam
|
|
MrS Poszukaj se w słowniku albo Encyklopedi :-)
|
|
Naprawde juz dawno nie ogladalem tak pieknego meczu!!!!! Jurek Dudek "pozamiatał" i wszyscy teraz wiedza kto jest najlepszym bramkarzem!!!te 2 obronione karne mowia same za siebie. Brawo Jurek!!!!!!!
|
|
MrS z calego serca zycze Ci zebys <b>se</b> znalazl ;p
|
|
666: ach dzienkujem ci! postaram se znajlezc Pozdrawiam
|
|
Szukaj,Szukaj i ...
|
|
bravo dla Dudka....wielki bramkarz.... -=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-
|
|
Od dzisiaj tancze tylko DudekDance :) Bravo Jerzy, cała Polska w Ciebie wieży!!!
|
|
MrS, rzycze Ci powodzenja
|
|
Taniec Dudka na bramce był rewelacyjny :) http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/photo_galleries/4583457.stm Ale ja od początku LM bylam za Chelsea choć w finale kciuki trzymałam za The Reds. "Don't eat yellow snow"
|
|
Mecz był super !!!
|
|
Ale ten meczbył świetny!!!! W tym meczy Liverpul pokazał swoją determinacje, i chęć zdobycia pucharu, udało się im i my się cieszymy!!!
|
|
Dzień Dobry |
Mr.S. czy znajlazłeś jórz? Jeźli wcionż szókarz, dodaj terz Liverpul i Jurka-wieżę. Czekamy na Dwoje wynigi. Do więzienia.
|
|
Nie umiesz poprawnie pisać ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |