Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PRzeStępstwo ? |
Czy naserio to było przestępstwo ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PRzeStępstwo ? |
Wierzyć trzeba że tak, data na to wskazuje- 1 kwietnia juz był dawno.
|
|
Ja odrazu wiedziałem że to brednia otym że upada - puzniej sie dowiedziałem że to oszustwo bo mam osobe z rodziny która tam pracuje .
|
|
No tak, oszustwo, ale jak dotkliwe. Brak modów na tym "forum" powoduje takie kwiatki. Na szczęście zamknęli wątek. Kiedy wreszcie będzie to Forum z prawdziwego zdarzenia?
|
|
na czym polaga owo prawdziwe zdarzenie? Jeśli dyr. szpitala zaprzecza, że pacjentka wyskoczyła z okna to co prawda to czy fałsz? Okazuje sie ze wyskoczyła, tylko ktoś zaprzecza. Można pójść wzorem Chin i dogamać się z Microsoftem, aby określonych słów nie puszczało (katalog słow zawsze można rozszerzyć). Może poprostu należy wiedzieć co się pisze.
|
|
tak, należy wiedzieć co się pisze. Ale co zrobisz z typami, którzy tego nie wiedzą? Po to jest moderator, admin - oni tym wszystkim zarządzają i post typu "Pan X jest przestępcą" powinien być usuwany - moim zdaniem. No i z tymi Chinami to przesada. Dzięki internetowi popieprzyło się komus w głowie i myśli, że jak go nie widać to może wypisywać co chce...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |