Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pieniądze czy miłość- |
nie posłuchałem głosu serca i wybrałem osobę która ma pieniądze i status,porzuciłem prawdziwą miłosc-a wybrałem potwora z kasą,,
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pieniądze czy miłość- |
nie wiem
|
|
możemy się zamienić
|
|
żeby to było takie proste
|
|
spróbuj dostosować się do tego potwora z kasą albo zostaw go w cholerę; z drugiej strony z tą miłością też bywa różnie bo między miłością a nienawiścią jest bardzo cienka granica, a brak kasy może być katalizatorem nienawiści
|
|
a tak serio w życiu ludzie powinni się dobierać na podobnym poziomie czy to materialnym czy edukacyjnym, ktoś może mi powiedzieć że to bzdura ...jednak faktycznie to się sprawdza, po co mieć nie potrzebne żale czy inne dąsy. Ufam że nie jesteś z tym kimś tylko dla kasy bo jeżeli tak to faktycznie wieżę że cierpisz
|
|
jestem tylko dla kasy z nią i wyłącznie
|
|
Zróbcie sobie trójkąta
|
|
http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861
|
|
życie to nie tylko kasa
|
|
po pewnym czasie miłości już niema jest tylko przyzwyczajenie a pieniądz jest pieniądz zawsze się przyda Pecunia non olet a miał być kolekcjoner............
|
|
Nie słuchaj nikogo. Nie wiesz czy jutro wstaniesz, życie jest piękne. Dziś pada deszcz jutro świeci słońce. Za oknem śnieg Ty przy choince:) W wiosnę są żółte piękne kwiaty, przejrzyste niebo. Wakacje gorące, plaża, inne dziewczyny, woda, piwko, wódeczka wieczorami. Achhh Żyj, szalej, baw się. Kopsnij stówkę za radę ;p ...
|
|
musisz sie przyzwyczaić , kasa jest kasa zawsze sie przyda, wolałbyś klepać biedę z swoja miłością, pojawiłyby sie problemy , to nie stać Cie na dom, to na wyjście do restauracji czy kina i w pewnym momencie zastanawiałbyś sie czy dobrze wybrałeś wybierając miłość , tez nie wierze ze ta osoba z ktora jestes niema serca i nie potrafi kochać , czas jest lekarstwem na wszystko.pozdrawiam
|
|
chwalisz się czy żalisz?, bo nie wiem czy współczuć czy zazdrościć. o ile wiesz dlaczego tak wybrałeś i potrafisz korzystać z tego co masz, zawsze będziesz wygrany. Co z tego gdybyś wybrał miłość i nie wiedziałbyś co z nią począć ciągle wzdychając z tęsknotą za pieniędzmi. Uważaj czego pragniesz bo możesz to dostać:)
|
|
zazdroscic .... ale tez wpolcxuc . przerabane
|
|
Jaja ma rację :)
|
|
jak nie macie dzieci to możesz się rozwieść,jak Ci tak źle po co się męczyć.Pozdro.
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=VS6I9HimCUU
|
|
pieniadze sa wazne w zyciu, ale nie najwazniejsze.
|
|
kriss0908 to jej kaska czy rodziców znam takie przypadki przy dobrej kłótni tak ci to wypomną że przyszedłes gołyi możesz wyjść goły zapomnij . z nam takie panienki jak ty dobrze Kombinują. Jedz sobie do wawy takich bawi damków jest pełno za 4000 tysie p...a 60 latki. Chyba ze panna i jej starzy na tyle glupi. To korzystaj z szansy. Znam panny z kasą same zarobiły są bardzo inteligetne takch jak ty to napęczki maj wokół siebie. Niewiesz ile jeszcze kasa i znajomości moga ci biedy narobić. Widac młody jesteś i głupiutki. ale każdy H...j ma swój strój
|
|
Ale pozwalają być nieszczęśliwym wygodnie ;)
|
|
widze ze kasa jest górą,ale ja mam wątpliwości bo życie mam jedno i czy warto być kochanym z miłością czy udawać z tą która ma kase i kontroluje mój kazdy ruch i zazdrosna o wszystko co sie rusza,.
|
|
kriss0908 Temu i kaska nie pomogła Liczą się wyższe wartości których ty nie posiadasz.Bądz twardzielem i powiec jej że jesteś z nią tylko dla kaski. chyba ze nie masz odwagi i skamlesz tu na necie. gorzkie żale. Domgasz sie współczucia. Takie panny jak ty sie zachowujesz nazywam poprostu K....Wy a jak ciebie nazwac to sie zastanowie http://www.youtube.com/watch?v=e79zkWN8qXw&feature=player_embedded#at=13
|
|
Zrób tak, aby to ona Cie rzuciła :D i bedziesz miał problem z głowy
|
|
jestem palantem. wiem udaje codziennie..
|
|
kriss0908 Palant to delkitane slowo Jak widze panny które spotykały sie zemną dla kasy To mi się scyzoryk sam otwiera w kieszeni którego nie nosze Teraz podbija znowu do mnie juz coś delikatnie się pyta o kase Poczekam troche jak zbardzo bedzie wnikac to kopa w dupe i pożaluje ze mnie na swej kurewskiej drodze życia spodkała
|
|
czemu na tym świecie pełno ludzi myślących o swoich 4 literach? w tym momecie jestes egoista i myslisz tylko o sobie- bo napewno nie o tej co ma kase, a juz napewno o tej co jej nie ma. żałosny jesteś. pieniądze to rzecz nabyta. też mogłabym mieć faceta sponsora, ale czy nie godniej jest samemu zarobić na siebie? przecie mimo, że mniejsza kasa, sprawia to większą satysfakcę-mówię z perspektywy kobiety, a jak wygląda utrzymanek-żałosne... Pomyśl facet o innych nie o swojej d**e ;\- niestety w dzisiejszych czasach pełno takich ludzi, już nic nie dziwi, przykre to....
|
|
Ayla Chciałbym takich dziewczyn jak Ty . Szacuneczek
|
|
zrzuć te kajdany , chłopie jeszcze sie na życie targniesz , chu..j w kasę jak masz tak przejebane. życie masz jedno, idź i żyj ze swoja królewna :)
|
|
7angelfree myślę, że mimo wszystko wielu ludzi mojego zdania- mam nadzieję, a Tobie pozostaje mi życzyć byś trafił na tę, która doceni Ciebie-nie Twoją majetność..:)
|
|
dymaj sobie tamta po cichu i tyle :)
|
|
Kasę fajnie mieć, ale własną, a nie cudzą. Mniejsza, lecz swoja. Po co potem ktoś miałby mi wypominać, że "mieszkasz w moim domu, jeździsz moim samochodem, przy twoich dochodach nie stać by nas było nie tylko na wakacje w Honolulu, ale nawet na Mazurach". Zamiast cudzej kasy wybrałabym miłość. Ps. kriss0908 - nie jest powiedziane, że Ty się w przyszłości nie dorobisz sporej kasy :) Je n'sais pas ou je vais, oh ca je l'ai jamais bien su. Mais si jamais je le savais, je crois bien que je n'irais plus...
|
|
Ayla Widzisz nie jestem osoba majetnanie nie lubie adidaskow na dresach 3 pasków Ale wielerazy widziałem jak ludzie kalkulator włanczają obliczają ile kasy masz na sobie. Ayla widzisz ja juz nie szukam znalazlem taką osobę przyjaźnie się z nią od lat nasze drogi nigdy się nie połaczyły i nie połącza. Ona wie o tym jakoś tak życie się uklada a i ludzie przeszkadzają. Ale dzięki Ci Ayla ze chociaz przez neta można trafić na tak osobę jak Ty bo w realu to nie rzadko.
|
|
skoro wiesz, że się nie połączą Wasze drogi to chyba trzeba zapomnieć niż męczyć niespełnione uczucie w sobie..'rozczarowania trzeba palić-nie balsamować'wierzę, że jeszcze trafisz na swoją i będziesz na rekach nosił;) kwestia czasu :)
|
|
ten potwór z kasą jest już twoją żoną?
|
|
Szczerze powiedziawszy... Nie wiem jak zachowałabym się gdyby przyszło mi wybierać, ale teraz mogę napisać, że zdecydowanie wybrałabym miłość. Dlaczego? Bo nie sądzę, że mogłabym być całkowicie szczęśliwa, nawet będąc bogatą. Można żyć skromnie, ale być owiele szczęśliwszym u boku osoby, którą się kocha. To jest o wiele ważniejsze. Kasę zawsze można stracić, a prawdziwą miłość o wiele trudniej. ... miłości nie można zbudować dzięki kasie, a szczęśliwa miłość będzie także bez pieniędzy, teraz jeżeli ktoś staje przed takim dylematem "miłość czy pieniądze" to musi pomyślec nad tym jakie ma aspiracje i wartości w życiu...
|
|
o czym wy pierdolicie? po kilku latach to juz jest rutyna a nie milosc, milosc pozniej to jest do dzieci! zona idzie w odstawke! a po zeby kochac dzieci, nie musisz kochac tej swojej baby :)
|
|
myślenie rodem ze średniowiecza
|
|
Kriss prowokujesz,bo się nudzisz?
|
|
w sredniowieczu to wlasnie ludzie mieli czas na milosc, teraz trzeba zapierdalac! masz bogata babe to sie ciesz! i caluj ja po rekach :D
|
|
no tak ale średnia wieku była dużo niższa, mój dziadek mawiał każdy ma swój gust powiedział pastuch całując krowę w biust
|
|
Skoro tak twierdzicie,że lepiej zrobi jak zostanie z nią... to co ma zrobić jak jej kasa skończy się??? Dalej ma z nią być czy może ma poszukać sobie innej zamożnej kobiety ???
|
|
Miłość czy kasa nikt nie zauważył ze to chyba legat dwie lewe ręce idzie na łatwizne
|
|
Bardzo bym chciała, aby jego kobieta dowiedziała się o jego dylemacie. Pewnie rozwiązałaby jego problem. Współczuję babeczce, może jest fajną kobietką, która trafiła na faceta, który na nią nie zasługuje...
|
|
Albo on trafił na ''złą''kobiete,ktora nie szanuje jego..Mysli,ze jak ma kase to moze miec i jego.. ktora ogranicza jego a sama pozwala sobie na wszystko... Mysle,gdyby była dobrą kobietą to On nie zastanawiałby sie nad tym czy dobrze zrobił wybierajac ją....
|
|
Nie okreslił by jej jako ''potwór z kasa''
|
|
zakochaj sie w potworze nie bedziesz mial dylematow
|
|
tak to zła kobieta która innych tez krzywdziła a potworem jest bo nie szanuje nikogo ,wymusza wszystko i robi tak aby ona była zawsze ta nie winna,ma kase i ja jestem za bardzo połączony z tą kasą z nią by samodzielnie odejść od niej choc sercem jestem z inną ,jest wspaniałą ciepła i wyrozumiałą osobą i tracę ją przez potwora
|
|
Ja mimo wszystko odeszłabym od Niej.. Nie warto marnować życia dla kasy i byc z kims bez uczucia... Wolę mieć przy sobie osobe którą kocham i z nią dążyć do lepszego życia..
|
|
to kup sobie cos fajnego :D a potem ja rzuc i wroc do milosci. przyjemne z pozytecznym :D:)
|
|
kriss0908 (---.cdma.centertel.pl) Potworem napewno jesteś ty legacie,głąbie.Skoro jesteś dziadem bez pieniędzy to po co brałeś się za bogatą kobietę.Hmm to ona powinna dać ci porządnego kopa w dupę.
|
|
sie odezwała.. co z tego ze nie ma kwitu? jest gorszy pustaku? idz lepiej do dentysty
|
|
:)
|
|
pieniądze to nie wszystko ! ale wszytko bez pieniędzy to ch..j
|
|
pieniądze to nie wszystko tak powinienem zroic tak.mam jedno życie i bede szczesliwy
|
|
a jezeli za póżno..nie wybaczę sobie
|
|
może jeszcze nie jest za późno! ;) ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
www.redtube.com
|
|
Polecam ogolić ją z kasy i powrócić do byłej :D z zasobnym portfelem
|
|
kriss0908 Jak mądra dziewczyna i rozsądna to nic z tego. Szmal z nowu koło nosa ci sie pokaże dasz jej kopniaka.Śmieszny mały materialista. kriss0908 Chyba piszesz jakiś scenariusz do brazylijskiego serialu? Bądź facetem i powiedz jej że jesteś z nią tylko dla kasy ! Boisz sie utraty kaski! Wstajesz z rana i patrzysz w lustro nie widzisz swini przed sobą. Daj tamtej spokój bo nie jesteś jej wart.
|
|
to nie jest takie proste.czekam na twoj znak kotek
|
|
Słaba coś ta twoja miłość jak nie umiesz zawalczyć o nią.Walnij ze 3 sety na odwage tylko się nie upij i powiedz jej tylko patrz z której strony plaskacz leci
|
|
pierdolnij sie w leb, ide bo mnie denerwujecie, wszyscy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Kotek wróce do Ciebie h0jowe forum
|
|
Kriss0908 a mowia, ze kobiety to materialistki :/ Skoro lecisz na kase to ciesz sie, ze jeszcze ona tego nie zauwazyla :) Bo spisze przed slubem intercyze i nic z tego nie bedziesz mial :P Wiec korzystaj poki mozesz... I wiesz skoro jest takim "potworem" i tak krzywdzi ludzi, bo ma kase i mysli, ze moze wszystko to odpusc sobie taka babke, bo poslubie naprawde "umili" Ci dopiero zycie :) Ale wtedy bedzie za pozno!! Z drugiej strony sam jestes egoistyczny i naprawde nie chcialabym takiego kolesia - Wrrr... Chesapeake nie zgodze sie z Toba, ze ludzie musza byc na takim samym poziomie, jesli masz jakies watpliwosci zawsze mozna spisac intercyze, doksztalcic sie (zalezy o czym tutaj myslimy)... Ale jesli nic nie zrobisz w tym kierunku to fakt beda klotnie i w ogole czepianie sie :/ Kolekcjiner, Soho fakt pieniadze przydaja sie na wiele fajnych rzeczy, ale jesli nie ma uczucia to po co mi facet dla ozdoby, czy seksu skoro ja mam swoja kase i sama bym sobie poradzila?? MR.Y jak kocha to i w biedniejszej rodzinie nie bedzie klotni z powodu braku pieniedzy, bo ludzie beda sie zastanawiac sie jak przezyc, bo wiesz latwo jest miec siedmioro dzieci i robic wiecej i pozniej sie klocic oto kase, albo oto, ze zabraklo na alkohol, ale wtedy mowimy o patologii... Ayla, Onaa23 popieram i zgadzam sie z Toba!! Na wszystko mozna zapracowac o ile sie chce!! Ale wiekszosc teraz szuka sponsorow, bo milosc i uczucie nie sa juz tak doceniane - no coz zalosne, ale prawdziwe!
|
|
takich tematow nie porusza sie na tym forum, tylko i wylacznie wiadomosci o tematyce rozrywkowej,
|
|
mozemy szastac cz yimis uczuciami pod sztucznym pozorem
|
|
jakie to okrutne poswiecac sie dla milosci
|
|
przekazmy sobie znak .....
|
|
69
|
|
Miłość!!! Pieniądze Cię nie kochają:)))
|
|
o pchelka jestes , wszedzie cie szukam, lubisz rozmawiac o milosci?lubisz poezje i wiersze i wzniosle ..slowa?
|
|
oj widze ,ze jestes jeszcze glupiutka :) wytlumacze Ci i pokaze
|
|
głupiutka nie jest a to jest forum i każdy pisze co myśli.
|
|
to dlaczego zawsze mnie unikasz, i zostawiasz sama na pastwe ?
|
|
wiesz ,ze potrafie byc zdolna do wielu rzeczy? dziwnych rzeczy?
|
|
jakich rzeczy???
|
|
czarodziejskich, a co?
|
|
a nic.
|
|
hihi, ale usmialam sie :)
|
|
pchelka , popatrz sobie na raczki, co widzisz? sa czyste czy brudne?
|
|
jezeli nie masz czasu ,albo wody? to moge ci udostepnic, z przyjemnoscia, pokaze ci gdzie jest w domu kran
|
|
ale Ty mądra jesteś szczebiotka. Żałosne.
|
|
spiesze sie pa
|
|
a h zapomnialam, mozesz na mnie czekac, zalatwie cos i wpadne no to pa
|
|
raczej nie poczekam.
|
|
pchelka nasza znajomosc dopiero sie zaczyna , te kilka chwil spedzonych razem, nieuchwytnych, tych kilka chwil , ktore pozostana na w pamieci , te kilka slow , te mrugniecie oczkiem, powiew sukienki, przeciez tyle nas laczy
|
|
Ty się dobrze czujesz? dobra ja uciekam.
|
|
pchelka daj mi znac.... pliss
|
|
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------------------------------------------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ____________________________________________ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =======================================[][] ][][][][][][][][][][][][][ ::::::::::::::::::::: [][][][][][][][][][][][][] ....................................................................................... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------------------------------------------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ____________________________________________ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =======================================[][] ][][][][][][][][][][][][][ ::::::::::::::::::::: [][][][][][][][][][][][][] ....................................................................................... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------------------------------------------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ____________________________________________ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =======================================[][] ][][][][][][][][][][][][][ ::::::::::::::::::::: [][][][][][][][][][][][][] ....................................................................................... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------------------------------------------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ____________________________________________ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =======================================[][] ][][][][][][][][][][][][][ ::::::::::::::::::::: [][][][][][][][][][][][][] ....................................................................................... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------------------------------------------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ____________________________________________ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =======================================[][] ][][][][][][][][][][][][][ ::::::::::::::::::::: [][][][][][][][][][][][][] ....................................................................................... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------------------------------------------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ____________________________________________ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =======================================[][] ][][][][][][][][][][][][][ ::::::::::::::::::::: [][][][][][][][][][][][][] ....................................................................................... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------------------------------------------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ____________________________________________ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =======================================[][] ][][][][][][][][][][][][][ ::::::::::::::::::::: [][][][][][][][][][][][][] ....................................................................................... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------------------------------------------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ____________________________________________ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =======================================[][] ][][][][][][][][][][][][][ ::::::::::::::::::::: [][][][][][][][][][][][][] ....................................................................................... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------------------------------------------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ____________________________________________ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =======================================[][] ][][][][][][][][][][][][][ ::::::::::::::::::::: [][][][][][][][][][][][][] ....................................................................................... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------------------------------------------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ____________________________________________ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =======================================[][] ][][][][][][][][][][][][][ ::::::::::::::::::::: [][][][][][][][][][][][][] ....................................................................................... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------------------------------------------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ____________________________________________ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =======================================[][] ][][][][][][][][][][][][][ ::::::::::::::::::::: [][][][][][][][][][][][][] ....................................................................................... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------------------------------------------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ____________________________________________ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =======================================[][] ][][][][][][][][][][][][][ ::::::::::::::::::::: [][][][][][][][][][][][][] ....................................................................................... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------------------------------------------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ____________________________________________ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =======================================[][] ][][][][][][][][][][][][][ ::::::::::::::::::::: [][][][][][][][][][][][][] ....................................................................................... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------------------------------------------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ____________________________________________ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =======================================[][] ][][][][][][][][][][][][][ ::::::::::::::::::::: [][][][][][][][][][][][][] ....................................................................................... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------------------------------------------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ____________________________________________ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =======================================[][] ][][][][][][][][][][][][][ ::::::::::::::::::::: [][][][][][][][][][][][][] ....................................................................................... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------------------------------------------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ____________________________________________ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =======================================[][] ][][][][][][][][][][][][][ ::::::::::::::::::::: [][][][][][][][][][][][][] ....................................................................................... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------------------------------------------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ____________________________________________ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =======================================[][] ][][][][][][][][][][][][][ ::::::::::::::::::::: [][][][][][][][][][][][][] ....................................................................................... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------------------------------------------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ____________________________________________ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =======================================[][] ][][][][][][][][][][][][][ ::::::::::::::::::::: [][][][][][][][][][][][][] ....................................................................................... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------------------------------------------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ____________________________________________ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =======================================[][] ][][][][][][][][][][][][][ ::::::::::::::::::::: [][][][][][][][][][][][][] ....................................................................................... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------------------------------------------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ____________________________________________ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =======================================[][] ][][][][][][][][][][][][][ ::::::::::::::::::::: [][][][][][][][][][][][][] ....................................................................................... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------------------------------------------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ____________________________________________ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =======================================[][] ][][][][][][][][][][][][][ ::::::::::::::::::::: [][][][][][][][][][][][][] ....................................................................................... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------------------------------------------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ____________________________________________ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =======================================[][] ][][][][][][][][][][][][][ ::::::::::::::::::::: [][][][][][][][][][][][][] ....................................................................................... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------------------------------------------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ____________________________________________ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =======================================[][] ][][][][][][][][][][][][][ ::::::::::::::::::::: [][][][][][][][][][][][][] ....................................................................................... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------------------------------------------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ____________________________________________ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =======================================[][] ][][][][][][][][][][][][][ ::::::::::::::::::::: [][][][][][][][][][][][][] ....................................................................................... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------------------------------------------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ____________________________________________ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =======================================[][] ][][][][][][][][][][][][][ ::::::::::::::::::::: [][][][][][][][][][][][][] ....................................................................................... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------------------------------------------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ____________________________________________ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =======================================[][] ][][][][][][][][][][][][][ ::::::::::::::::::::: [][][][][][][][][][][][][] ....................................................................................... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------------------------------------------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ____________________________________________ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =======================================[][] ][][][][][][][][][][][][][ ::::::::::::::::::::: [][][][][][][][][][][][][] ....................................................................................... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------------------------------------------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ____________________________________________ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =======================================[][] ][][][][][][][][][][][][][ ::::::::::::::::::::: [][][][][][][][][][][][][] ....................................................................................... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------------------------------------------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ____________________________________________ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =======================================[][] ][][][][][][][][][][][][][ ::::::::::::::::::::: [][][][][][][][][][][][][] ....................................................................................... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------------------------------------------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ____________________________________________ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =======================================[][] ][][][][][][][][][][][][][ ::::::::::::::::::::: [][][][][][][][][][][][][] ....................................................................................... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------------------------------------------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ____________________________________________ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =======================================[][] ][][][][][][][][][][][][][ ::::::::::::::::::::: [][][][][][][][][][][][][] ....................................................................................... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------------------------------------------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ____________________________________________ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =======================================[][] ][][][][][][][][][][][][][ ::::::::::::::::::::: [][][][][][][][][][][][][] ....................................................................................... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------------------------------------------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ____________________________________________ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =======================================[][] ][][][][][][][][][][][][][ ::::::::::::::::::::: [][][][][][][][][][][][][] ....................................................................................... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------------------------------------------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ____________________________________________ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =======================================[][] ][][][][][][][][][][][][][ ::::::::::::::::::::: [][][][][][][][][][][][][] ....................................................................................... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------------------------------------------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ____________________________________________ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =======================================[][] ][][][][][][][][][][][][][ ::::::::::::::::::::: [][][][][][][][][][][][][] ....................................................................................... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------------------------------------------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ____________________________________________ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =======================================[][] ][][][][][][][][][][][][][ ::::::::::::::::::::: [][][][][][][][][][][][][] ....................................................................................... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------------------------------------------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ____________________________________________ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =======================================[][] ][][][][][][][][][][][][][ ::::::::::::::::::::: [][][][][][][][][][][][][] ....................................................................................... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------------------------------------------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ____________________________________________ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =======================================[][] ][][][][][][][][][][][][][ ::::::::::::::::::::: [][][][][][][][][][][][][] ....................................................................................... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------------------------------------------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ____________________________________________ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =======================================[][] ][][][][][][][][][][][][][ ::::::::::::::::::::: [][][][][][][][][][][][][] ....................................................................................... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------------------------------------------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ____________________________________________ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =======================================[][] ][][][][][][][][][][][][][ ::::::::::::::::::::: [][][][][][][][][][][][][] ....................................................................................... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------------------------------------------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ____________________________________________ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =======================================[][] ][][][][][][][][][][][][][ ::::::::::::::::::::: [][][][][][][][][][][][][] ....................................................................................... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------------------------------------------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ____________________________________________ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =======================================[][] ][][][][][][][][][][][][][ ::::::::::::::::::::: [][][][][][][][][][][][][] ....................................................................................... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------------------------------------------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ____________________________________________ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =======================================[][] ][][][][][][][][][][][][][ ::::::::::::::::::::: [][][][][][][][][][][][][] ....................................................................................... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------------------------------------------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ____________________________________________ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =======================================[][] ][][][][][][][][][][][][][ ::::::::::::::::::::: [][][][][][][][][][][][][] ....................................................................................... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------------------------------------------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ____________________________________________ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =======================================[][] ][][][][][][][][][][][][][ ::::::::::::::::::::: [][][][][][][][][][][][][] ....................................................................................... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------------------------------------------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ____________________________________________ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =======================================[][] ][][][][][][][][][][][][][ ::::::::::::::::::::: [][][][][][][][][][][][][] ....................................................................................... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------------------------------------------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ____________________________________________ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =======================================[][] ][][][][][][][][][][][][][ ::::::::::::::::::::: [][][][][][][][][][][][][] ....................................................................................... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------------------------------------------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ____________________________________________ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =======================================[][] ][][][][][][][][][][][][][ ::::::::::::::::::::: [][][][][][][][][][][][][] ....................................................................................... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------------------------------------------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ____________________________________________ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =======================================[][] ][][][][][][][][][][][][][ ::::::::::::::::::::: [][][][][][][][][][][][][] ....................................................................................... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------------------------------------------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ____________________________________________ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =======================================[][] ][][][][][][][][][][][][][ ::::::::::::::::::::: [][][][][][][][][][][][][] ....................................................................................... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------------------------------------------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ____________________________________________ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =======================================[][] ][][][][][][][][][][][][][ ::::::::::::::::::::: [][][][][][][][][][][][][] ....................................................................................... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------------------------------------------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ____________________________________________ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =======================================[][] ][][][][][][][][][][][][][ ::::::::::::::::::::: [][][][][][][][][][][][][] ....................................................................................... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------------------------------------------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ____________________________________________ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =======================================[][] ][][][][][][][][][][][][][ ::::::::::::::::::::: [][][][][][][][][][][][][] ....................................................................................... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------------------------------------------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ____________________________________________ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =======================================[][] ][][][][][][][][][][][][][ ::::::::::::::::::::: [][][][][][][][][][][][][] ....................................................................................... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------------------------------------------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ____________________________________________ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =======================================[][] ][][][][][][][][][][][][][ ::::::::::::::::::::: [][][][][][][][][][][][][] ....................................................................................... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------------------------------------------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ____________________________________________ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =======================================[][] ][][][][][][][][][][][][][ ::::::::::::::::::::: [][][][][][][][][][][][][] ....................................................................................... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------------------------------------------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ____________________________________________ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =======================================[][] ][][][][][][][][][][][][][ ::::::::::::::::::::: [][][][][][][][][][][][][] ....................................................................................... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------------------------------------------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ____________________________________________ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =======================================[][] ][][][][][][][][][][][][][ ::::::::::::::::::::: [][][][][][][][][][][][][] ....................................................................................... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------------------------------------------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ____________________________________________ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =======================================[][] ][][][][][][][][][][][][][ ::::::::::::::::::::: [][][][][][][][][][][][][] ....................................................................................... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ----------------------------------------------------------------------- ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ____________________________________________ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =======================================[][] ][][][][][][][][][][][][][ ::::::::::::::::::::: [][][][][][][][][][][][][] .......................................................................................
|
|
|
|
brak słów jak mi brak mojej ukochanej
|
|
---00
|
|
BELLE! http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
kriss0908 a jak byś sie na przykład powiesił u potwora w sypialni .... to by miała nauczke i zaczeła by szanować innych..... zrób to i problem rozwiązany moze nauczymy jej szacun ku... ŻEGNAJ NA ZAWSZE PAN Z TOBĄ
|
|
http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861
|
|
O mon amour !!!!!!!
|