czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
IMPREZA NA MUSZLI

Słyszałem że dzieje się coś ciekawego na muszli w najbliższą niedzielę, Czy ktos ma jakiesz informacje na czym będzie polegało te Zjeżdzanie na byle czym?, wiecie gdzie sie zapisywac? Jak to ma wyglądać?- prosze o info

"PERFEKCJA NIE JEST DZIEłEM PRZYPADKU"

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: IMPREZA NA MUSZLI

Odwołane ! muszlę ukradli w nocy.

To bylo w tamta niedziele chyba

nie będzie w tą .!!!

@Sebo19 - jak będą dopingowały takie panie to ja przyjdę :)

mozesz zjechać na moherowym bereciku.

w niedziele na muszli bedzie padal snieg.goraco polecam.

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

ja słyszałem z potwierdzonego źródła że w niedziele o 14 ma być zjeżdżanie na byle czym, wybieram się i już konstruuje wehikuł:)

msza polowa ma być

Masakra ...

mordobicie:P

B)

ładny plakacik ;)
Powiem wam, że MOSiR się obraził za zrobienie tej imprezy bo niby oni mają / mieli podobną nazwę u siebie. Ktoś uczestniczył w ogóle w ich imprezie?

Możesz se zjechać na masce od golfa III

co mistrzu jakis uraz do golfa? moze rodzice nie chca ci kupic tego "cacuszka" bo tylko o tym piszesz..

Bo lato jest po to, by kochać, marzyć, śnić..

Piękna jest tylko prawda i tylko ona jest godna miłości...

ŁKS Łomża!

zjazd na filcu

ekipa z max-bike też się stawi ze swoim bolidem......
a tak na marginesie szukamy kierowcy o niewielkich gabarytach który będzie miał odwagę poprowadzić naszą maszynę do zwycięstwa...
ubezpieczenie opłacimy...

~ była jakaś impreza ?
max-bike niewielkie gabaryty to jakie ?

@ptysiu91 - no właśnie pytam się czy ktoś słyszał i był na niej :) Bo ja pierwszy raz słyszę, żeby była taka akcja w Łomży a niektóre osoby twierdzą, że pomysł został im skradziony. Pewnie nazwy 'Pływanie na byle czym' czy "Ferie zimowe na sportowo" też już są zaklepane w urzędzie patentowym i nie wolno ich używać :) Choć dla mnie liczy się fakt, że w Łomży są jeszcze tacy świetni ludzie, którzy robią coś społecznie dla mieszkańców żeby zapewnić im rozrywkę przez cały czas a nie raz na rok.

Pozdrawiam
moją obrażoną koleżankę :*
(przede wszystkim w pierwszej kolejności współpraca i dobro mieszkańców)

~ MOSIR to ma tu tyle do gadki co ... za ..... Gdyby nie MOSIR to pewnie żadna impreza sportowa w Łomży by się nie odbyła (śmiech)
I bardzo mnie to cieszy że zwykli mieszkańcy mają jakieś pomysły dzielą się nimi z innymi i razem czerpiemy satysfakcje.

ptysiu91- gabaryty mniej więcej ... wzrost max165 i waga max 60 - no i oczywiście pilot naszego bolidu ma mieć odwagi tyle co Rycerz okrągłego stołu.... standardy Max-bike są wysokie nie zapominajmy hehe.

a co do kradzieży pomysłu, tytułu imprezy, co kto woli ...... nie znam nikogo z MOSiR-u ale ciesze się że są inni ludzie i robią takie rzeczy jak w/w impreza... i pieniędzy za to nie biorą - totalny spontan... chwała im za to . Choć dla mnie mogą i za pieniądze , oby tylko coś robili dla miasta. ... no to zobaczymy czym w odpowiedzi zaskoczy nas ..MOSiR ( z braku czasu wszedłem na stronę Łomżyńskiego MOSiR-u wejdźcie w zakładkę imprezy- zatrzęsienie informacji

http://www.mosir.lomza.pl/

niech każdy pomyśli na ilu imprezach miejskich bawił się w tym roku...

... szykuje się bitwa na imprezy zimowe... życzę tego wszystkim mieszkańcom Naszego pięknego miasta

Tak czy inaczej - wszyscy na Muszlę w niedzielę i ... bawimy się

Ja to nawet miło zaskoczony jestem, że mają stronę internetową - pierwszy raz widzę. Trochę boli i daje do zastanowienia tylko wzmianka: Lodowisko Miejskie, ul. Katyńska 3, Łomża. Szkoda bo co roku fajna frajda była...

@max-bike - mam nadzieję, że śnieżny motocykl jeszcze się nie roztopił :)
Do zobaczenia na muszli

Max - Bike w wolnej chwile wszedlem na strone max bike i nic sensownego nie znalazlem, nie wiem czy ty jestes powiazany z ta firma ale tez nie ma nic o imprezach, zlotach ogolnie wielka porazka, w sumie w lomzy kazdy na kazdego p....... ale nikt nic lepszego nie zrobil

@Kamiś - porażka? Widocznie nic sensownego Cię nie interesuję związanego z branżą motocyklową skoro tak piszesz. Tam błyszczków do ust nie znajdziesz, tym bardziej karnetów na solarium ;) Strona w porównaniu do poprzedniej jest znacznie lepiej przygotowana. Max-bike to solidna firma, która rozwija się nie tylko pod względem technicznym ale również jako nieliczna z firm łomżyńskich nastawiona jest na zadowolenie klientów poprzez organizowanie imprez stricte związanych ze swoją działalnością. Wszyscy miłośnicy dwóch kółek i bez informacji na stronie wiedzą o zlotach oraz imprezach, które są organizowane przez Tą firmę o czym mogą świadczyć statystyki 200 czy też 300 os. na zlotach motocyklowych.
Takie komentarze świadczą wyłącznie o Twoim niedoinformowaniu lub jak to nazwałaś masz to zwyczajnie w p....... :)

... w sumie to nazwałeś* Kamiś ;) haha

samemu o własną imprezę się pytać? bez sensu...

Patrzę nie można nic skrytykować i wyrazić własne zdanie bo organizatorzy "imprezy na muszli" już skrytykują kogoś oczywiście że sami piszą tu organizatorzy imprezy i dlatego należy ją wychwalać :) tylko powiem tak porażka ta Wasza impreza to był zjazd na byle czym ,byle gdzie i byle jak zorganizowany:)

Krytyka jest właśnie po to, żeby ludzie wiedzieli co mają poprawić na następny raz. A ty sandraa chyba nie zrozumiałaś postu ~ , który skrytykował jedynie Kamisia za nieumiejętność szukania i domaga się na stroni firmy informacji o zlotach i imprezach. Ludzie nauczcie się czytać ze zrozumieniem :]
Nie wiem o co ta awantura.

@T-line - słuszna uwaga. Konstruktywna krytyka również mile widziana.
@sandraa - Wiem, że Ty zrobiłabyś taką imprezę lepiej niż ktoś inny. Pewnie nie w byle jakim miejscu bo w Alpach i pewnie nie byle jak bo stać Cię byłoby na najlepszych organizatorów rekreacji. Dla tego III edycję chętnie pomożemy Ci przygotować jak zapłacisz :)
Napisz co tak Cię bardzo sfrustrowało, że uznajesz iż impreza była porażką? Jak będziesz mieć inteligentne argumenty to osobiście przyznam Ci rację. :) Ja póki co zauważyłem tylko 1 minus imprezy.

do @sandraa........ tak na marginesie ... max-bike nie był organizatorem tej imprezy a jedynie użyczył organizatorom: , namiotu, opon, stolika i ....autka - ażeby Ci mili ludzie nie musieli tego wszystkiego dźwigać .... sandraa - jeśli będziesz potrzebowała podobnej pomocy przy organizowaniu swojej imprezy służę uprzejmie...

gratulacje Panowie i Panie było wesoło, i najważniejsze że o waszej imprezce się mówi...

amatorka

ojej już teraz po mnie pojazd szczególnie organizatorzy imprezy których nie można skrytykować jedyny pan max-bike bez żadnej złości wyjaśnił Dziękuję za propozycję będę pamiętać a pan Autor L lomza. pl niech nie krytykuje innych i obraża się bo ktoś coś napisał wyrażając własne zdanie jedym się poboba innym nie musi i to chyba normalne?? to nie powód aby obrażać kogoś i wyskakiwać z jakimiś błyszczykami masz jakieś kompleksy albo poprostu należy wypowiadać się wyłącznie pozytywnie ??

@sandraa - nie mogę przyznać Ci racji bo Twoje argumenty jednak nie są inteligentne :) Pokaż mi w którym miejscu Cię skrytykowałem a jak nie potrafisz to przynajmniej miej odwagę przeprosić? (nie licząc tego postu)

- Nie mam pojęcia o jakim "panie Autor L lomza.pl" mówisz jednak zaznaczam, że Ja również nie byłem organizatorem tej imprezy choć miałem okazję w niej czynnie uczestniczyć :)

Chetna do Bolida MAX BIKE!!!!Info na priv! :)

Ja również nie byłem organizatorem, ani nie obrażałem Ciebie sandraa :] Nie denerwuj się, tylko wyraź własne zdanie a przekonasz się, że nikt nie będzie na Ciebie naskakiwał ani krytykował. Taką mam przynajmniej nadzieję :]

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org