poniedziałek, 30 czerwca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
sknaer hp psc 1510

siemka Wszystkim !!!!!!!!!!!

Mam urządzenie wielo- fukcyjne HP PSC 1510 (drukarka ,ksero 0skaner,)

Mam pytanko co mogę zrobić aby mi skaner działał .kserowałem stronę testową .Jest git . a sam skaner nie działa ? Jaka może być przyczynna ?Proszę o POMOC

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: sknaer hp psc 1510

oprogramowanie zainstalowane poprawnie?

jasne jak słonce mam latopa ho więc co jakis czas mi się sprzęnt aktualizuję ::D

jeszcze na płycie powinien byc sterownik do skanera , dzis instalowalem ze strony canona duży magiel w biurze, i też pociągną tylko sterownik do drukarki musiałem calość sciągac od nowa z wszytkimi przygwizdami.

Re: skaner hp psc 1510

A skanowałeś przez "Centrum obsługi HP"?

jak ?

Re: skaner hp psc 1510

Po zainstalowaniu sterowników do tej drukarki powinny Ci się pojawić dwie ikony na pulpicie "HP Photosmart Essential" i "Centrum obsługi HP" i właśnie w centrum obsługi HP wybierasz opcję skanowania. Przycisk "Skanuj" na samej drukarce nie ma chyba w ogóle zastosowania.

Kolega Władysław dobrze mówi. Mam również jakieś wielo. HP (chyba 4500) i z poziomu urządzenia można tylko koiować, skanować jedynie przy pomocy kompa i centrum obsługi HP.
Pozdr.

A JAK MAM SYSTEM VISTA TO GDZIE BY SKANER ZE SKANOWAŁ DOKUMENTY ? DOSTOSYWUJĄC SIĘ DO KOLEGÓW WSKAZÓWEK TO NIC Z TEGO JAK NA RAZIE

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org