Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
JUZ JEST !!! |
dzikuDPmarka "Czuje dume" PREMIERA 5 PLYTY www.dzikuDPmarka.com ZAPRASZAM !!! Ps Opinie mile widziane,ale zanim napiszesz ---POSLUCHAJ !!!pozdro DP siea
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: JUZ JEST !!! |
|
I PRZESLUCHAL PLYTY 1 SEKUNDE OD ZALOZENIA TEMATU... ZNAWCA...I ODRAZU SIE POPISAL ZNAJOMOSCIA PLYTY....ACH ZAL MI CIEBIE..SIEROTO... siea
|
|
A po ch*j te wielkie litery? Słuchałem poprzedniego Twojego kału "siea" hehe http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
Kilku dzieciaków Cię słucha, w łbach im mieszasz, nieetyczne http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
plytki coraz lepsze juz nie moge doczekac sie nastepnej i czekam oczywiscie na koncert w lomzy
|
|
całkiem, całkiem. do rzeczy. mp3 zostają na hdd. :] nie pozuj więcej na Peję, jak w "ulica nie zachwyca", a będzie dobrze. pozdro.
|
|
Jesteś cienki jak nitka w rajstopach kolego :):) Noże na kolędy się przeżuć ?????
|
|
Wiesz nawet myslalem ostatnio zeby nagrac plyte z piosenkami religijnymi...mowie powaznie.Ot taka forma podziekowania za wszystko to czym mnie obdarowal PAN.I dla mnie jako czlowieka wierzacego to nie wstyd to duma,bo w przeciwienstwie do reszty anonimowych wypowiedzi mam odwage powiedziec cos nie ukrywajac tego kim jestem.A co na to ludzie?Mam to gdzies..jestem osoba wierzaca i jak nagram to plyte to na chwale PANA!!! A dla zaineresowanych moim RAP, to mam w planie jeszcze kilka projektow.Wiec do uslyszenia niebawem.!!!Dziekuje za sciagniecie,wysluchanie i opinie o plycie.5. siea
|
|
|
Dziku masz same dobre kawałki, lubię sobie Ciebie posłuchać ,
|
|
dobra płyta. szczególnie 5 track. pozdro
|
|
szczególnie 6 track - pomyłka:)
|
|
gangsta raper
|
|
HEHEHEHEHE TAK MYSLALEM...6 TO KLASYK CZYTAJAC MAILE OD SLUCHACZY...ALE 3 I 7 TO MOJE "PERELKI" EHHEHE.SZACUNEK I WIELKIE DZIEKI DP...BEZ WAS NIE BYLO BY NICZEGO !!! siea
|
|
To nie ma ani cala (chciałem napisać centymetra, ale Ty w USA) kopa- w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Monotonne dołujące mruczenie. Wszystko to, co nagrałeś kojarzy mi się ze stagnacją, a nawet głęboką depresją. http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
super muza,aby tak dalej.3maj sie
|
|
jesteś największym czarnuchem zioooom elo 3maj tak dalej się ramy
|
|
WRACAJ NA BUDOWE !
|
|
Dziku jesteś wielki ... trzymaj się, pozdro
|
|
tak, wracaj na budowe, może pustaczki lepiej ukladasz, ma tupet chlopak wracać tu
|
|
zobaczył ze tamten temat już ginie w tłumie to załozyl drugi by byc na topie a co to znaczy dziku dp marka , dupna marka ? Ja osiągnelem cel, dopiąłem swego szacunek elo jak ty coś walniesz to krzyż spada ze ściany mojej babci. Jeszcze nic nie osiągnełeś i nie osiągniesz , czlowieku ogarnij sie , bo tylko duzo pierdolisz w slowach a malo robisz, wyjazd do ameryki to twoj cel. Co że stronke ci znajomy zrobił i logo marki to jestes jakiś cool ? Wiesz ile mam ziomków których też wkurwiasz? przyjedz do polski to "pogadamy"
|
|
|
|
joljoljol co tam Dziku słychać u ciebie? zazuć jakimś nowym bitem bo twoja ostatnia płyta już mi się porysowała i nie chce śmigać na patefonie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |