Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Da Grasso - dowóz |
Przestrzegam wszystkich przed zamawianiem pizzy do domu z tego właśnie lokalu :) Jakiś czas temu byłam we wspomnianej pizzerii, wszystko bez zarzutów. Sytuacja zmieniła się, gdy zamówiłam pizzę z dowozem do domu.. W pierwszej kolejności humor popsuł mi stękający pan dostawca, któremu nie chciało się liczyć pieniążków. Był wielce oburzony jak można dać mu drobne. No niestety biedny student nie zawsze może szastać papierkami ;) Ale nie były to też żółciaki. Przemilczałam. Tak jak można było się spodziewać, pizza dojechała całkiem zimna. No trudno zdarza się. Ale jak zobaczyłam zamiast kurczaka, który miał być jednym ze składników, jakąś dziwnie wyglądającą wędlinę (no cóż, może coś z drobiu miała?), to byłam już porządnie wkurzona. Ogólnie smak był gorszy od najtańszej mrożonki. ALE! Brak kurczaka wynagrodzono mi dodatkowym składnikiem :) był to kawał folii zapieczony razem z serem :D Oto jak w prosty sposób traci się klientów. Nigdy więcej Da Grasso. _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Da Grasso - dowóz |
Powiedziałem sobie to samo co przedstawiłaś na końcu ostatniej linijki, cytuję: "Oto jak w prosty sposób traci się klientów. Nigdy więcej Da Grasso." jakieś 5 lat temu gdy byłem tam pierwszy raz ;]
|
|
Bardzo rzadko odwiedzam fast-foody więc nie byłam zorientowana skąd w miarę bezpiecznie można coś zamówić. odwiedzałam rzadko, teraz nie będę odwiedzać wcale :) _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
Jak mają dużo zamówień to czasami tak się dzieje. Trochę wyrozumiałości :)
|
|
Jest kilka barów na mieście godnych uwagi, ale to temat rzeka i lepiej nie wałkować go po raz N-ty na tym forum, bo zaraz trolle hejterzy zaczną pier*olić różnorakie głupoty.
|
|
Byłam wyrozumiała ale do czasu. Ta pizza zupełnie odbiegała smakiem i wyglądem od tej, którą zamówiłam wcześniej w lokalu. Ale ta folia mnie rozwaliła, niestety im nie wybaczę :P Konsekwentnie będę odradzać każdemu korzystania z usług tej pizzerii :P _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
bless- Popieram Cię. W tym temacie.
|
|
ooo tak z dowozem to tragedia, na jesieni zamówiłam pizze, dowóz miał być do godziny czasu, po 1h15 minut dzwonię i słyszę, że pomyliły im się pizze (zrobili 2 takie same a nie 2 różne) więc powiedziałam, że niech będzie, ale oczekuję rekompensaty - zaproponowano dużą pizze w cenie małej -ok. i znowu kolejna godzina minęła na czekaniu, dostawca przyjechał 22:15, lokal juz zamknięty, nikt nie odbierał telefonu, pizza zimna, zaczął się tłumaczyć, że on nowy tralala i na 2 duże pizze dostałam tylko jeden sos pomidorowy!! na co kierowca powiedział, że to nie on pakuje i sprawdza zamówienia tylko panie, któe przyjmują zamówienia. Ale nie wziął za dostawę. Niby spoko-taniej i dowóz gratis ale co z tego...Stracili w moich oczach i tyle.
|
|
Nie będę podawać nazw co by kryptoreklamy nie robić. Ja polecam coś nowego, niedaleko piwiarni Warka tuż koło sklepu Scooby;) Pewną kuchnię Turecką w galerii (Najlepsze jest Tureckie z Fasolką, na talerzu) ;] Pewien lokalik z kazańskiej, który też ma ceny niczego sobie i najoryginalniejsze sosy na mieście, mimo, że jak zamówisz za więcej niż 20zł to masz dowóz gratis na terenie miasta, to ja z chęcią daję napiwek, przesympatycznemu gościowi w okularkach. ;]
|
|
Pizza Hut by tu wymiotła konkurencję w dwa tygodnie!
|
|
A świstak siedzi.....
|
|
Orany_Julek ciekaw jestem ile razy w miesiącu/roku byś zamawiał w Pizza Hut :) Restauracja niestety nie na portfele lokalnego rynku Łomża leży na Mazowszu !
|
|
U.U.U, a ja tylko tam jem pizze będę jadł bez względu na to czy jakiemuś kapryśnemu pieskowi popierdołkce coś nie pasuje.Nikomu nie napedzam reklamę ani antyreklamę,przyzwyczaiłem się do tego smaku i wiem że wyjdę stamtąd nażarty i zawali mi się do pełna mój bebech i zlechta moje podniebienie.A swoją drogą to jakoś te ludziska w łomży są nieugodowe-Nic im nie pasuję, jak tym 'yorkom u babci przy biustonoszu'
|
|
To co napisaliście jest zgodne z prawdą, ponieważ sam miałem taki przypadek dostarczono mi pizze wiec od razu sprawdziłem czy jest ciepła okazało się, że jest całkiem zimna i ser już był chłodny zadzwoniłem do pizzeri powiedziałem, że za pizze nie płace bo jest zimna pizzy nie oddałem, a kierowcy dałem 5 za dojazd bo przyjechał w miarę szybko tak jak było ustalane. Nie polecam tej pizzeri jest wiele innych lokali gdzie można zjeść naprawdę pyszne jedzenie np: u chińczyka na Giełczyńskiej i w Pizzeri Paccino. ?)@.)%.!(*(.?
|
|
Chinczyk na gielczynskiej spoko, ale jak biore to tylko na wynos. I trzeba przyznac, ze szybko robia :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |