czwartek, 20 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PWSIiP

Słyszeliście może informacje na temat Państwowej Wyższej Szkoły Informatyki i Przedsiębiorczość na Poznańskiej? Interesuje mnie m.in. poziom nauczania; jacy są wykładowcy i te inne sprawy z tym związane.

Dzięki z góry.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PWSIiP

Moj brat tam studiuje i jest zadowolony. Widze ze sie uczy i jakos sobie radzi. Efekty bede dopiero po pierwszych absolwentach tej uczelni, bo coz mozna powiedziec o zasianym ziarnie, jak dopiero zaczyna kiełkować. Projektów i pomysłów z uczelni wychodzi sporo, jeśli chcesz i lubisz działać to pewnie znajdziesz tam coś dla siebie.

Ja tam studiuje i jest bardzo dobrze wykładowcy są wporzadku

ŁKS ŁOMŻA - ZAWSZE DOBRA MARKA

a może ktoś zna strone internetową tej uczelni? bo próbowałem sie dostać na jakąś stronke z tym związaną i za każdym razem wyskakiwał jakiś wirus i komp sie restartował...

Łomża- OSTATNI BASTION PÓŁNOCNEGO MAZOWSZA

ja znam i podaję stronę tej szkoły, akurat dzisiaj byłem i musze powiedzieć, że pracownicy są mili:

www.pwsip.edu.pl

Jak studenci chwalą , że tak dobrze i wykładowcy tak wporządku to można wnioskować o niskim poziomie szkólki. Na prestiżowych i średnich uczelniach nikt nie wydaje takich opinii. Wnioskuję , że jest to szkoła dla słabszych uczniów , a i Ci nie mają tam problemów. I znów będą mówić tylko nie po PWSIiP.

autochton, moze jest inaczej.. na prestizowych uczelniach jest masa studentow, a w Łomży dopiero się to rozwiaja, jest moze ze 400 osob i moga sobie pozwolic na "ludzkie" a nie masowe traktowanie studentow.

No cóż powiem tak jeśli nie chcesz mieć zmarnowanych 3 lat nauki to nie idź do tej szkoły. Poziom kształcenia jest tragiczny może poza niektórymi przedmiotami/wykładowcami. Szkoła uczy jak nic nie umiejąc, obijając się i olewając jechać na trojkach i czwórkach.
Szkoła się dopiero tworzy wiec nie oczekujmy od niej kadry UJ, poziomu kształcenia UW, a zawansowania UMK.
Takie jest moje zdanie, Zarządzanie i Marketing nie jest zbyt przyszłościowym kierunkiem a już po tej szkole to hmmmm niech każdy sobie odpowie na to pytanie.

-- Panie, daj mi siłę, abym zmienił to, co zmienić mogę; daj mi cierpliwość, abym zniósł to, czego zmienić nie mogę i daj mi mądrość, abym odróżnił jedno od drugiego.

Ja studjuje na zaocznych i wykładowcy dojeżdzają z takich szkól jak SGH, Polibuda Białostocka, Uniwerek Białostocki i nietylko wiec nie piszcie ze ta szkoła jest na niskim poziomie

Prefekt_Pretorianów rozumiem, że tam studiujesz, a najlepiej kończysz już tą uczelnie, że masz taka opinie o niej :D

Hmm a jak jest na informatyce? Zarządzanie faktycznie jest kierunkiem niepotrzebnym(nie ma po nim pracy) ale informatyka...Może coś wiecie na ten temat?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org