Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szukam Trenera z siłownią |
Szukam trenera do uprawiania kulturystyki który pomoże w ustaleniu diety i będzie nadzorował mój trening. Nie biegałem po siłowniach pytać więc wolę tutaj jeśli ktoś konkretny się trafi proszę o kontakt sq4mst@interia.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szukam Trenera z siłownią |
Siłownia Ewa. Z tam tond wywodzą się byli mistrzowie polski
|
|
mistrzowie polski ? TO raczej od Zibiego :D ale ok dzieki
|
|
w kulturystyce w Ewie. nie wiem jak jest w zibim ale tam to chyba trójboiści nie kulturysci
|
|
jesli od kulturystyki to polecam Siłownia Ewa kolega ma racje ten trener juz nie jednego mistrza kulturystyki wychował
|
|
Co wy pierdolicie wiadomo że tylko u Zibiego. I nie gadajcie że tylko w trójboju bo większość z nas zna tylko te jego sukcesy a nie wie jaką masz przeszłość za sobą i jakie dokonania. Jako kulturysta też startował.
|
|
jakie wychowanie taki admin tego forum firmuje
|
|
Intercosmetic warto.....!!!!!
|
|
silownia Ewa nie polecam , wszystkie aeroby wylaczone bo szkoda pradu a wlasciciel malo zorientowany w temacie , ciemno na sali , zapach potu wszedzie , ogolnie do bani i drogo . silacz
|
|
Sylwia195 intercosmetic i trener nie rozśmieszaj mnie a pozatym stary sprzet maja a "trener" hm bez komentarza
|
|
tytan i tyle koleszka hwali
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |