Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Narkotyki |
narkotyki to trucizna , która niszczy organizm ludzki i nie warto tej trucizny zażywać ale owoc zakazany smakuję najlepiej a więc co jest najlepsze , drugi, , amfa, lsd, amfetamina, exsatsy, heroina, haszysz, marihuana, opium,kokaina , ja uważam że żadne z nich
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Narkotyki |
SKUNA TOP SKUNA MOC PALI LOLA BOLEK I TOLA UWAZAJ POLICYJNA RADIOLA TY WEX TO SCHOWAJ:)))))))))))
|
|
Szymonek ,a dlaczego uważasz ,ze żadne z nich ? p czym to wnioskujesz ?
|
|
dlatego bo nie zażywałem
|
|
"Luźne obyczaje, narkotyczny szał, lewackie poglądy to jest ich wolności znak. Bez żadnych ambicji chcą przez życie iść (...)" Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
szymonek stary narkoman pluca wzdeteza dynks sie wziol bo ostatnio rente przed smiercio przechulal
|
|
To jest pieśń, ptak ku wolności Tej wolności, co chciałbyś ją mieć A twe oczy ciągle w gotowości Cały czas ktoś przeszkadza ci mieć Marzenia, które są, które już tutaj były To nie sąd, który prawo ci da Ja jestem z tych, którzy dadzą ci siły Mówimy - każdy jest wolny i tak
|
|
amfa i amfetamina to chyba to samo... no nic ale i ja sie wypowiem o narkotykach... sa zajebiste... nie ma to jak dobrze przypieprzyc noskiem po opakowaniu od plyty, nie ma to jak nazrec sie pigulek i chodzic z oczami z tylu glowy, nie ma to jak wygrzewka po kokaince, nie ma to jak chodzic reszte zycia wypierdolonym od tego calego gowna i myslec albo sory no przestac myslec... pozdrowienia dla wszystkich narkuskow... juuuuuupi nie mam czasu na bycie sławnym...
|
|
czym sie rurzni amfa od amfetaminy specjalisto ??????????????
|
|
to to samo, amfa to skrot.. bystry nie jestes .. ja pier**le B)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |