Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Radio |
Witam mam pytanie gdzie można online na necie posłuchać eski Łomża ?? Szukałem na necie i nigdzie nie ma na eska.pl działa ale cały czas wawa leci... Z góry dzięki za pomoc ______________________________________________________________ "Jesteś ikoną, droga na szczyt bywa smutna. Dziś noszą cię na rękach, jutro płonie twoja kukła." PIH
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Radio |
http://www.eska.pl/?stationId=27#
|
|
No tłumaczę właśnie że jak chce włączyć na eska.pl to kilkam na Łomżę no i niby się pokazuje Łomża a gra wawe... ______________________________________________________________ "Jesteś ikoną, droga na szczyt bywa smutna. Dziś noszą cię na rękach, jutro płonie twoja kukła." PIH
|
|
Ale wchodząc z tego linka co podałem??
|
|
tak... i ze wszystkich jak wchodziłem. Kilkam tą niebieską strzałkę no i dalej mam ten ekran wszystko gra pięknie tylko że non stop WAWA ! Próbowałem przełączyć na inny kanał np. i na każdym to samo dają... ______________________________________________________________ "Jesteś ikoną, droga na szczyt bywa smutna. Dziś noszą cię na rękach, jutro płonie twoja kukła." PIH
|
|
Ja mam Łomżę. Sprawdziłem z radiem. Jest opóźnienie, ale to samo. Spróbuj wyczyścić cookie w przeglądarce
|
|
adres w tym małym okienku mam taki http://www.eska.pl/player&ref=eska
|
|
Niestety mam ten sam. A Ty normalnie słuchasz Łomży ? ______________________________________________________________ "Jesteś ikoną, droga na szczyt bywa smutna. Dziś noszą cię na rękach, jutro płonie twoja kukła." PIH
|
|
Tak. Włączyłem na kompie i w radiu i leci to samo. Ale teraz sprawdzałem na innych miastach na stronce eski i wszędzie jest to samo. Chyba we wszystkich miastach leci to samo tylko informacje są lokalne.
|
|
A u mnie wawa :P ______________________________________________________________ "Jesteś ikoną, droga na szczyt bywa smutna. Dziś noszą cię na rękach, jutro płonie twoja kukła." PIH
|
|
To dziwne, może słuchałeś wcześniej wawy i przeglądarka zapamiętała i uruchamia wawe. Może wyczyszczenie plików cookie by pomogło.
|
|
Wyczyściłem nie pomogło... ______________________________________________________________ "Jesteś ikoną, droga na szczyt bywa smutna. Dziś noszą cię na rękach, jutro płonie twoja kukła." PIH
|
|
Masz rację. Teraz miałem zapowiedź eska 105,6 to też wawa. To jakaś ściema na stronie eski.
|
|
A ja zawsze myślałem, że to Łomża. Ale jakie miasto by nie wybrać to leci bez zmian. Kicha
|
|
No właśnie z jednej strony dobrze wiem że to nie tylko u mnie... :) Dzięki za pomoc ale ta strona to lipa ! ______________________________________________________________ "Jesteś ikoną, droga na szczyt bywa smutna. Dziś noszą cię na rękach, jutro płonie twoja kukła." PIH
|
|
|
To to samo. Przekierowuje na link który wcześniej podałem i zapierdziela wawa.
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |