Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
siłownia |
Witam, polećcie mi proszę jakąś dobrą siłownię. Nie chcę zrobić masy tylko zrzucić zbędne kg. Chodzi mi o siłownię, gdzie instruktor mi doradzi, jak mam ćwiczyć by chudnąć a nie robić masę mięśniową. Proszę podawajcie też adresy, bo ja nietutejsza, także sama nazwa niewiele mi powie. Z góry dzięki za pomoc.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: siłownia |
Tytan na Kazanskiej budynek spoldzielni Perspektywa interkosmeticks na Wyszynskiego przy polu
|
|
Siłownia "Ewa" Marii Skłodowskiej-Curie 1
|
|
Dokładnie TYTAN ja tam chodze jest OKI
|
|
uu Zbychu pakujesz troszkę ? a może się znamy bo moje ziomki tam uczeszczajo
|
|
Intercosmetic, albo aerobik, bo na nim daja wycisk, spalasz kalorie i tkanke tluszczowa :)
|
|
Pakuje pakuje tak wiec nie strasz mnie tym Kacperkiem bo jak to przeczytałem to aż sie oplułem kawą haha
|
|
Michalina to dla Ciebie http://www.youtube.com/watch?v=4SYPWpUWpfY
|
|
Intercosmetic nie polecam...przebieralni nie dorobili się dla kobiet i mężczyzn oddzielnej..
|
|
najlepsza siłownia oczywiście tylko ZIBI na Dmowskiego
|
|
Intercosmetic.. ja również nie polecam, wręcz przeciwnie Ewę.. jestem bardzo zadowolona.
|
|
zdecydowanie najlepsza siłownia ewa
|
|
w ewie jest super,ile tu sprzętu ,ten nowy sprzet rewelacja ,ale i wiedza trenera ,nie opowiada głupot że chudniecie to taka prosta sprawa ,chodze już 3 miesiące 8kg zleciało ,ale co najważniejsze to obwody po 15cm ,
|
|
A jak sa ceny karnetow w EWIE na silownie??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |