Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zabawić się?! |
Co sądzicie o dziewczynach, które chcą się zabawić? Jeden miły wieczór i do widzenia. Koniec znajomości...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zabawić się?! |
A to już zależy od człowieka ale sądze ze większości młodych ludzi(facetów oczywiście) bo to nieprzeszkadzało. ŁKS ŁOMŻA - ZAWSZE DOBRA MARKA
|
|
chlopie nie na takim forum taki temat apropo jak cie cos tagiego bawi to na ul. zjazd jest fajny klubik BIEBRZA tam napewno cos wyrwiesz!!!!!! no no ciekawe!!!!!???????????? jak na to nasze babcie na to?? nie beda mogly wysluchac swej audycji wiecornej....:) JA JESTEM W 110%!!!!!!!!!!!!! NIECH SIE COS DZIEJE W TYM MIESCIE EMERYTOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Za głupi jesteście, żeby to pojąć! Pukacie w dno od spodu!
|
|
Jak najbardziej, czemu nie, rybce też należy się. Ale wyszedł mi rym :P -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Braaaavo Markac! No a potem 4xpodwarazy tralala...:D
|
|
I nad ranem jeszcze raz :P -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Zapomniałeś, że jeszcze 8xrazporaz :P Oj, widzę, że po weselach to się tylko wódkę piło zamiast słuchać co kapela śpiewa... :))
|
|
przeliczyłem całą piosenkę - wychodzi 19 razy - łącznie z tym, że o pólnocy ze dwa razy i nad ranem jeszcze raz :) kto by to wytrzymał :D ?
|
|
Zaraz zaraz... tak się zajęłam matematyczną stroną tego tematu, że zupełnie się pogubiłam i już nie wiem co tutaj jest liczone???
|
|
"Co sądzicie o dziewczynach, które chcą się zabawić? Jeden miły wieczór i do widzenia. Koniec znajomości..." Rybeńkaaa to keidy po ciebie wpaść ??
|
|
Vald, ale czasem można pomarzyć, że się da. :D Allinka
|
|
SxxxK, nie jestem do końca przekonany, czy Rybeńkaaa nie jest przypadkiem samczykiem :D -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Ja to bym lubił takie dziewczyny :) Ale co z tego, skoro nie znam takich :(
|
|
Alli, marzenia marzeniami, ale jak się to podniesie jeszcze do potęgi, no nie przesadzając, drugiej, to się faceci całkowicie załamią!! :D
|
|
Rysiu! Nie bądź okrutna!! Allinka
|
|
no dobra, ostateczny wynik trza... spierwiastkować...:D
|
|
pierwiastek z 19 wynosi 4,358 rozumiem 4 ale co z ułamkiem ? :D
|
|
0,358 to... tzw. gra wstępna...:D
|
|
oj cosik lecicie po najmniejszej linii... - minimalisci:D ps.chciałam napisać "oporu", ale to chyba wręcz przeciwnie. Allinka
|
|
...i chyba musimy już skończyć, bo zaraz Ptysiek pewnie zaraz wraca ze szkoły i jeszcze się włączy do dyskusji.... Allinka
|
|
0,358? to w przełożeniu z matematycznych przeliczeń na praktykę daje lakoniczny zwrot "szykuj się" :)
|
|
masz rację Allinka - wychodząc z założenia, że milczenie jest złotem zaczynam od teraz (w tym temacie) zbijać kapitał ;)
|
|
Jak sie bawic to sie bawić...
|
|
W samą porę...:)
|
|
jamez po 1. ja tego tematu nie wymyśliłem 2. ja nie musze latać po biebrzach żeby sie pobawić
|
|
Ciekaw jestem co taka dziewczynka zrobi jak jej guma pęknie, a pod ręką nie będzie farmaceutycznego "blokera", albo nie zadziała. Ew. co zrobi z grzybkiem, krętkiem bladym, czy innym HIVem. Co z nimi zrobią niczego nieświadomi panowie (chłopcy (sic!) )? Życzę dużo zabawy i jeszcze więcej rozsądku! --- PGG
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |