środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wszyscy chcą wspólnego dobra

pozbieralem kilka ulotek roznych kandydatow na prezydenta i na radnych. przeczytalem je wszystkie. jak milo przeczytac, ze jestesmy wszyscy sasiadami, ze nie jestesmy obojetni dla kandytatow itd. choc raz w roku fajnie jest poczytac, ze jestesmy wyjatkowymi ludzmi :) szkoda, ze po wyborach to sie skonczy, znowu bedziemy szarakami, ktorzy walcza z codziennymi problemami. ale to sie zmieni znow przy nastepnych wyborach, kiedy ponownie bedziemy waznymi obywatelami naszego "wspanialego" miasta.

co sie okazuje wszyscy kandydaci chca zrobic cos dobrego dla lomzy, np dobre drogi i obwodnice. wg mnie w tym przypadku jest obojetne kto wygra, przeciez wszyscy chca tego samego. ci kandydaci powinni sie zebrac razem idzialac wspolnie.

tylko teraz nasuwa mi sie pytanie: co zostanie zrealizowane z tych pieknych wizji dla dobra miasta, oraz kto odpowie za niedotrzymanie zalozonych celow?

kt

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wszyscy chcą wspólnego dobra

Cisza wyborcza jest,więc zamknij mordę :)

Re: Wszyscy chcą wspólnego dobra

http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org