Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dobry fachowiec od pomników |
szukam dobrego pomnikarza ,może ktoś midoradzi?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dobry fachowiec od pomników |
szczebiotka __________________________________ Bo lato jest po to, by kochać, marzyć, śnić.. Piękna jest tylko prawda i tylko ona jest godna miłości... ŁKS Łomża!
|
|
a ty śnisz?
|
|
przejdź się na legionów po tej samej stronie co maxbike
|
|
Do którego nie pójdziesz,każdy twierdzi,że jest dobry.Najczęściej na nowopostawionych pomnikach są wizytówki z danymi wykonawcy,można wtedy obejrzeć i ocenić jego pracę.
|
|
Od pomników to polecam kogoś z PiS. fachury pełną gębą. Może nie od razu prezes, bo on ma napięty grafik, ale jakiś pośledniejszy poseł z regionu, tudzież radny, samorządowiec... http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
Ewentualnie Pan Brzeziński też ostatnio Pomnik jakiś postawił
|
|
ja pytam poważnie, jeśli komuś zarty sie trzymają to niech zglosi sie do kadry" klaunow" w Polsce.
|
|
Hanno polecam pana Wiktora T z ul. Przykoszarowej ...jestem zadowolony z jego usług stawiał pomnik memu Tacie długo fakt ! ALE SOLIDNIE a chyba o to chodzi !powodzenia
|
|
p.Lewandowski-naprawde świetny fachowiec.Zakład ma obok hurtowni MARIOLA
|
|
Hanno jeśli poważnie podchodzisz do sprawy mogę pomóc. Mam telefon do taniego i dobrego pomnikarza z południa polski,który już kilka pomników postawił. Ceny są naprawdę atrakcyjne.
|
|
Zapytaj pana Walewacza ( człowiek orkiestrant) on to się na tym zna najlepiej.
|
|
a nie lepiej samemu coś z kamyków ułożyć a potem zawołać dewianta w czarnej sukience niech odjebie jakiś taniec brzucha i dać na msze?
|
|
a mi odradzano Wiktora T. natomiast bardzo chwalili z Piątnicy.
|
|
Generalnie to się nie udzielam w tak lokalnych sprawach, ale tym razem zrobię wyjątek. Otóż bardzo polecam zakład p. Palucha, który to właśnie na ostatni Dzień Zmarłych wmienił mi już zniszczały pomnik na całkiem nowy. Mimo tego, że całą tę transakcję przeprowadziliśmy koerespondencyjnie (via e-mail), to robota została wykonana fachowo, na czas i jak mi się zdaję, nawet w całkiem przystępnej cenie. A oto link: http://www.zumi.pl/163645,Zaklad_Betoniarsko-Kamieniarski_Wyrob_Nagrobkow._Ryszard_Paluch,Lomza,firma.html
|
|
dzięki , ma ktoś jeszcze kogoś dobrego od pomnikarstwa...chodzi tu o dużą robotę na wiosnę...
|
|
hanno a ja ci rowniez polece Wiktora T. ceny konkurecyjne, solidnie i dluga gwarancja, pozatym ciekawe projekty nagrobkow :) robota wykonana super, nic dodać, nic ująć :)
|
|
http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |