Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wynajmę pomieszczenie, lokal w sylwestra!! |
Wynajmę pomieszczenie, lokal minimum 35m2 w sylwestra (31 grudnia, 1 styczeń). Proszę przesłać zdjęcia i cenę na email: kanonimek@gmail.com Mile widziane jakieś stoły, taborety czy też światła dyskotekowe, ale to nie jest konieczne. Dziękuje.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wynajmę pomieszczenie, lokal w sylwestra!! |
Jak ktoś jest zainteresowany wynajęciem Pub'u 9ka na Kazańskiej to zapraszam :)
|
|
Taborety to ty możesz sprosić, z pewnością nie zbraknie wśród twojej świty. http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
ewentualnie info. komus kto jest zainteresowany wynajeciem, podam na pub9-ka@wp.pl :)
|
|
hehe ta sam osoba zaklada temat szuka lokalu i odpisuje tez ta sama ze w 9tce. widze promocja internetowa na sile. czyzby juz bilardzisci nie zostawiali kaski za barem ??? jedyne co w tym klubie jest fajne to babka za barem Wiktor75(at)10g.pl
|
|
czlowieku uzyj mozgu, wejdz w kazdy inny temat, to co uwazasz ze ludzie maja po 50 nickow??! chyba logiczne ze z jednej sieci bedzie sie wyswietlal ten sam dostawca! co za kretyn!
|
|
reszta Polski nam wspolczuje takich wlasnie debili jak ty Wiktor! buahaha, masz iloraz inteligencji na poziomie przedszkolaka!
|
|
a moze to ja to napisałem :)
|
|
Lub ja. Dosyć tych nachalnych promocji. Najlepszy sylwester z Jedynką :) http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |