sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
cezar1 cham

jak nie znasz chamie tematu i problemu to się nie wtrącaj pacanie WON.Życzę,żeby tobie wypadły zęby.A i wiadomo kim jesteś:obrońcą uciśnionej.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: cezar1 cham

następna "mądra" na tym forum masz problęm jest od tego izba lekarska czy inna instytucja a nie forum kogo to obchodzi dziwie się że ta dentystka jeszcze cię nie pozwała za to co o niej tu wypisujesz

MILENA

JESTEŚ TĘPA I DEBILKA!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: milena
Jestem zaszczycony. Jednak przyjęto. że imię syna Noego pisze się z wielkij litery, madame spod sosny w Lesie Jednaczewskim.

zapewnwe za chwilę pojawi się post na mój temat, więc proponuję po prostu ignorować, myślę, że nie będziemy zniżać się do poziomu Mileny_.
Pozdrawiam cezar1.

Milena_ nie przejmuj się, na tym forum jest pełno buraków, a o rzetelną informację czy konkretną pomoc raczej trudno. Co buraki mogą wiedzieć o czymkolwiek. A przy okazji, odradzam korzystanie z apteki w pseudo galerii stokrotka. "Farmaceutki" nie wiedzą jakie leki wydają pacjentom - mylą witaminę D z K.

zyzo w aptece nie jestes pacjętem tylko petętem....
Kur'w'a zaluzcie kólko zrozpaczonych i zawiedzionych....A Milena faktycznie przesadzasz moze twoje zaloty do pani detystki zostaly odrzucone i dlatego ta flustracja...
Ty zboczencu.........
:)

Ziemia jest piekłem innej planety.

ortograficznych prosze o niepoprawianie napisalem tak specjalnie hahaha...
;)

Ziemia jest piekłem innej planety.

Balthazar2205 no mam nadzieję,że chciałeś być zabawny pisząc te pierdoły,ale nie udało ci się,bo napisałeś bzdury i głupoty capie.Jak nie w temacie to morda w kubeł i bul bul.
zyzo pozdrawiam serdecznie widać,że jesteś osobą zrównoważoną i rozumiesz problem.
100mario to o tobie: NIE RUSZAĆ GÓWNA NIECH NIE ŚMIERDZI PASUJE TO DO CIEBIE JAK ULAŁ.

@

To prawda.

cezar1 to niedojda, która dowartościowuje się na forum poprawiając błędy ortograficzne użytkownikom.

Milena_ JESTEŚ SKOŃCZONA NA TYM FORUM I WIĘKSZOŚĆ NIE CHCE Z TOBĄ MIEĆ NIC WSPÓLNEGO - DENTYSTKA DZIŚ A JUTRO KTO !!!

JUTRO TO DZIŚ, TYLE ŻE JUTRO

...

nie tylko on.na tym forum większość to chamy.

!?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org