Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
cezar1 cham |
jak nie znasz chamie tematu i problemu to się nie wtrącaj pacanie WON.Życzę,żeby tobie wypadły zęby.A i wiadomo kim jesteś:obrońcą uciśnionej.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: cezar1 cham |
następna "mądra" na tym forum masz problęm jest od tego izba lekarska czy inna instytucja a nie forum kogo to obchodzi dziwie się że ta dentystka jeszcze cię nie pozwała za to co o niej tu wypisujesz
|
|
MILENA JESTEŚ TĘPA I DEBILKA!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Re: milena Jestem zaszczycony. Jednak przyjęto. że imię syna Noego pisze się z wielkij litery, madame spod sosny w Lesie Jednaczewskim.
|
|
zapewnwe za chwilę pojawi się post na mój temat, więc proponuję po prostu ignorować, myślę, że nie będziemy zniżać się do poziomu Mileny_. Pozdrawiam cezar1.
|
|
Milena_ nie przejmuj się, na tym forum jest pełno buraków, a o rzetelną informację czy konkretną pomoc raczej trudno. Co buraki mogą wiedzieć o czymkolwiek. A przy okazji, odradzam korzystanie z apteki w pseudo galerii stokrotka. "Farmaceutki" nie wiedzą jakie leki wydają pacjentom - mylą witaminę D z K.
|
|
zyzo w aptece nie jestes pacjętem tylko petętem.... Kur'w'a zaluzcie kólko zrozpaczonych i zawiedzionych....A Milena faktycznie przesadzasz moze twoje zaloty do pani detystki zostaly odrzucone i dlatego ta flustracja... Ty zboczencu......... :) Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
ortograficznych prosze o niepoprawianie napisalem tak specjalnie hahaha... ;) Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Balthazar2205 no mam nadzieję,że chciałeś być zabawny pisząc te pierdoły,ale nie udało ci się,bo napisałeś bzdury i głupoty capie.Jak nie w temacie to morda w kubeł i bul bul. zyzo pozdrawiam serdecznie widać,że jesteś osobą zrównoważoną i rozumiesz problem. 100mario to o tobie: NIE RUSZAĆ GÓWNA NIECH NIE ŚMIERDZI PASUJE TO DO CIEBIE JAK ULAŁ.
|
|
@
|
|
To prawda.
|
|
cezar1 to niedojda, która dowartościowuje się na forum poprawiając błędy ortograficzne użytkownikom.
|
|
Milena_ JESTEŚ SKOŃCZONA NA TYM FORUM I WIĘKSZOŚĆ NIE CHCE Z TOBĄ MIEĆ NIC WSPÓLNEGO - DENTYSTKA DZIŚ A JUTRO KTO !!! JUTRO TO DZIŚ, TYLE ŻE JUTRO
|
|
...
|
|
nie tylko on.na tym forum większość to chamy.
|
|
!?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |