Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Internet za free |
Jeżeli ktoś umie język angielski i ma rączke do roboty ;) ( złotą rączke ) to zapraszam pod link http://martybugs.net/wireless/biquad/ Poprostu skonstruujesz antene i bedziesz mogl miec neta od uslugodawcow za free :]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Internet za free |
a koszt anteny ?
|
|
KiLeR: pokaż mi w Łomży usługodawcę, który udostępni Ci net za free (radiowo). Ta strona to tylko opis jak skonstruować antenę - trzeba jeszcze znaleźć usługodawcę i płacić! ptysiu91: koszt anteny to koszt materiałów potrzebnych do jej konstrukcji - czyli kabla niskostratnego itd. Pozdrawiam
|
|
Tzn.Że to Lipa i szajs.
|
|
" trzeba jeszcze znaleźć usługodawcę" Co do tego płacenia to bym polemizował. Łomżyńskie sieci radiowe (nie wszystkie oczywiście) mają żenujący poziom zabezpieczeń...
|
|
To fakt. Poziom zabezpieczeń naszych usługodawców jest bardzo niski i do tego niewiedzą kto im płaci a kto nie. Mam kilku kolegów co przestali płacić za neta nawet ponad rok i jeszcze im nie odcieli ;-P
|
|
Za darmo masz kopas w dupas :D
|
|
A zapomniałem dopisać do tej anteny trzeba jeszcze acces pointa lub karte bezprzewodową ;-)
|
|
MrS : w takiej wiosce jak Łomża to nie wiedzą co to zabezpieczenia :) a co wyżej to tez znam takich co nie placa juz pol roku nawet wiecej :] haha
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |