piątek, 11 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PRZEDSTAWICIELSTWO

chcialbym otworzyc przedstawicielstwo mam garaz ze 100m2 pusty wiec magazyn juz jest a co mnie interesuje to zalezy odwas od propozycji jagby co wszelkie pytania propozycje prosze kierowac droga elektroniczno: jestesmywmatrixie@wp.pl

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PRZEDSTAWICIELSTWO

jagby co samochody posiadam dostawcze i osobowe wiec z dostawo nie bedzie problemow do poszczególnych sklepow czy stanowisk

elektroniczno
jagby
dostawo

Może pierwsza inwestycja w słowniki, bo widać braki na łomżyńskiej ziemi !

http://www.rmfon.pl/play,38
"Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."

pucuj sie chlopie:)

Jak twoja matematyka jest na poziomie ortografii to życzę powodzenia w przyszłym biznesie. Poszukaj lepiej jakiejś roboty przy szpadlu, gdyż tam nie będą o nic pytać.

Dałeś ognia alwaro.

Kiedyś przeczytałem podobne ogłoszenie do Twojego:
>>udzielam tanich korempentycii z jenzyka polskiego.<<

:) :) :) :) normalnie czad.

Ludzie tzn. PAJACE bawicie się na tym forum robicie jaja jak berety,ale zrozumieć kogoś co ma poważny problem za własne pieniądze to mało kto potrafi.

a jakie te dostawczaki posiadasz bo może miałbym coś dla ciebie do wożenia - głównie podlaskie, czasami war. - mazurskie.

Ich bin fur Berlin...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org