Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PRZEDSTAWICIELSTWO |
chcialbym otworzyc przedstawicielstwo mam garaz ze 100m2 pusty wiec magazyn juz jest a co mnie interesuje to zalezy odwas od propozycji jagby co wszelkie pytania propozycje prosze kierowac droga elektroniczno: jestesmywmatrixie@wp.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PRZEDSTAWICIELSTWO |
jagby co samochody posiadam dostawcze i osobowe wiec z dostawo nie bedzie problemow do poszczególnych sklepow czy stanowisk
|
|
elektroniczno jagby dostawo Może pierwsza inwestycja w słowniki, bo widać braki na łomżyńskiej ziemi ! ![]() http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
pucuj sie chlopie:)
|
|
Jak twoja matematyka jest na poziomie ortografii to życzę powodzenia w przyszłym biznesie. Poszukaj lepiej jakiejś roboty przy szpadlu, gdyż tam nie będą o nic pytać.
|
|
Dałeś ognia alwaro. Kiedyś przeczytałem podobne ogłoszenie do Twojego: >>udzielam tanich korempentycii z jenzyka polskiego.<< :) :) :) :) normalnie czad.
|
|
Ludzie tzn. PAJACE bawicie się na tym forum robicie jaja jak berety,ale zrozumieć kogoś co ma poważny problem za własne pieniądze to mało kto potrafi.
|
|
a jakie te dostawczaki posiadasz bo może miałbym coś dla ciebie do wożenia - głównie podlaskie, czasami war. - mazurskie. Ich bin fur Berlin...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |