czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
NETIA

Wie ktoś może gdzie w Łomży ma biuro ta firma?

Dzięki

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: NETIA

A co? Tobie też nie działa internet?

to nie chodzi o internet a o usługi telekomunikacyjne -tel. stacjonarny musze się do nich po fatygować a nie wiem gdzie mają sfoją meline

Prawdopodobnie jest to na ulicy Żeromskiego 3. Pierwszy budynek jak wjeżdża się od ulicy zawadzkiej .

A w ogóle działa Wam internet z Netii? Bo mi nie działa i pierniczą bzdury, że w całej Polsce niby nie działa. Albo taka ściema, żeby się odczepić.

strzeżcie się neti, najgorsze co może być. ja miałam dwa lata skończyła się umowa nie zauważyłam tego oni też nie raczyli mnie poinformować i tak około 3 miesięcy korzystałam z neta bez umowy i kosztowało mnie to 500zł także zabolało kieszeń i to bardzo! a internet raz był innym nie, różnie z nimi jest.

zbys18 jesteś pewien że na żeromskiego?

na starym rynku było razem z playem ale u nich tylko możesz podpisać umowe lub się czegoś dowiedzieć ogulnie

Do obsługi klienta Netia posiada tylko infolinie, przez którą składa się reklamacje itp.

tadek z tym "pierniczeniem" bzdur to masz rację.Mi tak samo mówili,a okazało się,że uszkodzony mam router.Trwało to razem z wymianą ponad 3 tygodnie.Teraz muszę pisać jeszcze reklamację,bo jakby nic się nie stało naliczyli mi pełną opłatę.Natomiast sama infolinia to już totalna porażka!!!
Za każdym razem gdy dzwonię w tej samej sprawie to dostaję różne odpowiedzi.
Tak,że marta023 nie wiem jak można zapomnieć o końcu umowy.Mimo,że zostało mi jeszcze prawie 400 dni już odliczam dni kiedy zakończę WSPÓŁPRACĘ z nimi.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org