czwartek, 20 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jak oceniamy blokersów?

Co myślicie o blokersach ? w Łomży i nie tylko.Jakie jest wasze zdanie co oni robią złego a co dobrego ?Czy mieliście jakieś konflikty z blokersami ?Co oni powini robić ? Piszcie na ten temat,zobaczymy czy jesteśmy tolerancyjni dla innych.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jak oceniamy blokersów?

Blokersi to normalni ludzie.

Ptysiu

-Co robia zlego?
Oprocz tego ze czasami zaczepiaja ludzi o gowna i leja w morde i nie daja spac starym babciom to nic :P
-Co robia dobrego?
Nie wiem...
-Czy mialem jakies konfliky?
Nie, na szczescie ;p
-Co powinni robic?
Niech robia co chca :P

Dajmy spokój blokersom.

jezeli piszac o blockersach masz na mysli wyrostkow stajacych pod klatka, przeklinajacych i palacych szlugi, to niech sobie stoja, pala i nie daja spac babciom, ale jezeli myslisz to szerokokarkich dresach szukajacych kogoby tu skroic i komu dac po ryju - to ja policja powinna trenowac swoich nowych pracownikow na takich smieciach.

--
no roots

w lomzy nie ma prawdziwych blokersow tylko banda gowniarzy ubierajaca sie na hali w ciuchy "pit bull".zastanowcie sie...w lomzy jest bezpiecznie...kogo ostatnio zabili,wycieli nerke,lub skatowali?? a ze tkos kogos zaczepi i da w morde to trudno...morda nie szklanka.a zreszta mam na tych blokaersow wy je bane i tak bym wszystkich dojechal !!!!!! buhahahahahaha ...

cycq a ty byś chciał żeby Łomża była jak Pruszków albo Wyszków ? że w wakacje na plaży co tydzień by się strzelali co miesiąć kilka osób ranych a dwie nie żyją ? tak byś chciał ? żeby Łomża była miejscem uwagi ale ceno ludzkich głów ?

A ja sie w Gdansku czulem bezpieczniej niz tu :P

Ja widzialem nawet takich blokersów (15-17 lat) co centralnie przed swoimi klatkami wieczorem chlali vódę. To jest trochę irytujące muszę przyznać. Zamiast sie schowac, np. zejsć do piwnicy to naprawdę brak przyzwoitości!!

red ja nie chce drugiego pruszkowa ...mi odpowiada tak jak jest.natomiast poprzez swoja poprzednia wypowiedz chcialem pokazac ze w lomzy nie jest az tak niebezpiecznie i nie ma powodu robic wielkie halo z powodu jakis obszczymurow w czerwonych dresach.pamietajcie ze wiekszosc to jeszcze dzieci ktore czuja sie mocni tylko w kupie pod klatkami...na solo to straszne leszcze.

cycq a Ty nie jestes moze z zambrowa :D ? moze uczyles sie w plastyku ?

no co ty ja z lomzy jestem jakby ktos pytal :P

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org