Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak oceniamy blokersów? |
Co myślicie o blokersach ? w Łomży i nie tylko.Jakie jest wasze zdanie co oni robią złego a co dobrego ?Czy mieliście jakieś konflikty z blokersami ?Co oni powini robić ? Piszcie na ten temat,zobaczymy czy jesteśmy tolerancyjni dla innych. ![]()
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak oceniamy blokersów? |
Blokersi to normalni ludzie. Ptysiu
|
|
-Co robia zlego? Oprocz tego ze czasami zaczepiaja ludzi o gowna i leja w morde i nie daja spac starym babciom to nic :P -Co robia dobrego? Nie wiem... -Czy mialem jakies konfliky? Nie, na szczescie ;p -Co powinni robic? Niech robia co chca :P
|
|
Dajmy spokój blokersom.
|
|
jezeli piszac o blockersach masz na mysli wyrostkow stajacych pod klatka, przeklinajacych i palacych szlugi, to niech sobie stoja, pala i nie daja spac babciom, ale jezeli myslisz to szerokokarkich dresach szukajacych kogoby tu skroic i komu dac po ryju - to ja policja powinna trenowac swoich nowych pracownikow na takich smieciach. -- no roots
|
|
w lomzy nie ma prawdziwych blokersow tylko banda gowniarzy ubierajaca sie na hali w ciuchy "pit bull".zastanowcie sie...w lomzy jest bezpiecznie...kogo ostatnio zabili,wycieli nerke,lub skatowali?? a ze tkos kogos zaczepi i da w morde to trudno...morda nie szklanka.a zreszta mam na tych blokaersow wy je bane i tak bym wszystkich dojechal !!!!!! buhahahahahaha ...
|
|
cycq a ty byś chciał żeby Łomża była jak Pruszków albo Wyszków ? że w wakacje na plaży co tydzień by się strzelali co miesiąć kilka osób ranych a dwie nie żyją ? tak byś chciał ? żeby Łomża była miejscem uwagi ale ceno ludzkich głów ? ![]()
|
|
A ja sie w Gdansku czulem bezpieczniej niz tu :P
|
|
Ja widzialem nawet takich blokersów (15-17 lat) co centralnie przed swoimi klatkami wieczorem chlali vódę. To jest trochę irytujące muszę przyznać. Zamiast sie schowac, np. zejsć do piwnicy to naprawdę brak przyzwoitości!!
|
|
red ja nie chce drugiego pruszkowa ...mi odpowiada tak jak jest.natomiast poprzez swoja poprzednia wypowiedz chcialem pokazac ze w lomzy nie jest az tak niebezpiecznie i nie ma powodu robic wielkie halo z powodu jakis obszczymurow w czerwonych dresach.pamietajcie ze wiekszosc to jeszcze dzieci ktore czuja sie mocni tylko w kupie pod klatkami...na solo to straszne leszcze.
|
|
cycq a Ty nie jestes moze z zambrowa :D ? moze uczyles sie w plastyku ?
|
|
no co ty ja z lomzy jestem jakby ktos pytal :P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |