czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nowy lokal na starym rynku.

Witam. Idąc dzisiaj Starym Rynkiem zauważyłem nowy lokal, naleśnikarnię. Czy ktoś już był? Jakie ceny i co można dobrego zjeść?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nowy lokal na starym rynku.

naleśniki

ślimaki w galarecie

Ragus, nie dziaduj na baner reklamowy , w ogłoszeniach drobnych to tylko 15 zł i to pogrubione , zarejestrowałeś sie na forum tylko po to żeby zapytać o naleśniki ?????

no ale na serio jak oceniacie tą naleśnikarnie? Warto się wybrac jakie ceny co polecacie?

Pluto

Istniej już dobrych kilka lat, latem królują lody (nawet dobre) zimą naleśniki.( też mogą być duży wybór i smaczne, pod warunkiem że ktoś naleśniki lubi.)

znajomy cos wczoraj wspominal o naleśnikach na giełczyńskiej może o to ci chodzi jeśli tak to bardzo je chwalił

Na Giełczyńskiej, to pewnie miał na myśli bar który się znajduje na rogu: Giełczyńska, filary, tam też mają naleśniki i też dobre. Powyższe dotyczy lodziarni ,, Malina,, Znajduje się na starym rynku obok ery itp

To na pewno chodzi o nową i chyba jedyną prawdziwą w mieście naleśnikarnię. ona znajduje się giełczyńskiej obok zegarmistrza. Byłam tam wczoraj ze znajomą i mają bardzo duży wybór i bardzo dobre naleśniki. Takich naleśników jeszcze nie jadłam-robią na oczach klienta. Ja polecam

w którym miejscu na giełczyńskiej ?

Reklamy "podforumowe" :) Nie mam nic przeciwko, tylko to cholernie razi jak widzi się ilość postów.

Nareszcie coś nowego w okolicach rynku,mam nadzieję,że się utrzyma.Mimo,że w Łomży króluje kebab.

Ragus (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Pluto (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
fanka bocianka (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Śmiechu warte.Rzeczywiście nasrane macie.

zwin sobie tego nalesnika w rurke i dalej nie musze ci chyba mowic co z nim zrobic...tylko schabowy!!!

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

Milena_ (---.centertel.pl)

(---.centertel.pl)

Śmiechu warte.Rzeczywiście nasrane masz.

h0jowe forum

Naleśnikarnia obroni się sama swoim produktem - o ile serwują coś na poziomie. Dziś się tam wybiorę bo przy piątku lubię zjeść coś wegetariańskiego. Podobnie może być jak z nową chińszczyzną. Wiecznie pusto, a jak ktoś zajrzy to zaniepokojeni zniknięciem swoich mruczków właściciele.

http://www.rmfon.pl/play,38
"Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."

http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861

.

...

h0j (82.139.163.---)
ty nienormalna/y jesteś,co? co? coś nie pasi z adresem.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org