czwartek, 05 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
obsługa w BPH w Łomży

Czy ktoś wie dlaczego ten bank oszczedza na kasjerkach, bo dzisiaj czekałem na wypłatę ponad pół godziny?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: obsługa w BPH w Łomży

zmień bank

Fatalna obsługa w tym banku jest już od dawna.

Mojej znajomej, która po 45 minutowym staniu w kolejce z wplatą (własnego utargu na własne konto) poskarżyla się dyrektorce, ta odpowiedziała, że powinna się cieszyć, że w ogóle kasa jest czynna.

A teraz już w ogóle nie ma się komu skarżyć bo wspomniana dyrektorka od trzech czy czterech tygodni jest na zwolnieniu lekarskim.

Kiedyś to był jeden z lepszych banków jeśli chodzi o obsługę. Teraz jest to jedynie jeden z droższych.

BPH rzeczywiście "schodzi na psy". W lipcu skrócono godziny pracy do 9 - 17-ta.
W których bankach jest obsługa od 8 do 18-tej?

no lipa tam sie zrobila po tej zmianie mam juz tam konto ponad 7 lat i kiedys byl to zajebisty bank a teraz sam nie wiem czy nie zmienic ostatnio tez na wyplate gotowki czekalem dokladnie 50min.kolejka byla jak za komuny a kiedys wchodzilem wplacalem wyplacalem w ciagu kilku minut tym bardziej ze duzo place za prowadzenie konta za sezam max 13.90 czy cos takiego a po tej zmianie doliczaja mi 3 zl za karte to 2 zl za cos tam i okolo 20zl teraz mi wychodzi.

ell pablo

A internetowi robią wszystko sami :D

Szkoda, że bank jest tak mało zainteresowany opiniami klientów. Najwyraźniej mamy płacić i płakać :P

PKO BP i wszystko jasne...

hehe, Kodeks pracy z alt 70-tych.
No przeca "wolna sobota".

Listonosze też nie chodzą, jeno dlaczego k..rwa przychodzą do mnie zawsze o 11.00, skoro ja pracuję? Hę, bo "Kodeks pracy" i taki pan listonosz, czy inny szambonurek ma "wolną sobotę"...

Pozdrawiam.

.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org