Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
obsługa w BPH w Łomży |
Czy ktoś wie dlaczego ten bank oszczedza na kasjerkach, bo dzisiaj czekałem na wypłatę ponad pół godziny?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: obsługa w BPH w Łomży |
zmień bank
|
|
Fatalna obsługa w tym banku jest już od dawna. Mojej znajomej, która po 45 minutowym staniu w kolejce z wplatą (własnego utargu na własne konto) poskarżyla się dyrektorce, ta odpowiedziała, że powinna się cieszyć, że w ogóle kasa jest czynna. A teraz już w ogóle nie ma się komu skarżyć bo wspomniana dyrektorka od trzech czy czterech tygodni jest na zwolnieniu lekarskim. Kiedyś to był jeden z lepszych banków jeśli chodzi o obsługę. Teraz jest to jedynie jeden z droższych.
|
|
BPH rzeczywiście "schodzi na psy". W lipcu skrócono godziny pracy do 9 - 17-ta. W których bankach jest obsługa od 8 do 18-tej?
|
|
no lipa tam sie zrobila po tej zmianie mam juz tam konto ponad 7 lat i kiedys byl to zajebisty bank a teraz sam nie wiem czy nie zmienic ostatnio tez na wyplate gotowki czekalem dokladnie 50min.kolejka byla jak za komuny a kiedys wchodzilem wplacalem wyplacalem w ciagu kilku minut tym bardziej ze duzo place za prowadzenie konta za sezam max 13.90 czy cos takiego a po tej zmianie doliczaja mi 3 zl za karte to 2 zl za cos tam i okolo 20zl teraz mi wychodzi. ell pablo
|
|
A internetowi robią wszystko sami :D
|
|
Szkoda, że bank jest tak mało zainteresowany opiniami klientów. Najwyraźniej mamy płacić i płakać :P
|
|
PKO BP i wszystko jasne...
|
|
hehe, Kodeks pracy z alt 70-tych. No przeca "wolna sobota". Listonosze też nie chodzą, jeno dlaczego k..rwa przychodzą do mnie zawsze o 11.00, skoro ja pracuję? Hę, bo "Kodeks pracy" i taki pan listonosz, czy inny szambonurek ma "wolną sobotę"... Pozdrawiam.
|
|
.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |