Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Manchester City FC - KKS Lech Poznań |
Temat dotyczący jutrzejszego meczu Leszka. Rywal poznaniaków: http://pl.wikipedia.org/wiki/Manchester_City_F.C. Bardzo trudny przeciwnik, zresztą z drużynami angielskimi Polakom nigdy nie grało się dobrze, niezależnie czy była to czołówka czy średniak ligi angielskiej. Anglicy gryzą trawę i nie odpuszczają do samego końca Tutaj MCFC rozniosło 4:2 Chelsea w Londynie, choć Chelsea grała już w 9-tkę zdążyła zmniejszyć rozmiary przegranej do 2:4. To jest właśnie football angielski, gryzienie trawy do samego końca: http://www.youtube.com/watch?v=IqBHPyjQVaI&feature=related
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Manchester City FC - KKS Lech Poznań |
"Anglicy gryzą trawę i nie odpuszczają do samego końca" ilu anglików gra w podstawowym składzie tego zespołu?
|
|
Anglicy - w sensie liga angielska (podejście, mentalność, profesjonalizm) - czytaj także - najlepsza liga piłkarska na świecie.
|
|
Dokładnie o to chodziło. Transmisja od 21.00 w TV 4.
|
|
Nie lubię meczów ;)
|
|
Dzisiejszy mecz Inter - Tottenham pokazał że zespoły ligi angielskiej grają do ostatniego gwizdka nawet w 10 dla tego cienko widze ten mecz z tego co wiem to Manchester City dobrze gra bardzo dobrze .
|
|
|
ale podnieta... już szachy bardziej mnie ekscytują...
|
|
świetny mecz. spotkanie o randze, jaką nie raczą nas często polskie kluby. może nas (Lecha) uratować jedynie fakt, że im lepszy przeciwnik, tym lepiej i z większą mobilizacją grają Lechici...
|
|
Ale to twój problem, nie nasz. Drużynę z Wielkopolski będzie wspierać według różnych szacunków nawet do kilku tys. Polaków.
|
|
pisz za siebie...
|
|
Trzymamy palce za "Kolejorza".
|
|
Teraz tak piszecie... Kolejorz wygra i zobaczymy każdy gały wywali i na forum "szacunek wiedziałem że wygrają" a jeśli przegrają "kur^a wiedziałem że przegrają nie umieją grać itp..." Ja ciągle wierz w Lech'a i wiem że są w stanie wygrać. Ciekawe kto z Was jak obstawiał mecz ze Starą damą ?? Ja oczywiście w typowaniu aż taki dobry nie jestem no ale postawiłem 3:2 dla Lecha i co każdy myślał że Juve rozwali Lech'a z 10:0 no i proszę "trochę" się mylili to może żeby nie było takich sytuacji obstawiamy wynik co Wy na to ?? ______________________________________________________________ "Jesteś ikoną, droga na szczyt bywa smutna. Dziś noszą cię na rękach, jutro płonie twoja kukła." PIH
|
|
4:0 Manchester City tu nie ma co porównywać . Lecha dzieli ogromna przepaść jak i całą nasza ligę , która zero pojęcia ma o piłce
|
|
A ja dam 2:1 dla Lecha :) ______________________________________________________________ "Jesteś ikoną, droga na szczyt bywa smutna. Dziś noszą cię na rękach, jutro płonie twoja kukła." PIH
|
|
Nie wiecie czy w Hattricku lub gdziekolwiek indziej będzie można obejrzeć ten mecz? Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
1:0...
|
|
Końcowy rezultat 3:2, ale Leszki cisnęły przy stanie 2:1, byłem pewien, że wyrównają.
|
|
3:2? 3:1, jak coś.
|
|
No i jak mówiłem będą w plecy zresztą jak zawsze .Lech nic szczególnego nie zaprezentował i zasłużenie przegrał niech się cieszą że tylko 3:1. Jak tam wcale obrony nie było a poziom piłki był widoczny jak Manchester wprowadził Joe , który w prosty i dziecinny sposób okiwał dwóch naszych i zakończył strzałem piłka trafiła w spojenie słupka z poprzeczką
|
|
Ale to było dobre :D a ja w fifie 07 amico wronki wygrałem z Manchesterem City ale była akcja :D
|
|
Racja 3:1, pomyłka z mojej strony.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |