środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zespół

Chciałabym się dowiedziec jakie obowiązują teraz ceny za zespół na wesele? Z góry dziękuje :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zespół

z tego co mi wiadomo to od 2500zł min.nawet do 3000 tys.
a jak chcesz to mam namiary na super zespól na wesele-satysfakcja warantowana.

Niekoniecznie, można zapłacić mniej, polecam zespół "Tenor" na pewno lepiej zagrają chłopaki niż "BOSS" który sobie zrobił taką renomę że grając z playbacku znajdą chętnych na ich granie. www.zespoltenor.pl

luzaczek_12 do BOSU to ci daleko!chłopaki umieją i na żywo zagrać,co szkoła muzyczna to szkoła...

Polecam www.zespolcool.pl

www.slub.lomza.pl dzial zespoly muzyczne wejdz posluchaj i poedjmij decyzje...

Ja Wam powiem, że trochę orientuje się w cenach zespołów z Łomży i okolic, a nawet Białegostoku bo sama organizuje niedługo swoje wesele. I dużo zależy kto ma jakie oczekiwania. Lepsze zespoły cenią się 3000 - 4500 (zależy czy chcecie żeby zespól grał na żywo).A nawet jeden zespół z Łomży zażyczył sobie 6000. A jeszcze zależy kiedy to wesele czy to 2011 czy 2012 bo to duża różnica. Co jest niepojęte dla mnie, że co roku ceny tak bardzo wzrastają.

a ile bierze zespół cool??

Zadzwoń zapytaj :) Nie orientuję się w cenię pewnie ceny od wszystkiego zależą ale wiem byłem na X weselach gdzie grał COOL no i było lepiej niż cool Hehe :) POLECAM jeszcze raz

a ile wcześniej przed weselem należy juz zamawiac zaspół?

Te lepsze zespoły to 1,5 roku a nawet i wcześniej. Chyba że się uda trafić w datę to i później da się radę. Najlepiej to jak ma się już salę to od razu zespół trzeba zamawiać

Dziękuje za odpowiedzi pozdrawiam :)

Polecam zespół Magda Band www.magdaband.pl lub www.udanewesele.com/mdband

Dla forumowiczów 4lomza promocyjne ceny:)
Tel: 511469175

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org