Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zespół |
Chciałabym się dowiedziec jakie obowiązują teraz ceny za zespół na wesele? Z góry dziękuje :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zespół |
z tego co mi wiadomo to od 2500zł min.nawet do 3000 tys. a jak chcesz to mam namiary na super zespól na wesele-satysfakcja warantowana.
|
|
Niekoniecznie, można zapłacić mniej, polecam zespół "Tenor" na pewno lepiej zagrają chłopaki niż "BOSS" który sobie zrobił taką renomę że grając z playbacku znajdą chętnych na ich granie. www.zespoltenor.pl
|
|
luzaczek_12 do BOSU to ci daleko!chłopaki umieją i na żywo zagrać,co szkoła muzyczna to szkoła...
|
|
Polecam www.zespolcool.pl ______________________________________________________________ "Jesteś ikoną, droga na szczyt bywa smutna. Dziś noszą cię na rękach, jutro płonie twoja kukła." PIH
|
|
www.slub.lomza.pl dzial zespoly muzyczne wejdz posluchaj i poedjmij decyzje...
|
|
Ja Wam powiem, że trochę orientuje się w cenach zespołów z Łomży i okolic, a nawet Białegostoku bo sama organizuje niedługo swoje wesele. I dużo zależy kto ma jakie oczekiwania. Lepsze zespoły cenią się 3000 - 4500 (zależy czy chcecie żeby zespól grał na żywo).A nawet jeden zespół z Łomży zażyczył sobie 6000. A jeszcze zależy kiedy to wesele czy to 2011 czy 2012 bo to duża różnica. Co jest niepojęte dla mnie, że co roku ceny tak bardzo wzrastają.
|
|
a ile bierze zespół cool??
|
|
Zadzwoń zapytaj :) Nie orientuję się w cenię pewnie ceny od wszystkiego zależą ale wiem byłem na X weselach gdzie grał COOL no i było lepiej niż cool Hehe :) POLECAM jeszcze raz ______________________________________________________________ "Jesteś ikoną, droga na szczyt bywa smutna. Dziś noszą cię na rękach, jutro płonie twoja kukła." PIH
|
|
a ile wcześniej przed weselem należy juz zamawiac zaspół?
|
|
Te lepsze zespoły to 1,5 roku a nawet i wcześniej. Chyba że się uda trafić w datę to i później da się radę. Najlepiej to jak ma się już salę to od razu zespół trzeba zamawiać
|
|
Dziękuje za odpowiedzi pozdrawiam :)
|
|
Polecam zespół Magda Band www.magdaband.pl lub www.udanewesele.com/mdband Dla forumowiczów 4lomza promocyjne ceny:) Tel: 511469175
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |