środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
dr.Gołaszewski

gdzie prywatnie przyjmuje dzieci dr. Gołaszewski

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: dr.Gołaszewski

Na ulicy Kazańskiej/róg Sybiraków. Numer chyba 21 albo 23. To taki nowy blok na planie trójkąta. Obok jest firmowy sklep piekarni.
Przyjmuje razem z doktorem Zarembą.
Niestety nie wiem w jakie dni i w jakich godzinach, nr telefonu jest chyba na drzwiach.

dzięki

tel 504 139 307 i umów się . Wierzę , że dr udzieli fachowej pomocy , tak jak i w moim było przypadku. . Życzę zdrowia dla dziecka .

na ten numer dzwoniłam wiele razy i nikt nie odbiera:(

Dr Gołaszewski przyjmuje w czwartki od godz 11ej --w Poradni poszpitalnej i we wtorki w Acerze od godz 16ej - może tam sprawdż ? W Acerze na tablicy w holu są wszystkie namiary

ten nowy gabinet jest na Kazańskiej 26, faktycznie obok jest sklep firmowy z podgórza i piekarni. Ja byłam w środe popoludniu, i naprawdę pomógł mojemu dziecku. A Acer jest na Kazańskiej 2 , blok przy ulicy i tez wziełam stamtąd numer telefonu.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org