wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wypadek w Kisielnicy

Wiecie coś może o tym wypadku? Wiem że droga była zablokowana z jednej i drugiej strony. A może ktoś wie więcej szczegółów??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wypadek w Kisielnicy

Z trudem przedarłem się wąziutką polną dróżką ocierając się o boki tirów do Cydzyna i przez Jeziorko do Łomży.
Wypadek był pod górką, jakiś głupek znów wyprzedzał nie spodziewając się że ktoś zza górki wyjechać może.

kolego droga była zablokowana w jedną stronę , przynajmniej jak ja jechałem , wypadek był w okolicach Rogienic a nie Kisielnicy , była tam straż , więc chyba coś poważnego, 2 samochody pojechały na lawecie , jeden siedział w rowie ( niebieska laguna - zagięte koło więc podłużnice itp.. dobrze musiał przywalić , i jeszcze jeden z zagiętą maską stał na drodze, na miejscu wypadku (100 metrów przed Rogienicami ) ruchem kierowali strażacy , pozdrawiam!

aha dzięki wielkie:)

Wypadek był powazny,ponieważ zginął na miejscu młody chłopak(kierowca jednego z aut podejrzewam) Strażacy musieli wycinać drzwi od samochodu aby wydostac ciało....

[*]

To dlaczego około 18-tej zablokowane były obydwa kierunki Grajewo Łomża jeśli wypadek był pod Rogienicami?

o godzinie 20 stałem w korku jadąc w stronę Kisielnicy , samochody z na przeciwka jechały normalnie , może były 2 wypadki, jak stałem jechały 2 lawety z rozwalonymi samochodami , potem pod Rogienicami widziałem straż , i te rozwalone samochody

Być może w Rogienicach również był jakiś wypadek, ale w Kisielnicy był ten śmiertelny, wiem bo jechałem objazdem, miejsce wypadku w okolicach szkoły w Kisielnicy.

plotkary pier do lo ne,

http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek

Były dwa wypadki. Jeden w Kisielnicy dwa samochody zderzyły się czołowo a w Rogienicach był drugi, ale nie wiem co tam sie dokładnie stało. Widziałem tylko ten pierwszy. 2 godziny droga była całkowicie zablokowana

P......dolone oszołomy żyjące tanią sensacyjką !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szkoda że was gdzieś nie roz........liło , ale wszystko jeszcze przed wami dziady j...ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org