Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gotowanie na zamówienie |
Czy słyszał ktoś o dobrej osobie która ugotowała by potrawy na ostatki??? W miarę przystępnej cenie??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gotowanie na zamówienie |
Ja słyszałem, ogłaszała się w dziale ogłoszeń, ale nie potrafię powiedzieć czy jest dobrą osobą ;)
|
|
tak,znam pewną Panią. Gotuje wyśmienicie. Zamawiałam potrawy u niej na komunię dziecka podaj maila to wyślę Tobie namiary, gdyż bez wiedzy tej Pani nie mogę upubliczni numeru tel :)
|
|
Wyślij mi namiary izuma@wp.pl
|
|
wysłałam jak nie odbierze to próbuj dzwonić bo z tego co pamiętam to pracuje do 16 pozdrawiam
|
|
A to ma być "dobra osoba" jak piszesz czy dobra kucharka ? ________ Malachit
|
|
To nawet potrawy na komunię się zamawia, żeby samej z rodziną się nie chciało zrobić ...
|
|
U nas zawsze na rodzinne przyjecia sami gotujemy. Jakoś tak się przyjełó a gościom smakuje :) Niedługo szykujemy urodziny taty i chcemy podać włoskie dania z Cooking Box Znalazłam tam wiele ciekawych przepisów i część pewnie zagości na naszym stole. Wiem, ze zamawianie to spore odciążenie i oszczędność czasu ale my wolimy gotować :)
|
|
Chciałbym Wam polecić stronę klasagotowania.pl , na której znajdziecie portal z przepisami kulinarnymi i wskazówkami odnośnie gotowania. Jeżeli jesteście zainteresowani ich ofertą, to wszelkie informacje znajdziecie na stronie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |