sobota, 01 marca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kluby Samochodowe

Mam takie pytanko, czy w Łomży istnieją kluby samochodowe, tudzież cluby lub klubowicze takowych? Np. z ktorymi mozna pogadac o bolaczkach danego modelu samochodu, wymienic spostrzezenia, spotkac się, wykonac jakas przejazdzke? Na kilku autkach w Łomży widziałem naklejki klubowe, ale to mogą byc pamiątki po poprzednich właścicielach.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kluby Samochodowe

http://autokacik.pl/ubbthreads.php?Cat=

---
PGG

Co do ścigałek to podbno były jakieś w sobte wieczorem na nowym moście, aż pał-łały się zjawiły.

a jakie masz chlopaku auto??? napisz dam ci namiary na klub, a w Łomży jest kilka osób które do różnych klubów należą, a łomżyński to chyba tylko automobil

Jeśli masz audiczke, możesz do mnie walić :)

Widzisz i są kluby :D

polecam

http://www.gpa.of.pl/

Dzieki, za info. Mam OPLA Vectre A 1,8. No i czasmi musze pogrzebac przy samochodzie. Na stronach Klubu Vectry wyczytalem wiele interesujacych rzeczy i chcialem skonsultowac co i jak wymienic, ulepszyc, zrobic, kupic, uzywac itd. Dzieki za rozwiniecie tematu.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org