wtorek, 21 stycznia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wiecie???

ile kosztuje stworzenie strony www???

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wiecie???

444zlote

+ VAT :):):):)

mogę Ci odsprzedać ładną stronkę (nie szablon). wystarczy tylko podpiąć ją pod adres www i gotowe :)
mogę podesłać Ci grafikę na maila, to sobie popatrzysz.

one more dress ok! z checia popatrze , monis108@op.pl prosze tez o cene tej stronki

Ja mogę ci taką stronę stworzyć .

Paula11 "WIEMY", że chyba nie za bardzo jesteś w temacie, więc zanim się zdecydujesz na stronę i znajdziesz jej wykonawcę to poradź się kilku osób (na co zwracać uwagę) bo zaraz Cię tu wysterują. Mogę Ci zrobić stronę za 150, 300, 450, 600, 750, 900 ....................... zł w zależności od Twoich oczekiwań.
Jedna rada, jak już zdecydujesz się na kogoś przemyśl dokładnie koncepcje strony i ustal wszystkie szczegóły z wykonawcą, bo znając życie to później najmniejsza zmiana będzie liczona jako dodatkowe koszty ;) co za tym idzie końcowa cena strony może wzrosnąć nawet o 50 %

_jackass to prawda dobrze WIECIE nie za bardzo jestem w temacie ale niestety nie ma szkol, ktore tego ucza dlatego potrzebuje byc moze wlasnie takich ludzi jak TY ? dzieki ci za dobre rady ale nie mam sie niestety kogo poradzic jesli jestes dobrym fachowcem w tej dziedzinie i uczciwym to zostaw namiar do siebie na moj e-mail( patrz wyzej) podaj tez swoj nick zebym wiedzial ze to ty! byc moze odezwe sie wlasnie do ciebie kiedy juz zakoncze rozeznanie w tej kwestii i podejme decyzje o zalozeniu strony.

_jackass to prawda dobrze WIECIE nie za bardzo jestem w temacie ale niestety nie ma szkol, ktore tego ucza dlatego potrzebuje byc moze wlasnie takich ludzi jak TY ? dzieki ci za dobre rady ale nie mam sie niestety kogo poradzic jesli jestes dobrym fachowcem w tej dziedzinie i uczciwym to zostaw namiar do siebie na moj e-mail( patrz wyzej) podaj tez swoj nick zebym wiedzial ze to ty! byc moze odezwe sie wlasnie do ciebie kiedy juz zakoncze rozeznanie w tej kwestii i podejme decyzje o zalozeniu strony.

Home.pl

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org