Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wiecie??? |
ile kosztuje stworzenie strony www???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wiecie??? |
444zlote
|
|
+ VAT :):):):)
|
|
mogę Ci odsprzedać ładną stronkę (nie szablon). wystarczy tylko podpiąć ją pod adres www i gotowe :) mogę podesłać Ci grafikę na maila, to sobie popatrzysz.
|
|
one more dress ok! z checia popatrze , monis108@op.pl prosze tez o cene tej stronki
|
|
Ja mogę ci taką stronę stworzyć .
|
|
Paula11 "WIEMY", że chyba nie za bardzo jesteś w temacie, więc zanim się zdecydujesz na stronę i znajdziesz jej wykonawcę to poradź się kilku osób (na co zwracać uwagę) bo zaraz Cię tu wysterują. Mogę Ci zrobić stronę za 150, 300, 450, 600, 750, 900 ....................... zł w zależności od Twoich oczekiwań. Jedna rada, jak już zdecydujesz się na kogoś przemyśl dokładnie koncepcje strony i ustal wszystkie szczegóły z wykonawcą, bo znając życie to później najmniejsza zmiana będzie liczona jako dodatkowe koszty ;) co za tym idzie końcowa cena strony może wzrosnąć nawet o 50 %
|
|
_jackass to prawda dobrze WIECIE nie za bardzo jestem w temacie ale niestety nie ma szkol, ktore tego ucza dlatego potrzebuje byc moze wlasnie takich ludzi jak TY ? dzieki ci za dobre rady ale nie mam sie niestety kogo poradzic jesli jestes dobrym fachowcem w tej dziedzinie i uczciwym to zostaw namiar do siebie na moj e-mail( patrz wyzej) podaj tez swoj nick zebym wiedzial ze to ty! byc moze odezwe sie wlasnie do ciebie kiedy juz zakoncze rozeznanie w tej kwestii i podejme decyzje o zalozeniu strony.
|
|
_jackass to prawda dobrze WIECIE nie za bardzo jestem w temacie ale niestety nie ma szkol, ktore tego ucza dlatego potrzebuje byc moze wlasnie takich ludzi jak TY ? dzieki ci za dobre rady ale nie mam sie niestety kogo poradzic jesli jestes dobrym fachowcem w tej dziedzinie i uczciwym to zostaw namiar do siebie na moj e-mail( patrz wyzej) podaj tez swoj nick zebym wiedzial ze to ty! byc moze odezwe sie wlasnie do ciebie kiedy juz zakoncze rozeznanie w tej kwestii i podejme decyzje o zalozeniu strony.
|
|
Home.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |