Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pielegniarki prywatne! |
Czy uważacie ze w Łomży potrzebne są prywatne pielęgniarki , z którymi można było się skontaktować przez 24h .I czy potrzebowaliście dla siebie lub najbliższych pomocy pielęgniarskiej ? md
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pielegniarki prywatne! |
Tak bo dużo starych, NIE bo nie mają kasy na pielęłgniarki
|
|
One powinny opiekować się za darmo , bo są w pracy. jak opieka nie pasuje to je zj.b i tyle, od tego są
|
|
nielogiczne
|
|
eeee
|
|
oj tyty
|
|
Carramba pytanie było o prywatne pielęgniarki, a nie o takie na szpitalnym etacie. Skoro osoba prywatna takiej pielęgniarce nie zapłaci to kto? Nie wiem czy masz jakieś wykształcenie, czy zawód, ale idąc twoim tokiem rozumowania powinnaś/eś wykonywać swoje zadania za darmo, bo jesteś w pracy.. A wracając do tematu myślę, że taka pielęgniarka by się przydała, oczywiście jeśli stawki nie byłyby zbyt wysokie. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Dziękuje Ci bardzo za odpowiedz!Zostałyśmy z kolżanką bez pracy i szukamy zajęcia dla siebie,stad to pytanie !Dziekuje i pozdrawiam! md
|
|
pielęgniarki prywatne są potrzebne, kiedy moja córka chorowała na zapalenie płuc miała zastrzyki 2 razy dziennie, gdyby nie pielęgniarka w rodzinie musiałabym z chorym dzieckiem jeździć do przychodni. Gdybym nie miała cioci pielęgniarki z pewnością szukałabym prywatnie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |