środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Darek cd...

Nie rozumiem skąd taka tajemnica co do jego śmierci tzn jak i gdzie ? I dlaczego ma swoje miejsce na tym portalu - jesteście pewni że zasłużył ?
Znałem go - i wiem że o zmarłych nie powinno się mówić źle to dla mnie był ostatnim gnojem - zostawił żonę i dzieci by ciągać się z małolatami ... taka prawda o Waszym kochanym Darku ....
konkluzja - każdy dostaje to na co zasłużył ....

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Darek cd...

Będziesz smazyl sie w piekle.

A Darek do ciebie dzis przyjdzie

h0jowe forum

popie rdolilo cie, pokaz mi swoja ksiazeczke oszczednosciowa

no widzę że odpowiedzieli stali bywalcy tego forum którzy nigdy ni mieli nic mądrego do powiedzenia ...
ale oki nie będę prowokował bo zaraz znowu odpiszą i jak zwykle zaśmiecą temat ...

vn750 -

JEE BNIJ SIE W TEN PUSTY SAGAN BO CHYBA FASTFOODY CI DO KOŃCA MÓZG I WSZYSTKIE KOMÓRKI SZARE WYŻARŁY.
W DUPIE BYŁEŚ I GÓWNO WIDZIAŁEŚ.SAM SIE CHYBA Z MAŁOLATAMI CIĄGASZ ALBO CHCIAŁBYŚ. ZAMILCZ CHAMIE I PROSTAKU INTERESUJE CIE CO I W JAKICH OKOLICZNOŚCIACH ??? TO WYNAJMIJ DETEKTYWA MOŻE SIĘ DOWIESZ WIDOCZNIE GÓWNO GO ZNAŁEŚ SKORO NIE ZOSTAŁEŚ POINFORMOWANY O OKOLICZNOŚCIACH.

jak to mówią - uderz w stół .... i dlaczego w jego obronie występują tylko wulgarni i znani ze swojego chamstwa użytkownicy tego forum ? Jak widać tylko takich miał przyjaciół - pogrążacie jego pamięć wypisując te epitety na dodatek z błędami ortograficznymi i gramatycznymi ....

Im więcej mówisz, tym bardziej się pogrążasz. Zamilcz lepiej na wieki.

黒い蝶

Jak zwykle do powiedzenia mają najwięcej Ci którzy najmniej wiedzą.
Każdy ma prawo do własnego zdania na każdy temat, ale to czy ktoś zostawił żonę i 2 dzieci o niczym nie świadczy i nie Twoja w tym głowa vn750.
Nie ma też żadnej tajemnicy dotyczącej śmierci, tylko trzeba umieć czytać między wierszami. Wpierw spójrz na siebie człowieku, a później oceniaj obcych sobie ludzi, bo myślę że na żywo nie był byś już taki odważny!

NA ZAWSZE W NASZEJ PAMIĘCI!

Znałem go na żywo i znam dziewczynę którą skrzywdził i nie mówię o żonie i jak widzę też znasz temat skoro wiesz że miał dwójkę dzieci ... o czym nie pisałem ... to co jak to jest jak ktoś umrze to już jest dobry i rzgrzeszony mimo tego że był złym człowiekiem ?

Ktoś chyba pisał na temat błędów prawda??Widzisz vn 750, nie tylko ty go znasz. Nie opowiadaj głupot że zostawił żonę,bo naprawde było inaczej ale to nie miejsce ani pora na czyjeś zwierzenia. Skończ swoje wywody bo są grubo nie na miejscu. Lepiej odmówić modlitwę w jego intencji....

Myślę że każdy jest tylko człowiekiem i każdy ma prawo popełniać błędy, bo nikt idealny się nie urodził. Dla nas był człowiekiem na którego można była zawsze liczyć, pełnym optymizmu i przebojowość co 5 sek nowy pomysł, zaskakiwał z minuty na minute. Nikt nie nazwałby go przyjacielem gdyby był złym człowiekiem. Sytuacja owej dziewczyny nie jest nikomu znana, ale skoro to była małolata (jak to określiłeś) to powiedź gdzie miała rozum i rodziców?!

Myślę że już dość argumentów i przekomarzania się po prostu dla mnie mimo zasług był małowartościowym człowiekiem który zamiast być ze swoją rodziną jak przystało na odpowiedzialnego faceta i dziećmi wybrał " panienki " i tylko z szacunku dla jego chłopaków nie rozwinę tego tematu i proszę admina o usunięcie informacji o jego śmierci z forum bo znam wielu dobrych i porządnych ludzi którzy całe życie poświęcali rodzinie i społeczeństwu i bardziej zasługują na to miejsce ...

Skąd ty możesz wiedzieć jaki i kim był Darek? takie głupie teksty to zostaw dla siebie,i nie obrażaj go po śmierci i jego rodzinę,jesteś dupkiem i chamem bo tylko tacy ludzie się zachowują i piszą głupoty,a jego życie prywatne to zostaw w spokoju bo to cię nie powinno interesować. Serdeczne wyrazy współczucia dla całej rodziny,spoczywaj w spokoju Darku!!!

czyli powracamy do tematu .... zostaw zonę bo za stara bzykaj małolaty ..... a jak umżesz to wszyscy się módlmy za niego :)
Brawo !!...

Świętoszku vn750 zajmij się swoim życiem!
Nikt tutaj Darka nie broni, jednak jeśli nie znasz faktów, to nie twórz mitów, a zanim cokolwiek napiszesz, zajrzyj do słownika ortograficznego.
Umrzeć, umierać, umrzesz. Ty też kiedyś umrzesz, pamiętaj o tym i może wtedy komuś także będzie przykro z tego powodu.

Dla mnie dalej jest nie zrozumiałe, że skoro dziewczyna była małoletnia to nikt nie powiadomił policji, zakładając oczywiście, że taka sytuacja miała miejsce. Może to głupio zabrzmi, ale skoro znasz całą sytuację od podszewki to dlaczego "stałeś z boku" i sie przyglądałeś? Łatwo jest teraz oceniać a tak to podkulić ogon i zero reakcji, a teraz naglę wielki obrońca uciśnionych. Sorry ale dla mnie to zwykła tandetna bajeczka...

"Spotkał Cię kolejny problem,
Znowu w życiu idzie źle,
Lecz rozejrzyj się dokoła,
Starczy jedna, mała rzecz,
I już dobrze jest,
Znowu dobrze jest,
Każdy ma swego anioła,
Twój nad Tobą czuwa też."

polskie piekiełko : obrzucić błotem , dokopać czy to leżącego , czy zmarłego . każdego kto się już sam nie może bronić .
Mnie nie obchodzi życie prywatne Darka , był Człowiekiem , który żył poezją i muzyką .
Takich tekstów jakie pisał Darek , nie napisałby człowiek o wrażliwości hipopotama jak niektórzy wypowiadający się na jego temat

Nie znałem człowieka,a szkoda... Szeroko teraz oczy otwieram ze zdumienia, że w tym łomżyńskim grajdole pełnym chamstwa, zawiści i walki o każdą złotówkę pomiędzy chamami oderwanymi granatem od pługa (i chodzi tu o mentalność), znaleźć można osoby takie jak tragicznie zmarły,które sobą coś stanowią więcej niż lakierki, sweter "Bosss" i portfel z kilkoma funtami/euro zarobionymi na saksach... Szkoda, że o takich osobach słyszymy/czytamy tylko w takich chwilach :(

vn750 nie wiem co masz do Darka ale i niezmiernie mało mnie to interesuje ze swojej strony powiem że znałem go tylko chwilę z jego 44 letniego życia i nie mnie jego życie oceniać bardzo go ceniłem za to jaki był jak już niektórzy wspomnieli był niesamowitą osobowości w tym smutnym grajdole jakim jest Łomża .Tylko krótka uwaga dla pseudo admina na tym forum wiem że te głupie komentarze przyciągają oglądalność tej strony co ma przełożenie na wyniki finansowe $lomza ale może by trochę zainwestować w kasowanie takich komentarzy gdy rodzina jest w żałobie takie jet moje zdanie na pewno demokracja i wolność wypowiedzi nie ucierpi bardzo zapewniam

Obierzmy tą sytuację w jeszcze piękniejsze pióra .... coś się musiało wydarzyć w jego życiu biedaczka że dwójkę dzieci zostawił i poszedł w tango ...i o czywiście wina jego żony ..... tylko że teraz wszyscy po nim płaczą a tak naprawde to zwyczajny playboy .....
ponawiam prośbę do admina o usunięcie informacji o jego śmierci z forum bo był był bydlakiem i może poszukajmy innych wzorców do wspominania ....
!!!

Z tego co pamiętam (trochę lat minęło) , z tym pozostawieniem to było chyba odwrotnie. Ale nieważne .

Najprościej ,przerzucić się na maca

Nikt Darka tu nie wybiela był jaki był a ty może byś poczekał aby ostygł aby jechać po Nim więc stul pizdę frajerze jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia

o proszę kolejny kulturalny obrońca - czyli tylko takich przyjaciół miał .... nie pomyliłem się jednak ...jeszcze ktoś mi coś napisze o pizdzie i dupie nad jego grobem ?

Wiesz żałosny jestem jestem w 100% pewien że po twojej śmierci oprócz matki jeśli ją jeszcze masz nikt za toba nie zapłacze więc nie jestes godzien nawet Jemu butów lizać tyle w temacie

Po Twoich postach vn750 widać , że jesteś facetem kobiety, której złamał serce.

Każdy kto znał Darka , wie jakim był człowiekiem .

mi sie kojarzyl z ryskiem z dzemu

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

od 15 roku zycia uwielbiam dzem

albo jest kobietą

Uwaga!!! nabity :)))))

myślę żę każdy żyje jak chce i to nie jest powód żeby na forum cokolwiek pisać o nim.

Swoją drogą dziwne wytłumaczona jego śmierć zmarł w nocy tragicznie? to co samobójstwo? czyżby

A niby dlaczego ci, którzy go wspominają, nie mieliby o nim pisać? Chyba po to właśnie jest forum.
Szkoda, że Darek odszedł... Miło było czasem spotkać go gdzieś w mieście, pogawędzić chwilę, pośmiać się...

no właśnie skąd ta tajemnica skoro to taki kryształ ? ...
Jak zginął np: Prof. Geremek to napisano co i jak a tu tylko że tragicznie czyli znając zycie wracał po pijaku z burdelu pewnie i sie rozwalił i nikt nie chce o tym głośno mówić - bo przecież gdyby to faktycznie byłby wypadek i tragiczna śmierć to co za problem napisać jak do tego doszło ?

legenda to byl szeryf nawet film byl na jedynce a nawet nie wiedza gdzie jest pochowany

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Darek był "panienkowy bzykacz". Sam widziałem. A poza alc, mniemał że o dragach nikt nie wie. Mylił się !

________
Malachit

Nie rozumiem Was wszystkich, każdy ma swoje problemy i swoje życie.
vn750 z całym szacunkiem dla Ciebie, artykuł na głównej jest o tym jak pomagał w organizacji łomżyńskich koncertów, gościńców itp, a nie o tym jakim był człowiekiem. Ty widziałeś i widzisz Go jako złego, my widzimy Go jako świetnego muzyka, organizatora i mówce. W takiej chwili mógłbyść(mogłabyś) zostawić swoje żale dla siebie. Pozdrawiam
[*]

michał

w sumie cieszę się bo wreszcie mogę swoją córkę wysłać na skate park bez obaw ...jednego bzykacza i pijaka za kierownicą miej

i nie rozumiem jednej rzeczy dlaczego facet który rozbija rodzinę dla młodszej zostawiając dwójkę dzieci , bzyka co chwilę inne panny i teraz rozbija się po pijaku ma swoje miejsce na tym portalu ... ? Chwalimy dupków i przestępców bo grali na harmonijce ?

vn750 czy to co piszesz o zmarłym potrafiłeś mu za życia powiedzieć w oczy ?
Nie sądzę !Jesteś tak naładowany nienawiścią , że aż stajesz się nie wiarygodny w swoich opiniach . Wystarczyłby jeden twój post - każdy ma prawo do swego zdania , a ty drążysz temat jak masochista .
A swoją drogą --jestem ciekawy jak wygląda twoje życie " kryształowo czysty " człowieku ?

zostawcie tego chorego z nienawisci czlowieka (vn750) z jego frustracja. wasze odpowiedzi na forum tylko go nakrecaja.
niech kazdy go wspomina po swojemu. tak jak go znal.
__________________________________-

... & vice versa!

Autor: vn750 (---.dynamic.gprs.plus.pl)
Data: 30-09-10 02:03

.... i teraz rozbija się po pijaku ma swoje miejsce na tym portalu ... ?

czyli coś wiesz?, mówiłes że nie wiesz? w co grasz?

vn750 atakujesz zmarłego ...a to nie fair
o zmarłych się źle nie mówi, tak zawsze mi mama powtarzała

Opamiętaj sie chłopie

a co to za persona że tyle szumu na forum???

WITAM WSZYSTKICH NA FORUM.CHCIALABYM JAKO SIOSTRA DARIUSZA ODPOWIEDZIEC TEMU MILEMU PANU VN750 ZE NIC NIE WIE NA TEMAT JEGO ZYCIA PRYWATNEGO .A MOZE TO TY JESTES TYM FACETEM DLA KTOREGO JEGO ZOSTAWILA ZONA!!!! I PO DRUGIE NIE BRAL NARKOTYKOW.I WIESZ CO JESZCZE ZA PUBLICZNE POMOWIENIE GROZI ODPOWIEDZIALNOSC KARNA .JAK SIEDZISZ JUZ NA KOMPUTERZE TO SPRAWDZ ILE.I MOJ BRAT NIGDY NIE SIEDZIAL W WIEZIENIU I PRZESTEPCA NIE BYL .

Beata

WITAM WSZYSTKICH NA FORUM.CHCIALABYM JAKO SIOSTRA DARIUSZA ODPOWIEDZIEC TEMU MILEMU PANU VN750 ZE NIC NIE WIE NA TEMAT JEGO ZYCIA PRYWATNEGO .A MOZE TO TY JESTES TYM FACETEM DLA KTOREGO JEGO ZOSTAWILA ZONA!!!! I PO DRUGIE NIE BRAL NARKOTYKOW.I WIESZ CO JESZCZE ZA PUBLICZNE POMOWIENIE GROZI ODPOWIEDZIALNOSC KARNA .JAK SIEDZISZ JUZ NA KOMPUTERZE TO SPRAWDZ ILE.I MOJ BRAT NIGDY NIE SIEDZIAL W WIEZIENIU I PRZESTEPCA NIE BYL .

Beata

Beata

vn750 to oznaczenie mąki ? O zmarłych w taki sposób się nei mówi bo nei mają możliwości zabrania udziału w rozmowie pajacu

dziękuję za te słowa ! Darek zasługuje na obronę przed takimi chamskimi potworami

Beata

kawasaki vn750 - wiecie kto takim jeździ?

http://hubpages.com/hub/Kawasaki-Vulcan-750-Review-With-Photos

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org