środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pościg za złodziejem.

http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=23118 Skrajna nieodpowiedzialność ścigających. Jak można urządzać wyścigi za kupą złomu, nie bacząc na życie wielu ludzi?! Przecież można wstrzymać ruch, rozłożyć kolczatki i koniec zabawy. Brak słów!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pościg za złodziejem.

tak tak,ic spac

jasiu zamilcz juz bo ludzi denerwujesz ... chory ?

Kolego longslaw, pieprz....sz straszne głupoty.
Jak myślisz (w co wątpię) ile dróg "bocznych" może być na dziesięciokilometrowym odcinku ósemki?
Uważasz, że w ciągu 30s powinni na tych wszystkich drogach stać policjanci z kolczatkami?, a może policja powinna jechać przed uciekającym i sygnalizując, torować mu ruch, żeby było bezpieczniej oczywiście.
Jestem pewien, że gdyby Ci ukradli auto, pobiegłbyś na policję z pretensjami, że nic nie robią.
Heh... myślę, że powinieneś złożyć oficjalną skargę na działania policji (hahaha), oczywiście pod warunkiem, że masz 18 lat, w co osobiście wątpię, sądząc po Twoich "wypocinach" w tym temacie.
Pozdrawiam.

Błądzisz kolego w każdym calu. Mam znacznie więcej lat niż sądzisz i mniejsze pokładam nadzieje w kupie złomu, za którą trwała gonitwa. Nie poparłbym nawet jednego metra tego pościgu za moim autem, gdybym wiedział, że życie tylu osób było zagrożone.

ludzie musza umierac bo siem rodzo nowe

Jasne, że co do wieku mogę się mylić, ale chyba Twoja zdolność do logicznego myślenia zatrzymała się już dawno.
Uważasz, że nie powinno się ścigać złodzieja, inna możliwość (kolczatki, policjant na każdej bocznej drodze) jest nierealna, więc co?
Powinni go puścić wolno?
Widzisz, to nie wysokość kary jest "batem" na przestępcę, ale jej nieuchronność i tu właśnie mamy przykład.
Chyba często nie wyjeżdżasz poza Łomżę, bo takie wyczyny to normalka na polskich drogach i to w wykonaniu całkiem nieuzasadnionym, tu przynajmniej sytuacja tego wymagała i to było jedyne rozwiązanie prowadzące do nieuchronności kary.

gonic go , latwo powiedziec jak sie nogi placza,

Longslaw mam pytanie - a skad Policjant mial wiedziec czemu gosc ucieka?? Jest tysiac pytan i odpowiedzi w tym momencie. Moze w bagazniku mial trupa, moze porwanego, moze bagaznik trotylu zeby wysadzic Ci dom - blok gdziekolwiek mieszkasz itp itd. W koncu od tego sa policjanci zeby sie wziac za taki element, a nie tylko klepac mandaty za brak zapalonych swiatel o 12 w dzien...

bardzo dobrze zrobili ladny poscig widac ze pan policjant wie jak sie poslugiwac radiowozem poscigowym jako byly taksowkarz jestem pelen uznania Brawo gosciu trzymaj tak

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org