Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
alkohol ;) |
szukam nazwy alkoholu , jest to drink bądź jakieś winko , o smaku grejfrutowym , 0,7 , na butelce jest logo '18' , jeśli ktoś wie o czym mowa prosze o podanie nazwy.z góry dzięki..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: alkohol ;) |
"jabol sołtysa" na butelce 18 pln
|
|
@ Profesor Możesz mi podać jakiś konkretny sklep, gdzie dostanę tego "Jabol'a Sołtysa" ?
|
|
czy to nie aby któryś z tych trzech :
|
|
Nazwy Ci nie podam, ale wydaje mi sie, że chodzi Tobie o drink, który można kupic w Lidl'u. Kosztuje kilkanaście złotych..jezeli oczywiście myslimy o tym samym:) "Nic pożądańszego a nic trudniejszego na ziemi, jak prawdziwa rozmowa" Adam Mickiewicz
|
|
freesh dzieki za normalną odp. sprawdze w lidlu przy okazji ;p
|
|
łzy sołtysa sen sołtysa
|
|
Uśmiech traktorzysty :) Tylko Bóg moze mnie sadzic…
|
|
alpaga bramowa alpaga parkowa sperma szatana
|
|
Z tego co pamiętam z logo 18 na butelce jest "cherry 18" i to jest wiśniówka z karmelem. :)
|
|
prawdziwych siarakow juz niema....tyle wspomnien kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
oj pociągło by się ,,patykiem pisane" albo ,,mysliwskie " :):):) Przypomniał by sobie człowiek ten smak i zapach :)
|
|
Jest to Capri 18,kosztuje miedzy 10 a 12 zl,sa rozne smaki,tj kiwi,pomarancza ...ma ok 18-21%...pozdrawiam.W normalnym sklepie monopolowym a nie w Lidlu:-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |