czwartek, 10 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Miss Lata 2010 w KONTAKTACH

Co sądzicie o urodzie kandydatek startujących w tych wyborach:

http://www.kontakty-tygodnik.com.pl/index.php5?dz=42

Mi po prostu brak słów, nie będę wredny i nie napiszę: jaki tygodnik takie wybory :D

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Miss Lata 2010 w KONTAKTACH

Oo Miss Gminy :D pewnie wygra ta Kamila co prowadzi w Miss śledziowa z Łomży ;-)

...jedyna ładna to chyba Zuza Matejkowska

Dziewczynki jakie som to som ale młodość jest piękna w każdym wymiarze. Jak bym miał wybierać to numery 11 , 12 , 19.

JUTRO TO DZIŚ, TYLE ŻE JUTRO

A kto przepraszam te zdjęcia retuszował?
To się postarali..

Ale to tylko moje zdanie :)

Zastanawiam się czy już naprawdę w Łomży i okolicach nie ma ładnych dziewczyn. Oczywiście o gustach się nie dyskutuję, ale jak otworzyłem zdjęcie jednej dziewczyny to mi się w monitorze nie zmieściło, przy innej bateria wysiadła, trzeciej nie otwierałem bo przestraszyłem się, że mi net zerwie.
Inicjatywa OK tylko te Misski jakieś miśkowate.

Ty.Przeciez.Wiesz nikt nie retuszował one naprawdę tak wyglądają :(

5
11
12
8

_jackass_ jeśli jesteś facetem to po twoich wypowiedziach mogę ci powiedzieć że panienki to sobie tak łatwo nie znajdziesz a jeśli jesteś dziewczyną to po prostu zazdrość przez ciebie przemawia.

ladne sa tylko 2 ale nie bede wyliczac, ktore bo nie chce sypac nazwiskami na te pozostale pasztety...miss lata czy miss pasztet? Oto jest pytanie...

omg !!!!!!!!!xd

BRAK SLUF !!!!!!!!!!! O BOZE !!!!!!! AAAAAAAAA !!!!!!!!

szymonek Ty to mi nic nie możesz powiedzieć bez względu na to czy jestem mężczyzną czy kobietą, skoro nie umiesz czytać ze zrozumieniem, to wybacz ale za niski próg intelektualny jak dla mnie.

O to chodzi, że były retuszowane i to nieudolnie..
Jakie misski taki i fotograf :)

Ale to tylko moje zdanie :)

_jackass_ masz rację jesteś facetem nie przeczytałem ze zrozumieniem a to znaczy że panienki będą cie omijały jak będziesz taki zasadniczy. A progi intelektualne , które ty reprezentujesz to już żadna panienka nie zaakceptuje. Jesteś biedny facet , bez kobitki.

szymonek za "panienkami" to ja się oglądałem w Twoim wieku, rożni nas to iż ja nawet wówczas nie onanizowałem się przy .gif'ach widocznych pod Twoimi postami.

Ty.Przeciez.Wiesz uwierz mi na słowo to nie retusz one są takie brzydkie, to znaczy według mojej nieobiektywnej opinii.

hmm nie wiem jak wy odbierzecie moją wypowiedź ale niektóre dziewczyny są ładne.. jednak słowo ładne to pojęcie względne dla jednej osoby ktos o blond włosach bedzie cudem świata a dla drugiej cudem świata będzie ktos o czarnych włosach to wszystko zalezy od naszego gustu ... wiele osób nie jest fotogenicznych a gdybysmy je zobaczyli to nieraz nie sa podobni do siebie na zdjęciu..
jackass w okolicy Łomży są bardzo łądne dziewczyny tylko albo nie potrafią tego docenic ze są ładne-powód brak dowartościowania . albo udają kogos kim nie sa bo widzą że np jakas gwiazda i jej styl podoba sie np wielu chlopakom... sama jestem dziewczyną jestem surowo do siebie nastawiona wiele od siebie wymagam ale jakos nie jestem zakompleksiona .. jak widze kogos ładnego. czy to chlopak czy dziewczyna to móie albo wspominam ze widziałam kogos takiego jak jest taki temat .i co najważniejsze nikogo nie naśladuje...staram sie tylko podobac mojemu chłopakowi bo to jest najważniejsze .i czasami nie warto oczekiwac tego ze spotka sie ideał bo go nie ma... o wygląd trzeba dbać jesli nie lubisz sie malowac to sie nie malujesz ale dbasz o cere włosy.. nie bede sie rozpisywała bo zbytnio mnie to nie dotyczy chciałam tylko zabrac głos w tej sprawie .. bo uwazam ze w Łomży i w okolicy są naprawde łąde dziecwyzny tylko hmm nie potraficie ich dostrzec.. dla was piękno to tylko łądnie umalowana buzia i zgrabne ciało..a co z reszta?? warto czasami posłuchac jak wypowiada sie ta osoba...

przepraszam za te błędy pod koniec mojej wypowiedzi ale troche się spieszę.i nie te klawisze wciskałam co trzeba.
pozdrawiam.

może dwie dziewczyny są tu na miejscu bo reszta to chyba z braku chętnych zostala przyjeta

może i tak...

no ładne są niektóre( z 3) ale reszta?....

chatka nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi w tym długim poście: chcesz mnie poderwać czy co ? za stary jestem dla Ciebie.

jackass nie nie mowie o podrywaniu! gdzie tam
poprostu wyraziłam swoje zdanie.

chatka zapytam z ciekawości; na jaki temat ? ;p

:)
matko:)
na temat ogólny jaki wywnioskowałam z tej rozmowy.. i wogóle tych dziewczyn:)
dobra juz sie nie wypowiadam:D
idę sobie;)
zostaąłmźle zrozumiana;)

mialo byc napisane źle zrozumiana;) matko:)

chatka no chodź, nie uciekaj, nie złość się bo to urodzie szkodzi, żartowałem tylko. masz buziaka i się nie gniewaj :*

5
11
12

_jackass_ rączka boli oj boli.

Matko Bosko Kochano !!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org