piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
nr tel do Złotego Smoka

nie zna może ktoś nr tam i czy można na wynos zamawiać?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: nr tel do Złotego Smoka

nikt nie bral bo hujowe jkedzenia tam jest

m.

wykupcie baner reklamowy i wiochy nie róbcie taką reklamą, bo skutek będzie odwrotny...

Bylem dzis i zaluje jedzenie slabiutkie a wiem co pisze bylem w usa i jadlem w chinatown u oryginalnych skosnookich Nie polecam szkoda czasu i ciezko zarobionych na emigracji $

olivka, weź się nie ośmieszaj tą reklamą, bo żal już czytać. Łomża to nie jakaś wielka metropolia. Weź się przejdź do siebie do baru, spytaj się siebie o numer i weź sobie od razu menu, żebyś wiedziała, co przez ten telefon zamówić.

Wszyscy na mecz!

ale nudy na tym forum !
3 tematy o złotym smoqq
co to kurde forum o manga ?!

olivka pazico zadzwoń sobie na informację
abo weź się rusz pod lokal
może ktoś cie przy piątku posadzi na berło hehe

poracha sto%

ogarnij sie i skoncz z tym zlotym smokiem.jaja normalnie z ta reklama.

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

i oddajcie psa !

na tym forum to jacys sami znudzeni ludzie beznadziejni. ja mam swój inny biznes i człowiek nie ma czasu wyrwać sie z pracy, a chciałby cos zjeśc moze a nie ma w necie nr więc sie kulturalnie pytałam.
i zeby nie było to akurat znajomy dziś tam był u nich i nie był zbyt zadowolony.na jedzenie czekał godzine i 10 min-ponoć było smaczne ale mało i drogo.wziął jakiegoś kurczaka w kokosach i się wcale nie najadł i tyle naczekał.tak wiec już nie chcę tego nr.
Ps.nie każdy kto sie pyta o nr czy lokalizję od razu robi reklamę, od reklamy są media np radio.

Spójrz na siebie olivka-2010. Jesteś głupsza niz ci się wydaje. W calości napisałaś 8 postów, a z czego przynajmniej 5 napisałaś o tym swoim Smoku.

To chyba logiczne ze chcesz to jakoś rozreklamować. Masz reklame na tym zielonym Peżocie to jezdzij nim po miescie zeby ludzie zobaczyli reklamę, a nie piszesz na forum posty które od razu wyglądają na reklamę.

Taaaaa, nie ważne co piszą, ważne by pisali...

Wszyscy na mecz!

powtarzam - oddajcie psa !

minęło już pół godziny - czmu nikt nie podbija ?????

Złoty smok złoty smok ! wszędzie latają złote smoki o jaaaa pomyliłam tabsy z kredensu

najgłupszy to jesteś ty motoon!!!!!!!!!!!!!!
ale zapomniałam ze forum na Łomży to czyta większość takich jak ty- żeby się dowartościować to musi komuś dowalić.
widać od razu ze nie masz pojęcia o reklamie i w ogóle życiu.poza tym nigdy bym sobie nie kupiła francuza samochodu-mówię o tym zielonym co nawet nie wiecie jak się nazwę poprawnie pisze.
faktycznie przejechałam się tam i wzięłam nr bo z wasza pomocą to nawet jak by dziecko było umierające to byście nr do lekarza nie podali, posądzając kogoś o reklamę gabinetu.Przykre.

olivka w ten sposob nie wyjdziesz z tego z twarza.walnelas muke z ta reklama i tyle

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

widzę z przykrością kaligulik ze niestety dołączasz do grona ludzi pokroju motoona, a szkoda :)a poza tym to już nigdy nie śmiem zapytać o nr tel do żadnej firmy tu na forum, może na free lomza zaglądają mniej podejrzliwe osoby- normalne i po prostu jak ktoś pyta o nr tel to wystarcza im go podać lub głupio nie komentować jak nie znają,
Pozdrawiam wszystkich którzy się podzielili swoja opinia o tym lokalu i w końcu ktoś nawet podał ten nr:) niestety właśnie z koleżanką zjadłyśmy stamtąd i rewelacji brak-niestety.ale fakt że lokal fajny z wyglądu.Pozdrawiam właścicieli kimkolwiek są.

nigdzie nie dolaczylem.po prostu twoja dociekliwosc w temacie nowo otwartego lokalu jest odrobine dziwna

no i kto ma numer?

czy razy w rynne raz w parapet

Czy dowożą jedzenie? I jaki koszt?

dowożą, ale jaki koszt to nie pamiętam

jedzenie rzeczywiście żadna rewelacja. Warzywa z biedronki hihi, trochę drogo jak na warunki łomżyńskie, ale człowiek by to przebolał, w koncu tanio to się jadaw domu. Ale 6 czarnych węgli na talerzu zwanych kurczakiem w kokosie to przesada. Dlaczego nie nazwali tego kurczakiem we wiórkach kokosowych? Człowiek odrazu by wiedział w czym rzecz. No i ten sos słodko-kwaśny, tragedia! smakuje jak rozrzedzony kisiel mandarynkowo-chilli, paskudztwo! Bleh i tfu! To samo makaron sojowy smażony, a może nawet gorzej. Być może inne potrawy mają dobre, ale akurat moje podniebienie upodobało sobie te 2 i nic na to nie poradzę. Także tak skonczyła się moja przygoda z tą baro-restauracją. Do łask wrócił punkt w mieście. Lokal pbskurny, zatęchły i śmierdzący, że częto jak jem to się zastanawiam "A gdzie jest sanepid..." Jedna wielka porażka. Jednak sposobem jest zabranie na wynos i konsumpcja w bardziej sprzyjającym otoczeniu. Druga porażka to, że jest czynne tylko do 17. To mnie boli najbardziej, bo jak już z jęzorem na brodzie uda mi się wpaść przed 17 to kurczak w cieście kokosowym mmmmmmm.... palce lizać. Ale bez ryżu, a włąściwie ryżowej papki. Reasumując, w dziedzinie kuchni wietnamsko-chińsko-polskiej dalej jest nisza i myślę, że gdyby ktoś z głowa na karku zechciał otworzyć taką restauracyjkę z orientalnym wystrojem, ale i pysznym jedzeniem, to wykosiłby konkurencje i zarobił krocie. Trzeba być optymistą. Może w 2011 kogoś natchnie:)

To, co myślę o świecie nie musi być typowe.

ja pierdole , ktoś się pyta o nr i chce się zapytać czy na wynos może wziąć a wy tu ***** , że reklama , reklama to jak ktoś wypisuje pod niebiosa swój bądź znajomego lokal i mnie nie wkurwiać bo sobota a ja w domu !

ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS

samuraiJACK - bar na Giełczyńskiej odnowili , teraz jest całkiem znośnie , nawet reflektorki na ścianie nad stolikiem możesz sobie włączyć. Jedzenie dobre ( jakiś żółtek pitrasi). No i cena dostępna.

2180379

to jest nr do złotego smoka 86 211 12 00

Co za **** te jedzenie blee

fitch77

A ten na przeciwko parku? Drewniak? Szyld Bar Azja - czy coś takiego?

numer do złotego smoka : (312) 791-1228

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org