Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tumult! |
Kilka pytań o Tumulcie: -Kto się wybiera?, -Kto był?, -Jakie wrażenia?, -Ocena, -Propozycje?, -Co się podobało/podoba najbardziej? -Jakaś konkluzja?? Ja oglądając spektakle Tumultowe od dłuższego czasu sądzę że są coraz lepsze i dojrzalsze, a w skali od 1 do sześć oceniam na 5 z duzym plusem na zachęte i w uznaniu:). Z czego jak z czego ale z TUMULTU Łomża może być dumna. Wspaniała młodzież, wspaniałe przedstawienia, wspaniali organizatorzy i widzowie. Wielkie podziękowania dla organizatorów! Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tumult! |
A może pierw wytłumacz co to są tumulce...
|
|
boze. pysio, ptysio, smakusczy jakos tak, zamknij sie. tumult to inaczej kweres, poploch, wielki halas, zamieszanie. tegoroczny tumult jest bardziej halasem (bo jest o nim glosno i zagoscil na stale na teatralnej mapie kraju) niz zamieszaniem (uklon w strone organizatorow). zapraszam serdecznie na drugi dzien zmagan konkursowych. jutro. jednoczesnie podaje prawidlowy rozklad jutrzejszych spektakli, ten na stronie www jest bledny: 10.00 TEATR NIE MA - “JAK ZJADŁEM PSA” - SZCZECIN 11.10 - TEATR MEANDRY - “NA KRAWĘDZI” - L.O. NR 1 SZUBIN 12.00 - TEATR PARABUCH - “WIZYTA” – WARSZAWA 13.10 - TEATR PROGRES - “POKÓJ MADONNY" - RABKA – ZDRÓJ 15.00 - TEATR KRZYK - “GŁOSY” – MASZEWO 16.05 - TEATR BRONISZE - “NIEOBECNY” - O.K. OŻARÓW MAZOWIECKI 17.25 - STUDIO TEARALNE BAGTI - “SUPER MARKET” – POZNAŃ 18.40 - TEATR PRODUKCYJNY - "ŁYSA ŚPIEWACZKA" - MDK DŚT ŁOMŻA ----------------------------------- Uważam, że należy opodatkować wszystkich, którzy stoją w wodzie.
|
|
Ptyś.... to najgłupsza odpowiedź jaką usłyszałam od bardzo dawna.... myślałam, ze czytasz tylko w internecie, a tu się okazuje, że nawet to nie. człowieku, wychodzisz w ogóle z domu? Reklam nie widzisz? Baner na 4lomza jest przynajmniej od tygodnia. tragedia.... Ja bardzo żałuję, że w tym roku nie mogę być na spektaklach. W tamtym byłam na większości i baaaardzo mi się podobało. Nie mówię, ze wszystkie były niesamowite i tak dalej, ale bardzo lubię młodych aktorów i sztukę przez nich przedstawianą.... szkoda, szkoda... może w następnym roku. Pozdrawiam wszystkich miłośników teatru :] kasia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |