Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zimowe Spotkanie Motoryzacyjne |
Witam Forumowiczów. Po raz kolejny organizujemy Spotkanie Motoryzacyjne. Tym razem w nietypowej formule i miejscu. Tym razem chcemy zorganizować Spotkanie, podczas którego będzie można spokojnie porozmawiać, poznać się, pobawić i tradycyjnie sprawdzić swoje umiejętności. Chociaż to ostatnie zależy od pogody dlatego, że... ...Spotkanie chcemy zorganizować w Czerwonym Borze. Planujemy zorganizować próbę sprawnościową (wybaczcie - to zależy od pogody), szkolenie ratownictwa drogowego i przede wszystkim... ...WIELKIE ZIMOWE OGNISKO INTEGRACYJNE. Ognisko ma się odbyć na polance należącej do Zakładu Karnego. Bez obaw, Dyrektor ZK obiecał, że nikogo nie zatrzyma u siebie na dłużej :) Jest możliwość przenocowania (uspokajam kolejny raz - w hoteliku obok Zakładu) i zostawienia samochodów w strzeżonym miejscu. Termin spotkania - Sobota - 19.03.05. Jeżeli jesteście zainteresowani piszcie maile: spotmoto@tlen.pl Chcemy wiedzieć ilu osób możemy się spodziewać. Mówcie o Spotkaniu znajomym i do zobaczenia w sobotę. Organizatorzy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zimowe Spotkanie Motoryzacyjne |
A nie lepjej w Łomży ?
|
|
>> A nie lepjej w Łomży ? Chcemy spotkać się w nowym miejscu. O.
|
|
A o której miało by być te spotkanie???? Mam w tym dniu szkołe ale zrobie wszystko aby tam dotrzeć i sie zabawić :D
|
|
no o ktorej idokładnie gdzie.
|
|
witam ;)) włąsnie o ktorej dokladnie zaczyna sie zabawa ? kto jest Organizatorem i czy są jacys sponsorzy ??? czy za start w probie sprawnosciowej tzeba bedzie placic ??? ile kosztuje ten nocleg ??? bede wdzieczny za odp pozdrawiam
|
|
żurek a co z samochodami na fadomie 20 ?
|
|
To coś ma być też w sobote na Fadomie????? Oj robi sie nareszcie ciekawie w naszej mieścinie :))) Oby tak dalej Pozdro!!!
|
|
>>włąsnie o ktorej dokladnie zaczyna sie zabawa ? Wszystko zależy od liczby uczestników. Ale na pewno będą to godziny popołudniowe >>>kto jest Organizatorem i czy są jacys sponsorzy ??? Organizatorem jest Automobilklub Łomżyński. >>>czy za start w probie sprawnosciowej tzeba bedzie placic ??? Nie >>>ile kosztuje ten nocleg ??? 20-30 zł od osoby Pozdrawiam
|
|
A co do spotkania to ja jestem teraz z tomkiem w holandii ale jutro rano wyruszamy aby byc z niektorymi i sie dobrze pobawic i wogule. mam nadzieje ze bedzie wiele osob i ty wawer tez bo duzo osob chce aby cos bylo w naszym miescie a nawet nie racza przyjsc to po co tu cos organizowac (zastanowcie sie co chcecie) bo sa ludzie w naszej lomzy ktorzy cos chca dla innych zrobic. BACA
|
|
Sa plany zorganizowania rajdu, sa nawet przygotowane trasy, tylko potrzebne sa osoby do pomocy w organizacji tej zabawy wawer widze cie w czerwonym borze pozdrowionka dla wszystkich zmotoryzowanych
|
|
Ok chłopaki będe napewno w Czerwonym Borze :) Tylko o ktorej to wszystko sie zacznie bo nie wiem o której urwać sie ze szkoły??? Napiszcie o której wybieracie się na ta imprezę Do organizatorów: Jest już ustalona konkretna godzina spotkania???
|
|
Niestety ze względu na kapryśną pogodę, która może spłatać wiele niespodzianek podczas leśnej imprezy MUSIMY ZMIENIĆ TERMIN NASZEJ IMPREZY. Następny weekend, jako świąteczny nie wchodzi w grę, dlatego najprawdopodobniej będzie to pierwsza sobota po świętach. Plusem sytuacji może być większa liczba prób samochodowych na szutrowej nawierzchni niż na śniegu. Część szkoleniowa i imprezowa pozostanie bez zmian. Beczka piwa dla uczestników już się chłodzi :) Przepraszamy za zmiany i do zobaczenia po świętach :)
|
|
Jak to by bylo w Łomży to by sie działo :D
|
|
szkoda ze jutro impreski nie bedzie :(( no ale chyba decyzja słuszna (pogoda kaprysna nie ma co stan na zimnie w deszczu) poczekamy te dwa tygodnie !!! do Turbinka: o jakiej imprezie mowisz ?? o tej w czerwonym borze ?? czy cos innego chcecie zorganizowac ??? ja osobiscie moge pomoc (jesli sie moge do czegos przydac ) czy cos w niedziele na fadomie bedzie ?? wie ktos cos na ten temat ??? pozdrawiam Zurek
|
|
hmmm to ja załapie sie tylko na ognisko bo mam zjazd w szkole i same ćwiczenia wiec nie bede mogł sie urwać wczesniej :((( Ale mam lipe i nic na to nie poradzę :(((
|
|
Wreszcie coś by sie zaczęło dziać. Może sie troche osuszy i cieplej będzie, to i frekwencja bedzie większa (zgłaszam pomoc przy organizacji)
|
|
Tak ale zima powraca
|
|
pogoda jest wiec .... spotkanko odbedzie sie w najblizszą sobote tak ??? przydało by sie podanie konkretnej godziny i jak dojechac tam :)))
|
|
i jak ze spotkankiem ??? pogoda jest fajna chyba sie zgodzicie ?? do organizatorow: kiedy bedzie to spotkanie ???? i czy cos nowego, ciekawego wymysleliscie ??
|
|
i juz chyba wiosenne bedzie te spotkanie, jetsem jak najbardziej za
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |