Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co z grą ŁKS-u??? |
Witam Co sądzicie teraz o grze ŁKS-u?? Przy takich wzmocnieniach przegrali 2 mecze z rzędu. Chyba musi być coś nie tak, jeżeli słychać, że kibice w końcówce meczu opuszczają stadion. Mam nadzieję że to chilowy kryzys.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co z grą ŁKS-u??? |
Mam nadzieje że to ( Chwilowy kryzys ) Jutro Muszą dobrze zagrać !!
|
|
No co się dzieje... co się dzieje... Nic się nie dzieje, graja tak jak im trener każe... "Mata z wiatrem, grajta dołem, a ja ide na piwo" Wszystko w tym temacie... pozdrawiam M
|
|
Niech w tym sezonie nasi (ŁKS) beda w srodku tabeli(w przyszlym sezonie nie beda brani za faworytów, i dobrze), a dopiero w nastepnym beda walczyc o 2 lige, z rozbudowanym stadionem, gotowym na drugą ligę(...) i wzmocnieniami w składzie. Kto idzie na mecz z Warmią Grajewo???
|
|
To tak będzie do juutra jutro zobaczycie klase ŁKS-u
|
|
I will be there !!
|
|
jutro wszyscy na mecz, musimy pokazać grajewiakom jak potrafi Łomża dopingowć swój zespół
|
|
Jaką piłkę należy grać pokazała nam Drwęca Finishparkiet. Wszyscy ich piłkarze szybcy i dynamiczni. Niektórych z nich już na początku 2 połowy łapały skurcze . Z pomocy do ataku przechodzili w tempie 5,6 zawodnikami. Nasi profesorowie chcą wygrywać mecze na wpół stojąco , a tak wygrywać się nie da. Zobaczymy co będzie w sobotę z Warmią , czy trener i zawodnicy wyciągną wnioski z tego co doświadczyli. Mam nadzieję , że tak.
|
|
Robia to co kiedyś.... zarabiaja na sprzedawaniu meczy.......
|
|
Dziś sie wszystko okaze...
|
|
Łks wygra !!! Może się będą klepać.... =)
|
|
Wszystko jest możliwe co bedziena meczu :D
|
|
Carmello, grabos92: jak macie pisac takie głupoty to lepiej się nie wypowiadajcie w tym temacie, wszyskich kibiców biało-czerwonych zapraszam na mecz!!!
|
|
może nie każdy z was wie ale Łks powstał dokładnie 77 lat temu, tak więc życzymy sobie aby piłkarze wygrali dzisiejsze derby i dali kibicom kolejny powód do radości
|
|
Każda akcja oskrzydlająca - niebezpieczeństwo pod bramką Warmii. Ale tych akcji było może 3. Zero skrzydłowych. Chłopak z "11" - za dużo fajeczek wyjaranych. Albo za mało kondycyjnego treningu. Wchodzi Lisu i... staje na prawą obronę :) Okropne przygotowanie mentalne. Mecz przyjaźni. Zero walki. Po co grać środkiem? Oki, Boguski sobie radzi, ale górne piłki od obrońców na niskiego Boguckiego? Grać trza było z klepki, niski napastnik nie dojdzie do górnych piłek i to jeszcze podawanych z linii obrony. Bez sensu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |