Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
BLOKADA |
DO ... PRZESTAN BLOKOWAC
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: BLOKADA |
ok.
|
|
jasiu nie dokuczaj szczebiotce, szczebiotko nie dokuczaj jasiowi
|
|
tylko spokoj was uciszy
|
|
JASIU TO SKONCZONY BARAN I WCALE NIE BOJE SIE TEGO POWIEDZIEC
|
|
nie no niekulturnie wogóle
|
|
jasiu to jasiu a szczerbinka to scerbinka
|
|
zmien fale
|
|
szczerbinka wiesz co zal mi cie. Musisz miec co najwyzej 17 lat skoro nie robisz zupelnie nic poza denerwowaniem ludzi z forum. I odwal sie od Jasia bo to moj ziom -_-
|
|
Nie było jasia to i nie było szczebiotki oraz dupo lizusa brylanta , a teraz wylezli z nory pojebance. Forum było fajne a teraz , szkoda gadać. Żeby jeszcze tego debila brylanta nie było , nawet nie umie się przystosować do gry słownej szczebioty i jasia. PROSTAK.
|
|
ja mam na czole to blokade!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!gow niana !!!!!
|
|
Szczebiota nie odpuszczaj tej blokady niech trwa w nieskończoność. NASZE FORUM JEST WOLNE. SZCZEBIOTY BRAK. NIECH ŻYJE NIESZCZEBOTALNOŚĆ.
|
|
hura , hura , hura.........................
|
|
ty szymonek, jak zawsze glupiomadry?????? przeszkadza ci moja osoba????moze masz mnie za skonczona kretynke????ale to nie ty dajesz mi jesc, wiec zamilcz ! i z takim jak ty... w starych niemodnych spodniach - nie rozmawiam! czlowieku w jakim swiecie ty zyjesz??????? niedolega!!!!!!!
|
|
ale dużo fajnie , szczebiocizna na zerowym poziomie , to ty rozmawiasz ze spodniami i to z nie modnymi. Jak to robisz ja też chcę ze swoimi gaciami pogadać.ODPOWIADAM nie mam Cię za idiotkę , nie przeszkadza mi Twoja osoba , jeść Ci nie daję ale nie zamilczę.
|
|
szymocidlo gadaj sobie co ci na jezyk przyniesie, gacie nalezy wziasc w reke i z nim rozmawiac, chyba to potrafisz???????????? to ja zamilcze bo mnie obraziles
|
|
nie karmić trolla ---------------------------------------------
|
|
AMEN W GACIACH .........
|
|
PRZYZNAC SIE KTORY TO ROBI?????????????????????? NO KTORY??????????????? zabawiaja sie ludzkim zyciem banda smarkaczy!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |