Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prośba !!! |
Mam nadzieję , że forumowicze mi pomogą Z domu przy ulicy Staffa 10 oddalił się czarno -biały kot , reaguje na imię Maks Na szyi ma czerwoną obrożkę , Maks jest bardzo zadbanym kotem. Na Maksa czeka dwoje wiekowych właścicieli tel-86 218 30 27 proszę bez komentarzy , bo nawet Jaś Smietana w takim wypadku okaże zrozumienie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prośba !!! |
ojej to straszne ale ostatnio mój młodszy bart wspomniał że w tych okolicach jężdżąc z kolegami autem złapali takie kotka o którym mówisz, oblali go paliwem wsadzili do rynny deszczowej w bloku i podpalili podobno górą wyskoczył i samotnie przebywa na jednym z nich cóż biedna więcej mogę ci poradzić najwidoczniej był mało oswojony skoro wyszedł i nie wrócił wyrwali chwasta ..... ;(
|
|
Maks okazał się bardzo mądrym kotem - głodny znalazł drogę do domu
|
|
to konopandzie czy jak jej tam trzeba w d....ę wsadzić laskę dynamitu i podpalić długi lont i niech czeka ..................................debil i już debila nie ma.
|
|
konopandzia ! trzeba zawiadomić odpowiedni urząd, że twój brat i jego kolesie to mordercy! ty pewnie taka sama jesteś jak pracujesz w sklepie mięsnym!
|
|
matkojebca
|
|
polo disco do kogo to napisałeś , bo nie wiem czy mam się do tego odpowiednio odnieść?
|
|
patologia
|
|
Jak to dobrze , że są jeszcze tacy ludzie jak Szymonek czy Alibaba wśród takich ludzkich " chwastów " jak konopandzia i jej pełny agresji brat Dziwię się też właścicielowi strony , że pozwala na jawne szerzenie nienawiści i agresji Zwierzęta mają więcej ludzkich odruchów niż konopandzie i jej podobni . Cieszy mnie też fakt , że wiekowi właściciele Maka mogą w spokoju cieszyć się ulubieńcem
|
|
krystynab bardzo cieszy mnie to co napisałaś! to racja , takie chwasty trzeba wyrywać z korzeniami i jeszcze podlewac kwasem, aby nie odrosły!
|
|
konopandzi najlepiej wychodzi pokazywanie cyckow na forum
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |