czwartek, 03 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prośba !!!

Mam nadzieję , że forumowicze mi pomogą
Z domu przy ulicy Staffa 10 oddalił się czarno -biały kot , reaguje na imię Maks Na szyi ma czerwoną obrożkę , Maks jest bardzo zadbanym kotem. Na Maksa czeka dwoje wiekowych właścicieli
tel-86 218 30 27

proszę bez komentarzy , bo nawet Jaś Smietana w takim wypadku okaże zrozumienie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prośba !!!

ojej to straszne ale ostatnio mój młodszy bart wspomniał że w tych okolicach jężdżąc z kolegami autem złapali takie kotka o którym mówisz, oblali go paliwem wsadzili do rynny deszczowej w bloku i podpalili podobno górą wyskoczył i samotnie przebywa na jednym z nich cóż biedna więcej mogę ci poradzić najwidoczniej był mało oswojony skoro wyszedł i nie wrócił wyrwali chwasta ..... ;(

Maks okazał się bardzo mądrym kotem - głodny znalazł drogę do domu

to konopandzie czy jak jej tam trzeba w d....ę wsadzić laskę dynamitu i podpalić długi lont i niech czeka ..................................debil i już debila nie ma.

konopandzia !

trzeba zawiadomić odpowiedni urząd, że twój brat i jego kolesie to mordercy!

ty pewnie taka sama jesteś jak pracujesz w sklepie mięsnym!

matkojebca

polo disco

do kogo to napisałeś , bo nie wiem czy mam się do tego odpowiednio odnieść?

patologia

Jak to dobrze , że są jeszcze tacy ludzie jak Szymonek czy Alibaba wśród takich ludzkich " chwastów " jak konopandzia i jej pełny agresji brat
Dziwię się też właścicielowi strony , że pozwala na jawne szerzenie nienawiści i agresji Zwierzęta mają więcej ludzkich odruchów niż konopandzie i jej podobni .
Cieszy mnie też fakt , że wiekowi właściciele Maka mogą w spokoju cieszyć się ulubieńcem

krystynab

bardzo cieszy mnie to co napisałaś!

to racja , takie chwasty trzeba wyrywać z korzeniami i jeszcze podlewac kwasem, aby nie odrosły!

konopandzi najlepiej wychodzi pokazywanie cyckow na forum

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org