Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ŁKS 1926 - Włókniarz Białystok. Sobota godz 17.00 w Piątnicy. |
Zapraszam Wszystkich na mecz nowego ŁKS 1926 Łomża z drużyną Włókniarza Białystok. Już w drugiej kolejce sezonu zmierzą się ze sobą lider i wice-lider ligi, a to za sprawą tego, że ŁKS 1926 wygrał Swój pierwszy mecz 8-0 a Włókniarz 5-0, co daje im po pierwszej kolejce dwa pierwsze miejsca w tabeli. Jak ze strony Włókniarza to nie był jednorazowy występ okraszony taką ilością goli w meczu z Rudnią, to w sobotę o godz. 17.00 na boisku w Piątnicy zagrają ze sobą 2 ofensywne zespoły, co zapowiada niezłe emocje na boisku. 8 bramek strzelonych przez Naszych zawodników w pierwszym meczu sezonu, to na pewno nie przypadek. Mamy świetną drużynę, która takie wyniki będzie Nam zapewniała częściej, więc tym bardziej warto chodzić na mecze i się trochę rozerwać. Z tak mocnym ŁKS-em, grad bramek w każdym meczu jest niemal pewny! Z przyczyn układania tartanu na stadionie (zrywania go) w sierpniu, kiedy to ruszają rozgrywki piłkarskie i pogoda jest w kratkę;) , a nie w lipcu, gdzie nie było meczów na stadionie a piłkarze byli na urlopach i pogoda do takich prac była fantastyczna;) , musimy nie stety zagrać, za pozwoleniem władz tamtego boiska (dziękujemy!) w Piątnicy. Z tego tytułu, że jest nieco dalej niż na Z18, bilet wstępu na mecz będzie kosztował dla każdego jednakowo, czyli tylko 5zł. Zapraszam wszystkich raz jeszcze. Sobota godz. 17.00 Boisko w Piątnicy. Bilety po 5 zł. Posiadacze karnetów wstęp za okazaniem ww. karnetu. Pomóżmy Naszym piłkarzom wygrać Tą ligę choćby Naszą obecnością na ich meczu. Wszyscy na mecz!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ŁKS 1926 - Włókniarz Białystok. Sobota godz 17.00 w Piątnicy. |
Z tego tytulu zeby ktos chodzil wogole na mecze tej druzyny powinni zrobic wstep darmowy!
|
|
Ale na nie swoim boisku mogło by być za friko...
|
|
klemens0 - Z tego tytułu, że ŁKS chce grać na jak najwyższym poziomie, trzeba zapłacić za bilet, ażeby klub się rozwijał,bo pewnie wiesz że kasa do funkcjonowania WSZYSTKIEGO jest potrzebna? Żeby ŁKS chciał grać tylko w IV lidze, to byś mógł przychodzić za darmo na mecze, ale wnioskuję, że wcale na mecze nie chodzisz, tylko piszesz aby pisać w temacie o którym nie masz bladego pojęcia. Zgadza się? ;) xyzzyx - wódka też by mogła być za friko ;) A tak serio, to rozwiń Swoją myśl, bo nie rozumiem czemu, jak to napisałeś - na nie swoim boisku mogło by być za friko...? Albo się jest kibicem ŁKS-u i się wyda te 5zł. ;) na bilet, albo się kibicem nie jest i się nie odzywa, jak to wyżej napisałem o którym nie masz bladego pojęcia. Zgadza się? ;) Udzielajcie się w tematach, w których macie coś sęsnego do powiedzenia, lub w tematach w stylu "umarłem". Pozdro.
|
|
patologia
|
|
klemens0 z Perspektywy jesteś czy co?
|
|
To tak jakbym przyszedł do twojego domu i za skorzystanie z łazienki sprzedawał bileciki za 5zł :) i ciekawe jak byś na to zareagował? W tym przypadku jak zareagują Forty?
|
|
xyzzyx - człowieku, napisałem Ci - zmykaj na Swoje fora pisać kacaboły! Czy Ty myślisz, że ŁKS wchodzi na Ich boisko bez wcześniejszych ustaleń? Co na to Forty, to już nie Twoja sprawa, bo na 100% jest już wszystko dogadane między klubami dzieciaku. I żeby sprzedawać bileciki u mnie w domu za skorzystanie z łazienki, to musiałbyś wcześniej ze mną to uzgodnić, nie? Nie martw się o sprawy między klubami, nie Twoja branża z tego co widzę.
|
|
Ze 2 lata temu kupilem karnet na mecze łks-u - ktos tam sprzedawal taniej to wzialem choc fanatykiem nie jestem jaos z tych karnetow wyszla upadlosc klubu :) z perspektywy nie jestem :] to tylko 5zl - ale jakos nie chce mi sie wydawac kasy na marne widowisko pojde kiedys raz tylko po to by zobaczyc nowy stadion a wlasnie po co ten stadion - nie lepiej ktoras glowna droge naprawic? komedia!
|
|
klemens0: A po co Tobie drogi naprawiać, jak Ty dopiero prawo jazdy robisz? ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
klemens0 - zadłużanie klubu zaczęło się 4 lata temu i doprowadziło do upadku klubu w tym roku. Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło i teraz znaleźli się ludzie, co chcą to wszystko naprawić i budować klub od nowa bez długów. Chcą także odbudować zaufanie wśród Łomżyniaków i sponsorów. Takimi wpisami nie pomagasz! Jak nie chcesz chodzić na mecze i wspomagać klubu, to po prostu nie chodź i nie przeszkadzaj ludziom robić dobrej roboty. Nie musisz pomagać - wystarczy że nie będziesz przeszkadzał. Na stadion i tak wrócisz, uwierz mi;) Co do pomysłu że zamiast stadionu powinni naprawić jakąś drogę, to powiem Ci kolego, że w większości na stadion kasę dała UNIA, na drogi też daje unia, ale z innego budżetu. Nie wiem czy wiesz, ale nie można z budżetu na drogi, dawać kasy na stadiony, na parki, na place zabaw dla dzieci, na rozwój czegokolwiek itd. itd. i zresztą odwrotnie! Co do marnego widowiska - ...;) pozdro.
|
|
W porzadku... Marne widowisko to moje zdanie. Oplata za wejscie - niby normalne - ale powinna byc jakas zacheta w takim miescie jak lomza. Nie taka typu dzieci do lat 3 za darmo. Bycmoze wroce na stadion ale po co zeby znowu ogladac trybuny a nie mecz? :) Sa ludzie ktorzy maja podobne zdanie jak ja i nie zyja pilka nozna a ty nie musisz ich szykanowac. Takze... powodzenia w tym pospolitym ruszeniu namawiania do kibicowania. PS. Mam nadzieje ze nie jestes jednym z tych idiotow ktorzy przychodza tam w szalikach z bronia w kieszeni nie dla maczu tylko dlatego ze sa idiotami [do samych szalikow nic nie mam - choc bialo-czerwone sa brzydkie] Swoja droga nadal panuje w tym srodowisku niechec do bialegostoku? Kiedy wy dorosniecie?
|
|
klemens0: Słuchaj, jeśli nie interesuje Ciebie ŁKS, to po co w ogóle wchodzisz do tego tematu? Pilnuj swojego, zajmij się swoim prawem jazdy C+E. Czy jeśli w programie telewizyjnym trafiasz na serial, którym gardzisz, to go oglądasz? Czy jeśli widzisz plakat o koncercie wykonawcy, który Cię nie interesuje, to idziesz na niego? Więc po co prowokujesz ludzi, którym zależy na ŁKS-ie, piłce itp.? Odejdź w pokoju! ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
Proszę więc o nie wdawanie się w dyskusję z takim osobami jak klemens0. Róbmy dalej swoje i nie oglądajmy się na tych, którym wiecznie wszystko przeszkadza. Wszyscy na mecz ! _________________________________________________________ ![]()
|
|
A kobiety ? Płacą ? - Umiesz liczyć? - spytał. - Tak - Odpowiedziała zaskoczona. - Więc licz... na siebie - powiedział i odszedł
|
|
Kaśkaa - Ty nie płacisz ;) Wszyscy na mecz!
|
|
Już jutro... Wszyscy na mecz!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |