sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dobra strona www

Poszukuę firmę lub osobę prywatną w Łomży, która potrafi zrobić dobrą i niedrogą strone www.
Kogo byście mi polecili?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dobra strona www

Agencja Reklamy Clever- tel. 796 510 105, e-mail: biuro@reklamaclever.pl. Niedrogo, szybko i zgodnie z życzeniami :)

tuli - proszę cię - co ta firma sobą reprezentuje ? chyba nic sądząc po portfolio

Osoba prywatna, która ma kilka stron swojego autorstwa. Mogę podać namiary. Szybko, tanio i solidnie.

Możemy Ci zrobić profesjonalną stronkę niedrogo. Na koncie mamy wiele projektow i bogate doswiadczenie wlasnie robimy stronke z elementami sklepu.

Wiecej pod mailem byku40110@gmail.com

Polecam kolege wyzej bardzo mily i profesjonalnie podchodzi do pracy mozna sie z nim dogadac konkurencyjne ceny piszcie do niego robil mi strone i swietnie wyszla.

Krzysiu zanim zdecydujesz się na wybór któregoś z webmasterów poproś ich o portfolio, następnie cene i czas realizacji, bo "fachowców" w tej dziedzinie jest wielu.

Krzysiu napisz do mnie na maila, zobaczysz portfolio, ocenisz, dasz odpowiedz :)

temekdesign@gmail.com

mm2.com.pl - oni mają autowizje to chyba cos sie znają

Pamiętaj aby sprawdzić czy agencja wykonuje swoje projekty na legalnym oprogramowaniu bo potem można mieć kłopoty jako właściciel strony.

Latam, Skaczę i jeżdżę

tommeknet przeciez jak ktos zamawia strone u osoby prywatnej, to raczej norma jest, ze ani oprogramowanie legalne nie jest, ani rachunku nie bedzie, wiec tym bardziej odpowiedzialnosc spadnie na zamawiajacego.

dlatego zamawiający musi prześledzić wiele czynników, nie tylko cenę.
w grę zawsze wchodzi późniejsza administracją nad stroną, pozycjonowanie, dobry hosting, oraz bezpieczeństwo wykonanego oprogramowania.

Latam, Skaczę i jeżdżę

A Wy sie tyle znacie na tym ze hej :D

Dziekuje serdecznie za cenne rady ,ale czy ktośmoże mi powiedziec ile czasu zajmuje zrobienie stronki i co z serwerem czy zwyczajnie mogę trzymac to u siebie czy tez firma tym sie zajmuje (wykonawca). Czy to wymaga potem jakiegos abonamentu za serwer i ewentualne miejsce na nim?

_piotr_ właśnie o to samo miałem zapytać

- jaka jest cena?
- ile to czasu zajmuje?
- ile możliwych danych moge zamieścić na stonie

Proszę o poważne odpowiedzi.

Ale jakich powaznych odpowiedzi oczekujesz, jesli wszystkie te parametry zaleza od tego, co dokladnie chcesz zamowic i jaki hosting wybierzesz?

motoon no moze jednak sie na tym znamy...

_piotr_ i Dran ceny serwerów są bardzo zróżnicowane, od 45 zł w góre (w abonamencie rocznym) . Dogadajcie się we dwóch, wykupcie jeden serwer, a wolną powierzchnie jeszcze będziecie mogli odstąpić znajomym (wszyscy będą zadowoleni). Oczywiście moża też iść na łatwizne i zamowić np; darmowy serwer na yoyo.pl, minusem tego rozwiązania są pojawiające się reklamy i wątpliwa stabilność samego serwera.

Co do cen stron to trudno powiedzieć, to zleży od wielu czynników i w tym przypadku każdy webmaster raczej indywidualnie w zależnosci od wymagań klienta wycenia całkowity koszt realizacji zamówienia. Czasem lepiej zapłacic 100 - 200 zł więcej i mieć gwarancje, że wszystko będzie ok. Bywa tak, że za najmniejszą "fachowcy" liczą sobie kolosalne pieniadzę wymyślając niestworzone historie o dodatkowych kosztach .

Zadając tak proste pytania na forum sami siebie narazacie na oferty cwaniaczków, którzy widzą łatwy zarobek.

_jackass_ ale ja nie szukam nikogo, kto mi stworzy strone. Jak bede potrzebowal to sam sobie zrobie ;) Ja tylko napisalem, ze nie sposob odpowiedziec na zadane pytania, nie znajac wiekszej ilosci szczegolow.

A coś mi się zdaje że chyba w gimnazjum czy szkole średniej uczono tworzenia stron www, czyż nie?

Poza tym na allegro mozna kupic jakies strony internetowe i sobie na nich zarabiać - jesli o to Wam chodzi... A jesli chcecie strone dla firmy to tez są na allegro do kupienia.

Najlepsze strony to robio w USA

sorry Dran miałem na myśli piotra i krzysia

_jackass_ spoko :)

motoon Ty sobie kpisz? Pokazanie jak stworzyc jakis najprostszy dokument html to nie jest nauka tworzenia stron...
Poza tym, za moich czasow to w szkole sredniej nikt nikogo jeszcze nie uczyl tworzenia stron, a gimnazjow wtedy nie bylo, wez poprawke na to, ze nie kazdy jest w Twoim wieku :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org