Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Praca w Hurtowni Wiomar jako kierowca kat. B |
Witam. Znalazłem ogłoszenie dotyczące pracy w tej firmie na stanowisku kierowcy kategorii B. Z tego co słyszałem to ludzie niepochlebnie wyrażają sie o zatrudnieniu w tej hurtowni. W związku z tym mam pytanie do osób znających tę pracę z praktyki. Jak tam się pracuje? Na którą godzinę? Czy praca jest zmianowa? Ile godzin? 5 czy 6 dni w tygodniu? oraz mniej więcej za ile? Ponadto czy jeżeli czytam kierowca kategorii B to znaczy że będę pracował na magazynie i 2 razy w miesiącu w zastępstwie zawiozę towar czy będę go rozwoził codziennie? Czy są terminowo wypłacalni?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Praca w Hurtowni Wiomar jako kierowca kat. B |
Nie proś nikogo o porade idź pogadaj a się dowiesz tak ja uważam że najleprzym wyjściem jest dowiedzieć się samemu. Każdy ma inne zdanie na temat Wiomaru.
|
|
Wiesz jak to jest z pracą, pójdziesz się osobiście dowiedzieć powiedzą Ci jedno a potem jak zaczniesz pracować może być coś innego. Ogłoszenia z Wiomaru pojawiają się stale czyli możesz się już zastanawiać dlaczego ciągle poszukują kogoś nowego.
|
|
ja zadzwonilem to kazałą zlozyc cv bo nie ma kierownika na e-maila , no i zlozylem i czekam i nic ale strasznie ubolewac nie bede jak sie nie odezwa
|
|
Z tego co wiem od kolegi który tam pracował: Od rana czyli 7 czy 6 juz nie pamietam do jakiejś 15-16 zapieprzasz na magazynie jak robocik a potem lecisz w trase. Ale nie twierdze że i teraz tak jest. Może w trase juz nie jeździ się o 15 a później he he. Tak czy inaczej nie polecam tam pracy jako kierowca bo 70% pracy wykonywanej to zapierdziel na magazynie. A po dniu pracy nie masz nawet ochoty włączyć tv czy napić sie browara bo masz kilka tylko godzin na spaciulku. Bo się do domu wraca póóóźno.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |