wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Praca w Hurtowni Wiomar jako kierowca kat. B

Witam. Znalazłem ogłoszenie dotyczące pracy w tej firmie na stanowisku kierowcy kategorii B. Z tego co słyszałem to ludzie niepochlebnie wyrażają sie o zatrudnieniu w tej hurtowni.

W związku z tym mam pytanie do osób znających tę pracę z praktyki.
Jak tam się pracuje? Na którą godzinę? Czy praca jest zmianowa? Ile godzin? 5 czy 6 dni w tygodniu? oraz mniej więcej za ile?

Ponadto czy jeżeli czytam kierowca kategorii B to znaczy że będę pracował na magazynie i 2 razy w miesiącu w zastępstwie zawiozę towar czy będę go rozwoził codziennie?

Czy są terminowo wypłacalni?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Praca w Hurtowni Wiomar jako kierowca kat. B

Nie proś nikogo o porade idź pogadaj a się dowiesz tak ja uważam że najleprzym wyjściem jest dowiedzieć się samemu. Każdy ma inne zdanie na temat Wiomaru.

Wiesz jak to jest z pracą, pójdziesz się osobiście dowiedzieć powiedzą Ci jedno a potem jak zaczniesz pracować może być coś innego.

Ogłoszenia z Wiomaru pojawiają się stale czyli możesz się już zastanawiać dlaczego ciągle poszukują kogoś nowego.

ja zadzwonilem to kazałą zlozyc cv bo nie ma kierownika na e-maila , no i zlozylem i czekam i nic ale strasznie ubolewac nie bede jak sie nie odezwa

Z tego co wiem od kolegi który tam pracował: Od rana czyli 7 czy 6 juz nie pamietam do jakiejś 15-16 zapieprzasz na magazynie jak robocik a potem lecisz w trase. Ale nie twierdze że i teraz tak jest. Może w trase juz nie jeździ się o 15 a później he he. Tak czy inaczej nie polecam tam pracy jako kierowca bo 70% pracy wykonywanej to zapierdziel na magazynie. A po dniu pracy nie masz nawet ochoty włączyć tv czy napić sie browara bo masz kilka tylko godzin na spaciulku. Bo się do domu wraca póóóźno.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org