Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dentysta |
Gdzie najlepiej isc jutro z bolącym zębem by wyleczyć go całkowicie za darmo??? Pomozcie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dentysta |
nie istnieje taki dentysta!!! Życie jest piękne, lecz często daje nam w kość...
|
|
usunięcie jest za darmo ;) Co masz zrobić dziś, zrób jutro. Będziesz miał dzień wolnego ;)
|
|
chodzi mi na nfz. Juz nie pokrywaja w calosci leczenia? Prosze tylko o powazne odpowiedzi.
|
|
zapytaj w HIPOKRATESIE na Szosie Zambrowskiej tel. 216-50-53 kiedyś tam leczyłam ząb na nfz ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
tylko nie wiem czy w tym roku rówież podpisali umowę z nfz. Jak się dowiesz co i jak to napisz, bo też się wybieram :O ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
dzięki crank :) jak sie tylko dowiem to napisze :)
|
|
Heheh a wszyscy w tym kraju chcą prywatnej służby zdrowia. Tyle że jak do płacenia to nie ma chętnych.
|
|
Ostatnio mi moja dentystka powiedziała, że NFZ wymyślił sobie, ze leczenie zębów ma byc albo całkowicie na NFZ czyli z czarną bezpłatną plombą, a jesli ktoś chce plombę biała to leczyć musi w całości prywatnie. Czyli nie tak jak było do tej pory, że można było dopłacic za białą plombę. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Pani dr. Radziszewska, przyjmuje na Porucznika Łagody k. sklepu Alex, dzisiaj przyjmuje w godzinach chyba od 13 do 18.
|
|
Budzanowska na Wyszyńskiego. Tam jest NFZ Co masz zrobić dziś, zrób jutro. Będziesz miał dzień wolnego ;)
|
|
bylam dzisiaj u dentysty na Pieknej 3 piekne za,bki juz gotowe
|
|
Blondyneczka - w przychodni tak? wiesz może w jakich godzinach gabinet jest czynny? ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
Autor: szczebiotka (---.w86-205.abo.wanadoo.fr) ======================================== Jak to się robi , będąc we Francji , wpada na chwilę na Piękną????
|
|
Autor: drzewko_szczescia (---.elomza.pl) Data: 30-03-10 00:10 >Ostatnio mi moja dentystka powiedziała, że NFZ wymyślił sobie, ze leczenie >zębów ma byc albo całkowicie na NFZ czyli z czarną bezpłatną plombą, a jesli >ktoś chce plombę biała to leczyć musi w całości prywatnie. Czyli nie tak jak >było do tej pory, że można było dopłacic za białą plombę. Czy ktoś się orientuje czy nie ma możliwości dopłacenia w jakimś gabinecie w Łomży za białą plombę? Wszędzie już mają ten obyczaj? Trochę głupie.
|
|
mizzlost napisał(a): > Autor: drzewko_szczescia (---.elomza.pl) > Data: 30-03-10 00:10 > > >Ostatnio mi moja dentystka powiedziała, że NFZ wymyślił > sobie, ze leczenie >zębów ma byc albo całkowicie na NFZ > czyli z czarną bezpłatną plombą, a jesli >ktoś chce > plombę biała to leczyć musi w całości prywatnie. Czyli nie > tak jak >było do tej pory, że można było dopłacic za > białą plombę. > > Czy ktoś się orientuje czy nie ma możliwości dopłacenia w > jakimś gabinecie w Łomży za białą plombę? Wszędzie już > mają ten obyczaj? Trochę głupie. Naprawdę nikt nie wie?
|
|
ja z taka info spotkalam sie u 2 roznych dentystek, albo prywatnie albo zwykla plomba na nfz, nie robia polowicznie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |