Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
basen dla dzieci |
gdzie jeździcie z dziećmi na basen (takimi do dwóch lat) czy ktoś był z takim dzieckiem w Kolnie, albo coś słyszał o tym?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: basen dla dzieci |
I ja się dołączę do tego tematu. Interesuje mnie basen w Łomży lub w okolicy, gdzie uczą dzieci 4-7 lat pływać? Może orientuje się ktoś czy coś takiego jest? Kobiety są po to by je kochać, nie rozumieć.
|
|
Polecam Zambrów, ale nie byłam w Kolnie, więc nie mam porównania. Na pewno lepiej niż w Łomży, mimo, że moje 2-letnie dziecię pływa już samo tylko w rękawkach. W Łomży nie ma brodzika, najpłycej jest przy zjeżdżalni około 1,1m do 1,3m jak się nie mylę, więc nie dla maluszków. Z wód otwartych polecam plażę w Ciechanowcu. Jest dość płytko i bardzo fajny piasek wysypany :) Niby daleko, ale co na basen wydasz to samo na paliwko, a jak piękna pogoda to naprawdę atrakcyjniejsze dla maluszka :)
|
|
Ja polecam plaze na rudzie za piszem.Czyste jeziorko ,a 25m od brzegu woda siega 150cm ,raj dla malych dzieci
|
|
polecam basen w Mikołajkach, jest basen, w którym spokojnie małe dzieci mogą się kąpać
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |